Ha már úgyis zabálod a féfiakat és nem veted meg a testi örömöket, a topic nyugalma érdekében nem áldoznád fel magad és nem tennéd magadévá gfalvit? Mert szerintem csak az hiányzik neki és akkor talán lenyugodna!
gfalvi adatai
Felhasználónév: gfalvi
Email-cím: banfalvi.gyozo@freemail.hu
Homepage: http://szakacsbela.fw.hu
Üzenetek száma: 151
Státusz: Törzsvendég
Jogosultságok: Témanyitás és hozzászólás írása
Bemutatkozás: Sikeres multimilliomos vagyok, aki a Szakács Béla bizniszen naponta 10 000 000 HUF- ot keres. Nem szégyelem meg van mindenem kocsi gyerek ház tengerparti nyaraló! Éljenek az Élet Császárai, mint én , És köszönet a Balekoknak, akik milliomossá tettek,lásd. Március és társai!!!!! Gfalvi Szakács Béla Kft. ügyvezető igazgató
A Bélát semmi sem érdekli csak a kispolgári élete amibe még egy jó kúrás se fér bele a seggbe kukiról meg álmodni sem mer a fazon, lehet nem is tudja, hogy több lik is van egy nőn!
Ha valóban olyan régen neteznél, akkor tudnád, mit jelent, ha valakit elküldenek a disneylandbe, nem vigyorognál rajta, hogy kitaláltad, oda küldtek.
Ja, jó az oldalad: http://szakacsbela.fw.hu@3435824815 :-))
gfalvi: Gratulálok, megint sikerült megröhögtetned! :) "Béla fizetni fogsz, mint a katonatiszt!!!!!" Ez nekem nagyon bejött, nem is annyira a szöveg, inkább az, hogy ezt az óriási marhaságot is halál komolyan gondolod. :))))))
Solt ócsa trükkel nálam semmire se mész, én már akkor neteztem amikor te a mama csecsén csüngtél, fogadni merek, hogy a Disney honlapra van irányítva a link!
csá kicsihuszár!
Ha a Béla úriember volna és nem egy piponya fráter akkor fogadta volna a kihívásom, de nem ezt tette, hanem egy kis kurva ölelésébe futott, vissza "anyucikhoz", szégyelje magát Szakács úr, mocskolódni azt igen , a következményeket viselni azt nem! Hát milyen ember maga!!!!
Szvsz, ezt a Csilluka becézést eléggé elfrajdolta Béla. Új sálon jár az esze, új tévécsatorna előfizetés (mintha szórná a pénzt Béla mostanában), önfeledt fecserészés, kicsit lebeg, Szevasz Vera helyett Szerbusz Verát ír, ellóg kettőkor a munkahelyéről Csillukával (még véletlenül se Dalnokinéval), Koncz Zsuzsáról nosztalgiázik (az előző naplórészletben egy kicsit mintha tavasznak nézte volna az őszt), és Citromról egy szó se. Hmmm.
Csak nehogy ez a Csillu valami számító fruska legyen és csak az ismert, a sztárság küszöbén álló emberre hajtson, kihasználva Bélánk végtelen naivitását.
Arc Véder , már vártam, hogy mikor fogjátok , ti anti jogállamisták, a Grespiket a fejemhez vágni!
Ám legyen, hajlandó vagyok nyilvános vitába bocsájtkozni ezzel a jogtipró Szakács úrral, bármelyik TV, vagy rádió műsorban , adja meg a helyet és időpontot, én és az ügyvédem ott leszünk.
1reszt talalekony, masreszt + miert van az, hogy ha ugyanez velem tortenne, biztos hogy nem lenne keznel "egy már használaton kivüli antennaárbóc"? Hiaba, Béla mas minoseg, az ilyen aprosagok emelik folem.