Koszi mindenkinek a kajalos helyeket!
Tudtok olyat is, ahol szeles valasztek van borokbol, esetleg borkostolassal?
Ingatlanarak, annyira mar nem gazosak, mint barbye irta!
jaszai mari ter - 290e
szt. istvan park - 258e
kicsit beljebb...
Pozsonyi - 275e, Hollán - 257e, Tátra - 238e, Pannonia - 223e, Hegedus Gy. - 218e
keresztbe...
Katona J. - 252e, Radnoti - 208e, Balzac- 218e, Csanády - 212e, Vág - Dráva - 196e
emlitettuk meg...
Tahi - 202e, Fiastyúk - 194e, Botond - 204e
Ezek persze csak kinalati arak, valszeg meg lehet alkudni beloluk...
Mer jonnek ide az emberek, mer jo itt lakni? Nalunk a Botondban eleg penzes emberek laknak, az ucca tele meno autokkal, teremgarazsban 3 As, 2Es meg 1 Cs Merci, meg 6-os Audik szoktak parkolni. Mongyuk egy reszuk valszeg csak alberlo...
Ujlipotban mar nincs is nagyon ures telek, foleg a Teve-Petnehazy koze epitenek.Ezek szvsz mar nem annyira jok tomegkozlekedesileg, mert meszebb vannak a metrotol...Vagy nem?
Biztos bazira sok love befolyik a most betelepulo irodak egyeb cegek adoibol. Mi lesz vele?
Valamit fejleszt az onkormanyzat?
Tavaly telen teljesen ledobbentett, hogy a Vaci ut fait betekertek villanyfuzerekkel, meg az ut felett is voltak. Tiszta amerika! Ez mindig igy nezett ki?
Egy nő ne legyen nőpárti:))) Az a mi dolgunk!
Én NŐPÁRTI vagyok.
Van a raktáron: 1db.Nagymamám, 2db.Anyám, 1db.anyósom, 5 db.Húgom, 1db.Lányom, ja, +1db.feleségem!
Ha kutyám lenne biztos az is lány lenne:)))
/Barátnőkről, meg nem nyilatkozom:-)))/
A Leroy tényleg drága, de nagyon jó. Ha a társaságra nem vagy kényes... :)
Proccék, politikusék, modellék, aranyozott kopaszék törzshelye, a legenda szerint megfordult ott még Carlos is...
A Váci út Apály sarkon van a Két szakácslegényhez címzett étterem, valamikori Halászcsárda (asszem), árban jó, két-három éve elégedett voltam az ételekkel is (remélem nem romlottak le azóta), elsők közt itt készítettek cipóban francia hagymalevest, sajttal lefedve (hmmm).
Szégyellem, de én nagyon szeretem a Fridays-t a cicicenterben, az mondjuk rohadt drága. Mushroom, Chicken & Mushroom rulez. :)
Átnézve a szomszéd kerületbe, a Szt. István körúton, ott van a Chicago Grill (volt Berlin bár), itt a legjobb a steak a városban (kis tálban majonézes káposztasaláta, főtt kukorica *nyelés*).
Szintén a Szt. István körút; Négy testvér török büfé, verhetetlen döner kebabbal (csirkéből nem szabad kérni, mert cupákos).
Csanády utca Kánaán étterem, elég jó, kellemes árak és étkek, gimnáziumi időszakunk törzshelye.
Ha valaki emlékszik a tíz-tizenöt éve itt dolgozó bajszos pincérre, a világ leglazább felszolgálójára, ő már nincs ott, hanem a Balzac-Visegrádi sarkon, a háztartásigép boltban raktáros. Örök veszteség nekünk, vendégeknek. :)
Nyílt a Visegrádi elején egy vegetáriánus hely, még nem próbáltam, de a zöldségesnél mindig előttem vásárolják fel a padlizsánt, ezért fújok rájuk. :)
Van ugyebár a Kassai, ahol régen voltam már, de mindig attól függött a minőség, éppen kié volt. Budapest talán legtöbbször átalakított étterme-botozója. :)
Van a Vígszínház mögött egy hely, neve a homályban, érettségi találkozón voltunk ott, többet nem megyek (abba az étterembe).
