Miért idegesek a könyvesboltban dolgozók? Béla úr, Ön nagyon eltalált valamit. Irónia nélkül mondom, Ön fantasztikusan látja 2002 őszén Magyarországot. Engedelmével ebből a mondatból én táplálkoznék. Mondhatnám ihletet adott.
Én is így képzeltem el Citromot. Szerintem épp arról álmodik, mikor kapja meg Bélától a polár sálat (is). Mikkkro-t pedig beírom a Ki a legjobb fej a kávéházban topic-ba.
Orgiát Március, aliasz muzsikás uszította rám egy 10-est kapott volna ha létre jön a légyott , még szerencse , hogy mindenhová elér a kezem , így időben értesültem a dologról, nem fog összejönni srácok, a Bélának vegyetek inkább egy csajt mert már nagyon feszíti a dolog, 5 éve nem volt NŐ-vel a Vénróka!
Szakács Béla ismerősei, rokonai, kollégái III. rész:
Ne feledkezzünk meg Béla egyik kolléginájáról, Erikáról, akinek Béla vigasz gyanánt egy Balaton szeletet ajándékozott, amikor az sírásban tört ki. Akkor úgy tünt, alakul valami közöttük, de azóta Erikáról sem hallottunk semmit.
Béla mai gyöngyszeme: "Labello tipusú ajaknyugtató".
És ami még nagyon tetszett: "Mondtam is Citromnak, de jó, hogy nincs felső ajkad kiscicám, most Te is kenhetnéd magad egy kiscicáknak kifejlesztett ajakápolóval." :)))))