Keresés

Részletes keresés

Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.05.20 0 0 769
Aha, nekem Joo Jin-Mo tetszik jobban. De az utolsó kép. Az télleg cool! :))) A többin olyan gyerek!

Mégse padlólap lesz? :)) És hogyhogy nem szüleid választottak? Szóval nem lesz ízlésficamos csempéd, amit még 30 évig szemlélhetsz? :)) (remélem, pontosan idéztelek...:)))

Előzmény: Rohamkéses Ofélia (766)
wacsy Creative Commons License 2004.05.20 0 0 768
Jenő gratulálok én is a képberakáshoz!:-)

Ha nem gondoltál semmi rosszra akkor jó:-)Nekem is jobban tetszenek azért a mosolygósabb képek!

Előzmény: Rohamkéses Ofélia (762)
wacsy Creative Commons License 2004.05.20 0 0 767
Kedves harpokratesz azt fogod gondolni,hogy mindenre fanyalgok ami nem Keanu...de Pitt látványa teljességgel képes hidegen hagyni.Akkor már sokkal inkább a ferdeszeműek:-)Remélem örülsz:-))kicsit.

Joo Jin-Mo nem ragadott meg,Leon viszont határozottan aranyos:-)

Hogy miért tűnnek el a képek? Ahogy korábban mondtad,mert pl.valamiért nem elérhető ideiglenesen vagy végleg a hely ahol található,vagy magának a képnek az ott-tartózkodása szűnt meg valamiért.Az én tárhelyem nagyon rondán viselkedett pár hete.Mostmár megjavult,de az összes ott tárolt képem eltűnt belőle és ezért minden onnan ide felrakott képem örökre elveszett.

Előzmény: harpokratesz (763)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.05.20 0 0 766
Köszönöm a dícséretet! Tesóm is tegnap épp ezt mondta, bár ő arra értette, hogy én választottam a CSEMPÉT, ami majd a fürdőszobában meg a konyhában lesz!:))))
Nem, még nem kicsinyítettem, egyelőre örülök, hogy ez sikerült...:)
Előzmény: harpokratesz (765)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.20 0 0 765
Jenő! - megy ez neked, jól van. már kicsinyítettél is?

Kenneth Branagh - igen a neve ismerős, hát ő egy NAGY színész és jóképű is.
Gratula! - jó ízlésed van.

Előzmény: Rohamkéses Ofélia (764)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.05.20 0 0 764
Igen, jól írod!
KB-t tudni kell! Na várj, segítek egy másik képpel!:)

Ezen rajta van a neve, remélem sikerül!:)

Előzmény: harpokratesz (761)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.20 0 0 763
wacsy!

miért tűnnek el a képek, ha már egyszer láthatók voltak?? - van amelyik időnként visszajön.

gondolom ezekkel semmit nem tudunk csinálni, csak érdekelne mitől van.

Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.05.20 0 0 762
Na akkor Lórien, én még az angol fordítást se láttam!!! De a török fordítást is kérem, nehogy nekem itten Dobcsi félrefordítsa, én vagyok a jogtulajdonos és cenzúrázom!!!:))))))))))

Wacsy: Nem gondoltam semmi csúnyára, csak meglepődtem rajta! És az első kép tényleg azért jó, mert olyan aranyosan mosolyog rajta!!!:)

Lórien, Kenu, láttam ezt a tízperces bigyót, és durva!!! Rupert és KisEmma olyan felnőttesen néznek ki, hogy rettenetes! NagyEmma meg GO nagyon tuti, DT-t meg AR-t pedig alig mutatják!!!

harpokratesz Creative Commons License 2004.05.20 0 0 761
GRATULA! - csak így tovább!!

kosztümös filmekben nem vagyok valami művelt, inkább átpasszolom másnak:)
ET = Emma Thompson (jól írom?)
KB = ??

Előzmény: Rohamkéses Ofélia (760)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.05.20 0 0 760
Sikerült!!!
Köszi, Harpokratesz, most büszke lehetsz rám!!!
Betettem egy képet ET-ről és KB-ről, aki egyébként az én egyik kedvenc színészem!!!:))))
Bocsi, hogy nem voltam stílszerű, mert nem Keanuval kezdem, de ez így is nagyon jó!:)
A filmet gondolom, felismeritek!:)
Előzmény: Rohamkéses Ofélia (759)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.05.20 0 0 759
Előzmény: harpokratesz (745)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.20 0 0 758
hát ez is lemaradt a hongkongi szupersztárból:

harpokratesz Creative Commons License 2004.05.20 0 0 757
de azért ő a világ legszebbje:

harpokratesz Creative Commons License 2004.05.20 0 0 756
ez kimaradt a hongkongi szupersztár sorozatból (tényleg az, eszméletlen jól énekel, zenél):

harpokratesz Creative Commons License 2004.05.20 0 0 755
most viszont ő az ideálom - wacsy figyelj!:

harpokratesz Creative Commons License 2004.05.20 0 0 754
a másik koreai szépség: Kong Sang Woo

harpokratesz Creative Commons License 2004.05.20 0 0 753
na jó' van, bejöttek...

tényleg olyan, mint James Dean, bár Jin-Mo-ra is mondják, meg ki tudja még kire.
nagyon dicséretes, hogy Ázsiában JD az etalon, van ízlésük. ő volt kamaszkorom férfi ideálja, sajnos csak 24 évet élt.

