Szerinted, ha egy csigának ég a háza, és odakintről megnyugtató szavakat hall, bármit ígérnek/mondanak neki, nem fog kirohanni azonnal? Ez pszichológia, szorult helyzetben, avagy vészhelyzetben neked eszedbe jutna, hogy eszel-e tejet/pókot/ algát/akármit, ha valaki menekülési útvonalat ígérne?
3) Megkérünk mindenkit, aki lépéseit nem tudja az általunk megadott ritmushoz koordinálni, ne álljon sorba este az üzemi konyhán , mivel számukra rétest biztosítani nem áll módunkban. Emellett felhívnánk viszont a figyelmet az említett táplálék pozitív tulajdonságaira, valamint arra , hogy Honvédségünk számára kifejezetten ezt az ételtípust írják elő a hivatalos szervek.
2) Sürgős figyelmeztetés minden kiskorú Katalin nevű lakosunk részére! Tudomásunkra jutott, hogy hazánkba betört Oszmán csapatok Önöket célpontjuknak tekintik. Áldozataikat először mély nátrium-kloridos forrásban szeretnék megmeríteni, majd pedig abroncsok alsó tesztelésére használják fel. Tájékoztatjuk Önöket továbbá, hogy a nagy sebességgel közeledő oszmán csapatok megérkezésük után fejlövéssel történő kivégzést foganatosítanak.
Semmiképpen nem temetem el élve, sőőőt. A szüleim borzasztó egyhangú életet élnek. Nekik most ez egy eszement nagy törés. Nekünk egész más az életritmusunk, egész másként fogjuk fel ezeket az akadályokat. Próbálom tartani az anyukámban a lelket úgy, hogy közben érzem, tudom, hogy nem mondd el mindent, mert félt, óvni akar. Neki most sokkal nagyobb szüksége van arra, hogy valakinek kisírhassa a bánatát, ő csak így tud továbblépni, így tud az apukámnak segíteni, velelenni. Engem a kórházba nem engednek be - őszintén szólva nem is szívesen mennék terhesen a Korányiba (kövezzetek meg érte), otthon annyira hideg a hangulat, hogy az szinte elviselhetetlen. Nem tudom, hogy tehetnék értük úgy, hogy közben én se sérüljek lelkileg. remélem értitek ezt a zagyvaságot ....... és köszönöm, hogy meghallgattok
Mazsika, ne szomorkodj, annyi rákos beteg meggyógyul. Mást nem tehetsz, mint hogy bízol benne, hogy a kemó segít apukádnak. Légy szíves, ne kezd el őt máris gyászolni, inkább örülj, hogy elkezdik kezelni, és esélyt kap a gyógyulásra. Vagy legalábbis időt, amit még veletek tölthet.
(De amúgy meg teljesen átérzem, mit élhetsz át, nekem az előző terhességem idején halt meg váratlanul - de teljesen váratlanul- az apukám. Brutál volt.)
1) Figyelem! Sürgősen megkérünk minden házzal rendelkező puhatestűt, hogy ingatlanát záros határidőn belül hagyja el, az annak külső felszínén keletkezett, és azóta is folyamatban lévő tűzeset miatt. A károsultakat folyékony és félig megszilárdult tejipari termékekkel kártalanítjuk, amelyek együttes mennyisége egyelőre két napi fejadagot tesz ki.
Köszi Lányok, máris jobb egy kicsit. legalább elmondhatom valaki(k)nek ... Igazából nem is magam miatt xar a helyzet, hanem Pötty miatt, akire nagyon de nagyon nem akarom, hogy kihasson az én lehangoltságom, és Máté miatt, aki látja, hogy valami van, de nem érti. Ráadásul a Zuram is most utazott el egy hétre istenhátamögé dolgozni :((( Lehet, hogy vasárnap összepakolom magunkat és utánamegyünk jól :)
(igen, épitkezünk, itt a vége, és ez a legszebb meg a legnehezebb is meg a legtöbb, meg egy csomó plusz ktg is most merül fel, szóval nem unatkozunk. nem városon belül, a Balaton felé közelitünk:))
ohh draga.en kuldok neked egy nagyadaggal!!!azt sem banom ha az egeszt felszippantod,majd ujratoltodok. mi tortent?nagyon drukkolok hogy jo iranyba mozduljon a dolog apukadnal!!!++++++++++++++++++++++++++++++++
igen. tegnap mondták meg nekem, hogy vsz rákos, ma kapja az első kemót. nem műthető. :(((( nem is akarták elmondani nekem, de megéreztem és rákérdeztem. most meg nem tudom feldolgozni ............
hát, Mazsi, most pont fel vagyok pörögve, mert pakolok és rendet raktam. nemsokára(? másfél hónap) költözünk és már bezsákoltam egy adag ruhát. szóval most jókedvem van. nyugodt is vagyok viszonylag. küldök neked belőle... de mi történt? apukád egészségével van baj?
Csajok, van valakinél egy nagy adag léleknyugtatás elfekvőben??? nagyon kéne ... tegnap rossz híreket kaptam az apukámról és most csak ülök és nem tudom feldolgozni :((( lehet hogy nem itt kéne, de nem tudom hol?!