miert allna kozelebb hozzatok? mert egy kioregedo szurkolotabor melett megjelentek az ujmtks "kisgyerekek" aki ugyanugy f@szszopoznak, sot verekednek is amikor megtehetik(emlekszem pl. amikor egy Vac-MTK verekedtek, na ok mar tuti nem 15 evesek).
egy nagybb szurkolotaborban tobb az agressziv elem. ennyi. ti csak kevesen vagytok, de nem kulonbek.
már kismilliószor kijavítottál, ultra, huligán fronton. nekem mint mondtam egykutyák. tudom, ez neked hülyeség, nekem viszont vicces, ez nem anglia, se nem olaszország. vannak normális szurkolók és vannak a vadbarmok.
a blue frontosok gyerekek, ahogy gyerekek a fradi táborban is vannak. őket nem neveztem szellemi toprongynak. szellemi toprongynak csak a kerítést rázó, kopaszra nyírt, fukszos parasztokat nevezem, akikből még mutatóban sincs az mtk-sok között.
a bélás nótáról annyit, hogy a lilák ezzel nyitottak, és erre volt (szvsz nem megfelelő) válasz a faszszopózás. eddig mindig cak gúnyos taps volt a válasz az ilyen primitív provokációra, hozzám az közelebb állt.
az ultrak em szokrtak verekedni, es ha ez ok, mert a Belas notara volt valasz, akkor mas csapatok ultrai is anyazhatnak, mert az is csak valasz egy azt megelozo anyazasra.
az mtk ultrai ugyanolyanok mint barmely ma scapat ultrai csak kevesebbenen vannak. akkor ok miert mas kategoria?(meg is valaszolom, mert nem azok, tehat vagy minden ultra "gyerekek, viccesek", vagy minden ultra szellemi toprongy9beleertve az MTK ultrait is)
a blue front 15 éves gyerekekből áll, vannak vagy tizen. azok, akikre én ezt a kifejezést használtam már kissé túl vannak ezen a koron és nem ennyien vannak. ha a blue front verekedne, kutyapicsázna állandóan (a faszszopó újpest most is válasz volt a lilák bélás nótájára), akkor róluk is ezt mondanám.
mit kommentáljak? ezt a hülyeséget? érdekes módon mégis a hazai drukkereknek kellett 20 percet várni arra, hogy kijuthassunk a saját stadionunkból.....
a kupadöntön túl idealista volt a biztosítás. nem számoltak azzal, hogy a lilák között ennyi a surmó. téma lezárva.
nem hinném, hogy magamat büntetem, ha nem hallgatom a folyamatos zsidózásokat. nekem erre nincs szükségem.
én nem faszszopó újpesteztem, márcsak azért sem, mert ute szurkoló haverjaimmal violtam. szvsz ugyanolyan bunkó az az mtk szurkoló aki ezt teszi mint a lila, vagy éppen a fradista. csak azt nem értem mit akarsz ezzel megmagyarázni?
A Blue Front szurkolása valóban nem mindig volt szalonképes, de az tény, hogy a lilák kezdték a szidalmakat Béla mocskolásával.
Az NS 7-est adott Lazicnak, ez kicsit meglepett, de biztos én nem figyeltem fel a jó megmozdulásaira. Az viszont egyszerűen irreális, hogy Illés és Branezac is egyaránt 6-osra játszott.
Tényeleg nem érdemes elszállni, mivel a nagy előny kényelmessé teheti a csapatot. Bár eddig ez nem így volt.
Füzi nyugodtan kezdhetne a macedónok ellen(, bár mostanában Egressy is jó formában van).
Ti csürhéztek amikor egyfolytában faszszopó Újpesteztek ? Ti ?! A 400 fős szurkoló csoportocskátokkal ? Kár eltanulni minden mocskolodó versikéét a testvér csapatotoknak ! Ugyanis nekik van állandó több ezres közönsége nektek meg csak 300-400 mókusotok akiket állandóan 200 rendőrnek kell megvédenie ezek után.
Legyetek bátrak ezek után és gyertek el a megyeri útra !
Szombaton az általában sportszerű MTK-drukkerek az ellenfél szurkolóit pocskondiázták.
Nem volt különösebben ellenséges a hangulat az MTK-Újpest mérkőzésen. Az lilák szurkolói „némi” gágogást megeresztettek ugyan a hazai drukkerek bosszantására, azt is csak a mérkőzés elején, ugyanis az egyoldalú találkozó túlnyomó részében inkább csendes letargiába burkolóztak a máskor oly harsányan szurkoló újpestiek. Annál inkább meglepő volt, hogy az MTK drukkerei kórusban és egyénenként is gyakran gyalázták a lila-fehér szurkolókat. A sajtópáholy tollforgatói „testközelből” hallhatták, ahogy a hazai közönség különféle rigmusokban – illetve „csak” káromkodás formájában – magából kikelve szitkozódott, holott általában a kék-fehér klub ítéli el leghangosabban a hasonló szurkolói megnyilvánulásokat...
(F.L.V.)
A cikkből kimaradt, hogy a Blue Front huligánjai a mérkőzés után elrabolták az újpesti ultrák "Korps" feliratú transzparensét és 46 újpestit kórházba szállítottak, közűlűk többet szúrt sebekkel. Három újpesti szurkoló állapota életveszélyes, meg nem erősített hírek szerint köztük van Gy. K., az Újpest FC biztonsági igazgatója is.
Bizonyára az MTK hihetetlen népszerűségének okán százezres példányszámban lehetne eladni a naptárat szerte a világon.:-)))) Egyébként a többi hölgy azért nem a kifutók világából lépett a fűre, hogy ilyen szépen fejezzem ki magam.