No, így hirtelen ennyi. A jó tippeknek én is örülnék. :)
sziasztok! orulok, hogy meg eltek! :-)
az arakrol meg annyit, hogy kb. egy fel eve erdeklodtem meg a jaszai mari ter es a szt. istvan park kozotti terulet dunara nezo lakasainak arat. a valasz az volt, hogy a j.m. terhez kozeliek ara 300000-350000 ft/nm, a parkra es egyben dunara nezoke 400000-450000ft/nm-t is elerheti.
kar, hogy par utcaval beljebb lakom...
na, jo azert nagyon szeretek itt is elni! :-)
Sziasztok, szintén tizenhárom bár még csak két éve. Lakás-újlipót, munkahely-újlipót különben nem tudnék egyedül bejárni. Így viszont könnyen megjegyeztem, hogy ki a kapun jobbra, négy sarok és balra.
kódszám pedig: 0.29577464stb
Divat itt lokálpatr nak lenni? Nekem erösen úgy tünik.
Árak:
Idáig gondolkoztam, hogy ezt hogy is definiáljam:-(((
Ugyi kinek mi az olcsó:-))) Nekem minden drága:-(
A Marschall, szolid, a földön járnak, és jó!
A Leroy, olyan drága, hogy oda még csak a kanadai nagybácsival mentem be! Ő fizetett:-)))
A Kínai a csavargyár sarkán közepes, de nagyon elegáns!
Az Oroszt, meg nem tudom:-)))
BBEA: Úgy teccet gondolni, hogy a nőuralomból nem származ6 baj?
Sziasztok!
Hát beszállok én is. 4 éve lakom Angyalföldön. Ezen belül fél éve Tahi u. . Tomajer, monggy árakat, please!
Ja, a Fiastyúkból upgrade-eltünk a Tahiba (nagyobb lakás).
Nagyon szeretem a környéket, igazi zöldövezet.
A lakók alapvetően normálisak, bár van néhány súlyos proli arc (ez most a szó rosszabb értelmében) elszórva a környéken. De általában kikerülhetők.
A vendéglátóipari egységeket én is hiányolom, bár néhány hónapja meglepően jó helyet találtam a Béke téri lakótelep tövében. A Rodin Ápisz áruház mögött van egy pavilonos jellegű üzletsor. Az üzletek egyike egy kerthelyiséges kisvendéglő (a nevét nem tudom). A sör 260 Ft, a kaják se túl drágák és nagyon jól néznek ki (sajnos még nem ettem ott, ritkán szoktam vendéglőben kajálni).
Mongyuk a hangulaton kicsit ront a lakótelep látványa, de azért elég jó hely. (Eddigi szerény tapasztalataim szerint Angyalföldön az egyetlen elfogadható ivóhely, ahová férfi kíséret nélkül is beülhet két lány egy sörre.)
Most már én is hozzászólok!
Őslakos vagyok!
Imádom ezt a kerületet,nem költöznék el soha!
Itt születtem,ide jártam suliba,és most is itt élek!
Újlipótváros!
Minden a közelben van!
A lakásárak meg csak menjenek szépen...legalább elmondhatjuk magunkat milliomosnak:))
Lipótváros: /Belváros/József Attila u. Bajcsy.Zs. Ut. Szt. István krt. ált. határolt terület.
ÚjLipótváros:Szt István kőrút, Váci út, Dráva utca, Ja, és a Duna:-)))
A Dráva utcán vitatkoznak a benntlakók, és azt állítják, hogy csak a Gogol utcáig, érvényes:-)))
A Vizafogó:Dráva utca, Váci út, Rákos-patak.
