Bélát bepereltem rágalmazásért, levéltitok megsértésért, és hitelrontásért, az okozott nem anyagi károm értéke 5 millió forint, ezt Bélának kell megfizetni-e, vagy dobjátok ti össze a lecsót , fanatikus kis huszárok!
Nem tudom, hogy mi itt a gond. Széchényi se írt minden nap a naplójába. Lehet, hogy nem történt semmi. Bár ez nem kizáró ok, egy régi munkahelyemen (nevelhetetlen gyerekeket kellett volna nevelni) éjszakásként minden nap eseménynaplót kellett vezetni. Az idők kezdetéig az volt belejegyezve nap mint nap, hogy SEMMI RENDKÍVÜLI ESEMÉNY NEM TÖRTÉNT. Elég unalmas volt az éjjel, ezért én elkezdtem írni a történéséket. Ilyeneket, hogy
- Schvahuda Mihály nevelt álmában hánykolódott. A jelenséget 01.13-kor észleltem, és több ízben ellenőriztem, nemcsak alkalmi hánykolódásról van-e szó. A nevelt kialvatlanul ébredt. Kérem a T. kollégákat, hogy ezt a tényt vegyék figyelembe mai nevelési módszereik során.
- 02.14-kor Kenderesi Jenő nevelt fejfájásra panaszkodva, a rendszabályoknak megfelelően, kopogás után belépett a tanáriba, és gyógyszert kért. A neveltet 1 db Algopirinnel elláttam, fejfájása elmúlt.
- A zuhanyozóban csöpögött a bal hármas boxban lévő csap, mely zavarta a neveltek álmát. 03.20-kor, ideiglenesen törölközőt tekertem rá, mely a földig leérve elnémította az alvást zavaró tényállást. Kérem a T. Kollégákat, figyelmeztessék a karbantartót a hiba elhárítására.
- 03.24 és 05.30 között semmi rendkívüli esemény nem történt.
Ennél részletetesebbek voltak a bejegyzések. És mi lett az eredménye? Pár hét alatt betelt a Napló, mely évek óta még csak az 5. oldalnál tartott, és minden bejegyzést az igazgatónak szignálnia kellett, igen, és utána nem lett Eseménynapló. Megszűnt. Nem jött újabb, friss, vaskos, üres, ropogós Eseménynapló. Hát ezt akarjátok ti Béla Naplójánál is elérni? Remélem érthető voltam. Hagyjátok csak Bélában érni az eseményeket, hadd szortírozzon, rangsoroljon, súlyozzon. Majd ha érdemleges történik (pl. a színkiemelős tollal nem tudom mikor tervezi meg már a tévéműsort, mit is tekint majd meg, vagy lehet, hogy csak úgy össze-vissza tekinti meg a műsorokat? - aggódok), nem fog megfeledkezni rólunk.
Teljesen lehangol, hogy Béla napok óta nem jelentkezik :-(
Miért kell egyáltalán bárkinek is beleszólnia, hogy miket ír? Elvégre ez egy napló az ô privát gondolatairól.
Lehet, hogy kellemetlen, hogy elír neveket, én meg azt tartom gáznak, hogy pl. Kertész Imre Nobel-díj híre után egy nappal hosszú sorban álltak az emberek a könyvesboltok elôtt olyan könyvért, amit bármikor megvehettek volna elôtte. Mind1, ez itt nem a gyalázkodó topic...
Love, peace, hozzátok vissza Szakács Bélát :-)
Az elmúlt hét elején alig-alig tudta valaki, hogy ki az a Kertész Imre. Nem véletlen, hogy az emberek többsége Kertész Ákos könyvet vásárolt. Béla legalább Kertész Imrét vásárol!!