Úgy értem, az előmeccset, Te... :) mindent félre kell értened? :)))
Jaja, nem csúnyácska, biztos kell valaki, akivel el lehet adni a csapatot. Pl. egész jó üzlet mondjuk naptárat csinálni velük, vennék, mint a cukrot :)
Pedig nagyon jó dolog kimenni a Hungáriára, én legalábbis elég rendszeresen teszem.:-)
Egyébként a női csapat tagjai közt feltűnt Várszegi lánya, kicsit furcsán festett a piercingjeivel az egyenmelegítőben, valahogy egy Kispál koncerten inkább el tudtam volna képzelni:-)))
:)))
Akkor is, az az ember érzése, mintha utálnák nálatok a szurkolókat. Rossz érzés odamenni, nem azért, mert olyan félelmetesen jók vagytok, hanem mert nem akarják, hogy kimenjenek az emberek...
Nem voltatok kétezren, kb. 1300-an lehettetek.
Nem tudom.
Annyit építettek.
Nem 500 máskor a vendégszektor, máshol olcsóbb?
Mert suttyó paraszt.
Azért, mert Vasas Misi bá'- akié a büfé - felesége egy vén szipirtyó, akinek van ehhez pofája.
Én is kérdeznék: Miért 2 helyen árulnak jegyet 2000 embernek? Miért zárjátok le az állóhelyet ellenünk? Miért egy darab kapun engednek be ennyi embert? Miért 1000 a jegy nekünk, ha máskor ide ingyenes, a vendégbe meg 500 ft? Miért tapizza meg a biztonsági a farkamat is háromszor? Miért 200 ft az 5 cm átmérőjű szendvics? Az embernek (nem a tapizástól) tele lesz a töke mire beér a stadionba...
Szerintem ezzel b@szhatjuk el a bajnoki címűnket, ha elhisszük, hogy megvan. Nincs meg! A jelenlegi második Videotonnal még játszunk három meccset, ha azokon ők nyerenek, akkor az már csak 3 pont előny. Egyébként én Füzinek kilencest, Branezacnak hatost adnék. Egyébként ez a teljesítmény NEM elég, kell még kettő csatár + egy középső védő, és akkor talán, ha jó a sorsolás... Messze van az még, ráérünk, egyelőre a Sopronnal kell foglalkozzunk.
A mai sikerhez egy pillanatig sem fért kétség. Az Újpest az elején még tartotta magát, Zava gólja után viszont nem volt esélyük. A 2. félidő első 30 percében lefociztuk a lilákat, akár 4 vagy 5 góllal is hazaküldhettük volna a Kisteleki-gárdát.
(Egyedül a sárgákért kár.)
3.500 néző
V.: Kassai (8 - a szurkolók elszórt szidalmai ellenére jól vezette a mérkőzést, az Újpest rendszeresen szabálytalankodó játékosai talán kaphattak volna 1-2 sárgát) (Világi, Vigh)
MTK:
Hajdu 0 - kevés dolga akadt
Mónos 6 - a támadásvezetésekben lehetett volna hatékonyabb, de így is jobb volt a szokásosnál Smiljanic 6 - megint magabiztosan irányította a védelmet
Komlósi 6 - jó szerelések, kevés hiba
Elek 6 - megbízahtóan védekezett
Madar 8 - rendesen megkavarta az újpesti védőket, nagyon jól játszott, igazi fazonszabászként
(Bükszegi 0, 66.)
Zavadszky 7 - több helyzetet kihagyott, de ő szerezte a vezetést, és összességében jól játszott
Lazic 5 - lehetett volna aktívabb
Füzi Á. 8 - 2 gól, remek cselek, elfutások, ő volt a mezőny legjobbja
Illés 7 - alaposan megszédítette Korolovszkyékat
Branezac 5 - volt egy kapufája, de engem nem (sem) győzött meg a teljesítménye
(Balaskó 0, 80.).
Sárga lap: Smiljanic (11.), Balaskó (80.), Komlósi (89.)
Az már nem kérdés, hogy bajnokok leszünk, de vajon elég-e ez a teljesítmény a BL 32-es keretébe jutáshoz?
Szerintem kellene még 3 meghatározó játékos (fontossági sorrendben):
1. egy védekező középpályás (muszáj!)
2. egy "gólzsák" támadó, aki még a mezőnyben is jó (gondolok itt egy Tököli v. Kenesei szintű csatárra)
3. egy (jobb)hátvéd (Mónos helyett).
Plusz ami alapvető: együtt kell tartani a keretet, illetve legalább a 80 %-át.
Elsősorban gratula a csapatnak, nagyon féltem ettől a meccstől és erre tessék! Füzi valami egészen elképesztően játszott, öröm volt nézni.
Ath!
Nagyon szépen megkérlek, hogy ne vonj le helytelen következtetéseket és ne provokálj. A kupadöntőn egyrészt valóban rossz volt a biztosítás, erről tehet az MLSZ, aki a Fáy utcába vitte a meccset, ahol nem lehet elválasztani a táborokat; tehetnek az újpestiek, akik vagy parasztként viselkedtek vagy nem tudták lecsillapítani társaikat és végül tehet a rendőrség, amely nem tudta megfelelően biztosítani a meccset.
Senki sem várja el tőled, hogy szeresd bármilyen más csapat szurkolóját. Nem őket bűnteted azzal, ha nem mész ki csapatod idegenbeli meccsére, hanem csakis saját magad.