Itt is vitatkoznk, hogy a Meder utca,/Duna Plaza/, de az stílusban már egész más:-))) Az már Angyalföld!
A Botond utca tényleg szép környék lessz, majd kb. 10 év múlva Addigra fogják rehabilitálni, a Kassák és környékét:-)))
Igennn Kommunisták vagyunkk!!!!
"Váci út felelj neki" itt az őslakosok proletárok, de tényleg, A szó igazi "nemes" értelmében.
Nem kérdéses, a helyi választások eredménye, mint ahogy Budá meg fasiszta terület, ha így nézzük:-)))
Vendéglátó: Nem mondtad, hogy milyenre gondolsz:-)))
Kiskocsma jellegű van a közeledben, a Dráva utca 12.körül, a Marschall, ez egy pincében van, elég szerény ránézésre, de jól főznek:-)))
Elegánsabbnak, meg a Visegrádi, Victor Hugo sarkán a Leroy's Pup.
Kínai a Váci út Csavargyár u. sarok,
Orosz étterem meg a Béke úton, a Vasas pályával szemben, de oda még nem mertem bemenni:-)))
Ölég kimerítő voltam?:-)))
Meg Ujlipotvaros, meg Vizafogo! :)
Telleg ezeknek hol vannak a hataraik? Van sima Lipotvaros is?
Nekem tavaly nyar ota van a XIII-ban lakasom, de meg csak parszor aludtam benne.
A Vaci es a Dozsa Gyorgy sarkahoz kozel a Botond uccaban lakom (uj hazak).
Teccik a kornyek, habar a Kassak-on eleg ketes alakok maszkalnak, az uccan ucsorgo emberek elegge balkani hangulatot tudnak csinalni. Igazan azt se tudom, hol laknak, mert arra fele meg foleg uj hazak vannak vagy panelek.
Mi most telleg komcsi kerulet vagyunk? :)
A local newspaper-ben (HIRMONDO) is megjelent olyan olvasoi level, ami szerint tul nagy a sikerpropaganda a sajtoban. Eccer volt egy szam, amiben minden onkormanyzati jelolt egyenlo hasabokon elmondhatta, hogy mik a celjai. Volt aki csak azt irta 50 sorba, hogy ennek kifejtesere keves az 50 sor...
Hol vannak itten jo vendeglatos helyek? Firkasz-rol, meg egy ket masik helyrol hallottam, de biztos van mas is!
Lakasarak: akit erdekel, hogy mennyit er az ingatlanja, az a mostani Ingatlan es Befektetesben uccara lebontva megtalalhatja a kerulteben fellelt kinalati iranyarakat. Atlag 200 eFT/m2 korul (max. kb. 260, min. kb. 130). Nekem megvan, ha erdekel valakit mondjon uccanevet azt beirom ide. Elorejelzesek szerint azon keves kerulet koze tartozunk, ahol a kovetkezo evekben meg jelentos emelkedes (30-40%) varhato!
Engem igazából csak a munkám köt ide, de az nagyon. Szeretem, hiszen nem tudok elszakadni innen. Szakközép után egyéb tanulmányaimat is itt végeztem, meg aztán akárhány munkalehetőség adódott, mindegyik ebben a kerületben volt.
udvozollek a XIII-dikban! :-) orulj neki, hogy dragak a lakasok, es, hogy egyre dragabbak lesznek, mert igy a tied is egyre tobbet er!
egyebkent en is nagyon szeretek itt lakni!
Én csak másfél éve vagyok XIII. kerületi, de elhatároztam, hogy itt is maradok, mert imádom :))) Nem tudok beszámolni XIII. kerületi történelemről, de abszolút beleszerelmesedtem (csak drágák a lakások!)
sziasztok!
mar azt hittem, hogy senkit nem erdekel ez a kerulet, de latom, megsem igy van :-)
ez a balzac utca milyen kozponti helyen van! en is csak egy saroknyira vagyok tole :-)