Előzmény: harpokratesz (752)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.20 0 0 752
na jó, hát Nickivel nincs most szerencsém, és már nem először, pedig iszonyú jó wallpapers-ek vannak.
talán betöltődnek ezek a képek...

Hero-t nem tévén, hanem vásznon láttam, ettől függetlenül pocsék minőségben, a zenéjére nem is emlékszem. mindenképp moziban kell megnézni.

remélem, sikerül látnod..., ha mégse, lesz DVD.

Előzmény: Sárkány (750)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.20 0 0 751
sajnos most levették az oldalát, ahol nagyon klassz képek voltak róla, majd később pótlom, ha újra működik.

Nicholas:

Sárkány Creative Commons License 2004.05.20 0 0 750
Nem rossz ő sem, bár mindegyik képen egyforma. Amit beraktál úgyértem.
Remélem nem írta el az újság, mert a pécsi estben nincs benn, csak a napilapban, ma 2 alkalommal megy. A Hero-ról semmi hírem, remélem azért azt is vetítik valamikor. Tv-n azért nem ugyanaz akármekkora is.
Szurkolj nekem plíz... :-)
Előzmény: harpokratesz (749)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.20 0 0 749
ő egy nagyon szép fiúka, még európai szemmel nézve is, csak kicsit hízásra hajlamos, viszont Leo jegyű (látszik is).
Nicholas, hogy tetszik? - most ő Hongkong nagy üdvöskéje a 23 évével, és nagy popsztár. a Gen-X zsarukban főszereplő Daniel mellett.

akkor megelőzöl, mert én valszeg csak jövő héten fogom látni a Zatoichi-t. Ahhh, Kitano mester remélem megbocsájtja...

Hero-t is újra fogom nézni, mert egy házi vetítésen láttam DVD-ről, nem volt az igazi.

Előzmény: Sárkány (748)
Sárkány Creative Commons License 2004.05.20 0 0 748
Az utolsó a lexebb...
Na ma megyek megnézem a Szamurájt a moziban....
Előzmény: harpokratesz (746)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.20 0 0 747
első kép a legjobb...
Előzmény: wacsy (736)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.20 0 0 746
Joo Jin-Mo-ról néhány kúlos kép (nem tudok vele betelni):

de itt a legszebb:

harpokratesz Creative Commons License 2004.05.20 0 0 745
Jenőkém!

annyira egyszerű az egész, csinálj egy próbát, nem baj, ha nem sikerül, majd a a többi már igen.
nem muszáj rajta lenni a képeknek a gépeden (de azért elmentheted magadnak), a lényeg, hogy a kép legyen rajta egy szerveren (ez többnyire a kép eredeti helye a hálón).

Tehát, válassz ki egy képet, jobb egérgombbal kattintás a képen, lent Tulajdonságokra kattintás, itt látni a kép adatait, ott lesz a http://.........-és címe a képnek, ami vagy jpg-re, vagy gif-re végződik. ezt kimásolod CTRL-C-vel és bemásolod a hozzászólásodba CTRL-V-vel.
utána bekacsacsőrözöd és bemacskakörmözöd ahogy megadtam, és nem elfelejteni az elejére írni az IMG SRC-t, szóköz csak itt van, máshol nincs.
ezek után küldheted a hozzászólást. ilyenkor a kép eredeti méretében jelenik meg. a képméretet szintén a Tulajdonságokban látni, ez a képpont méret, ami két számból áll, pl. 800 X 600, ezt lehet a felére, harmadára venni, ha nagy a kép.
itt is ugyanaz a jelölés, csak még hozzá kell írni a kívánt méretet. a mintát megadtam.

próbáld ki, meglátod milyen egyszerű!

sajnos nem minden kép jelenik meg, ez többmindentől függ, ezekkel nem lehet mit csinálni, és olyan is van, hogy később tűnnek el a képek, mert vagy levették az eredeti helyükről vagy más okból.

Előzmény: Rohamkéses Ofélia (738)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.20 0 0 744
Trója kritika

Achilleus

wacsy Creative Commons License 2004.05.19 0 0 743
Jenő mi az hogy "Az utolsó,hmmm,elég érdekes!" ??!:-) Vajon mi jutott eszedbe?

Ahogy én tudom,korrektül leírták már itt többen a képberakás mikéntjét.Szerintem nem nagyon tudnék már mit hozzátenni.De szívesen megírom levélben is ha úgy gondolod,hogy az jó lenne neked! :-)

Dejó lesz,ha majd mindenkitől záporoznak a keanu-képek:-)

Előzmény: Rohamkéses Ofélia (738)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.05.19 0 0 742
Ja igen, bocs, hogy megint én, tehát csak a őarancs két végén van relációjel, nehogy középre betedd azt, amit én oda sikeresen beírtam zárójellel: (bekontrolvézed)
Előzmény: Lórien Úrnője (741)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.05.19 0 0 741
Francba. Szóval Azt csinálom, amit előttem már vki elmondot, hogy a zárójel az a relációsjelet helyettesíti.
(img src="kép címe(bekontrolvézed)")

Így kell linkelni.

Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.05.19 0 0 740
Hehe :)))) Igen, sikerült. Na, akkor elmondom.

Ha a neten találsz egy képet, és nem a gépedről akarsz (amit nem lehet) akkor tedd a következőket: képre jobbklikk, tulajdonságok. Ott van, hogy címe, azt ki kontrolcézed, és beírod a következőket: és rögtön ezután az idézőjel után egy ilyen kacsacsőr:>. Csak ha én azt most odatettem volna, ez jött volna ki:

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!