Keresés

Részletes keresés

gencsydani Creative Commons License 2006.12.04 0 0 1015

"Az egyik kollégám most jött haza az USA-ból és egy kisebb vagyont költött arra, hogy megvegye a legmodernebb tuning cuccokat a céges fegyverhez. Vett hozzá a SureFire által gyártott alsó-felső sínrendszert, VLTOR M4 modulár teleszkópos tust és hozzá való AK adaptert, infrabakra húzható picatinny-t, Trijicon reflex irányzékot, TDI markolatot, csőszájféket, mellső markolatot és SureFire lámpát foglalattal."

El is bírja ezzel a sok sz*rral?:))

Előzmény: recon (1014)
recon Creative Commons License 2006.12.04 0 0 1014

"Mielőtt kijöttem,jártam az egyik fegyverszobátokban,és érdekes volt ott látni az AMP-ket."

Van belőle egy pár darab, de inkább csak tesztelésre. Kaptunk belőle olyat, amihez van az infrabakra húzható picatinny. Lőttünk velük egy nagy rakatot mindenféle körülmények között (még sínre húzott Aimpoint M2 irányzék mögé szerelt PVS-14-gyel is éjszaka). Én személy szerint egy kalap szarnak tartom az amortizátoros válltámaszt (az egyiknek le is tört tőből). Szóval nem fűzök sok reményt hozzájuk. Ráadásul az AK modernizációs programtól is elvettek egy nagy kalap pénzt, így lehet, hogy nem csak csúszik, hanem egyelőre nem is fog megvalósulni a dolog.

Az egyik kollégám most jött haza az USA-ból és egy kisebb vagyont költött arra, hogy megvegye a legmodernebb tuning cuccokat a céges fegyverhez. Vett hozzá a SureFire által gyártott alsó-felső sínrendszert, VLTOR M4 modulár teleszkópos tust és hozzá való AK adaptert, infrabakra húzható picatinny-t, Trijicon reflex irányzékot, TDI markolatot, csőszájféket, mellső markolatot és SureFire lámpát foglalattal. Ha kész lesz a cucc, megpróbálok ide feltenni róla képet.

"Akkor most mi a helyzet,lesznek M-4-ek,vagy nem????"

Hallottál te már itt ilyet tőlem? :-)))

Előzmény: Törölt nick (1009)
kiskorúbézoltán Creative Commons License 2006.12.04 0 0 1012
Azért az ANA-sok nincsennek annyira oda az AMD-ért , legalábbis amelyikkel én beszéltem az mind rühelte .
Előzmény: Törölt nick (1011)
swordmanus Creative Commons License 2006.12.04 0 0 1010
Üdv Python!

Én nagyon örülnék, ha mesélnél még kalasnyikov élményeidről, akár itt, akár a kalasnyikov.hu anek-data fórumán. Az egy dolog hogy nem tartják őket karban, de ettől azért még gondolom, működnek...
Előzmény: Törölt nick (1009)
swordmanus Creative Commons License 2006.11.21 0 0 1008
amp-69
na, végre!
swordmanus Creative Commons License 2006.11.21 0 0 1007
Hali!
Nosza, íme!

swordmanus Creative Commons License 2006.11.20 0 0 1006
Szia! csak most láttalak, hát eskü beszkennelem, az egésuz lapot!
Előzmény: pinté34 (1005)
pinté34 Creative Commons License 2006.11.10 0 0 1005

Sword!

Hadd lássam azt a képet! Kíváncsi vagyok arra az AMP-re. Kérlek ha tudod, szkenneld be!

pinté34

swordmanus Creative Commons License 2006.10.29 0 0 1004

Hali!

Érdekes képre leltem a Sínes Bulvár Lap 2006.10.28. szombati számának11. oldalán: Rohamrendőr AMP-69-el, háttérben tüntető. A kép friss, aktuális. Hogy valódi-e? Kérdezd a lapot! DE asszem egy null a szemem javára. Bár tényleg nem épp könnygázgránát van betöltve, és az is igaz, olyanból sok könnygázgránátot lőttek ki, amire gondolsz, de a kép szerint ez is ott volt.

Előzmény: gencsydani (998)
gencsydani Creative Commons License 2006.10.25 0 0 1003
Az ötlet tök jó, de nekem szerencsére már nem aktuális a dolog:)
Előzmény: recon (1001)
Szlejer_ Creative Commons License 2006.10.25 0 0 1002
Ha már SureFire szóbakerült... A GP nevű szintén "erszoftos" cég gyárt markolathosszabítót eredeti SureFire 6P lámpához (is), amivel occsóért 9P-re alakítható a cucc (= 200 lumenes izzó bevethetővé válik :-) De van zsinóros kapcsolójuk is, ez is teljesen kompatibilis a SureFire-val.  
Előzmény: recon (1001)
recon Creative Commons License 2006.10.25 0 0 1001
Azon kollegák részére, akik házilag szeretnék "tuningolni" a céges AK-jukat: Pesten a Mester utcai 44-es bázis airsoft boltban néhány ezer forintért lehet kapni különböző hosszúságú picatinny síneket, amelyeket a hozzá tartozó facsavarral a mellső markolatra (alulra, oldalra) lehet rögzíteni. Ehhez kapható az M4-en használatos első markolat, illetve szintén picatinny-re rögzíthető 1 inch átmérőjű lámpa tartó, amely jó mindenféle SureFire és Streamlight fegyverlámpához. Egyszerűen beszerezhető és viszonylag olcsó alternatívák a fegyver hatékonyabbá tételéhez.
swordmanus Creative Commons License 2006.10.24 0 0 1000

Üdv! Jogos az öt pőont, tényleg... igazából nem voltam ott, és a tv felvételeken nem látszott egyértelműen. Persze meglepő, hogy ilyet külföldről vettek, és nem itthoin gyártottak, a technológia és a gársda meglett volna, ha nem herdálják szét a FÉGet.

Távol álljon tőlem a hangulatkeltés, elnézést mindenkitől, akit megzavartam hangulatában, de örülök, hogy sok hóümnap után ismét jönnek ide emberek.

Előzmény: swordmanus (997)
Mud Rider Creative Commons License 2006.10.24 0 0 999
A logikád olyan mint a "letartóztatom nemi erőszakért, hiszen a nadrágjában van az eszköz!"

Felesleges hangulatkeltésre nem biztos hogy szükség van.
Ez pedig szakmai topic.

OFF

Nem egyre megy, "hogy utcakő vág fejbe, vagy egy 7,62-es lövedék fúr át téged meg pár mögötted állót"
Az utcakövet dobálónak sok órája volt, hogy kijózanodjon és hazamenjen.

A rendőrnek kötelességét kell teljesítenie.
A rendőrre vonatkoznak a törvények, felel a tetteiért, könnyű megtalálni.
A tömegben bajt keverők pedig hozzászoktak az utóbbi években, hogy törvényen kívüliek - felettiek lehetnek.

ON
gencsydani Creative Commons License 2006.10.24 0 0 998

Csalt a szemed (könnygáz?:), ugyanis ilyenekből lőtték a könnygázgránátokat.

swordmanus Creative Commons License 2006.10.24 0 0 997
Sziasztok!

Ha jol tévedek, s nem csalt meg a szemem, akkor 23-a este a rendőrök jópár könnygázgránátot AMP-69 gépkarabélyról lőttek ki az Erzsébet-híd irányába. Tehát szükség esetén tárcsere és gázhenger átállítás után (kb. pár másodperc...) éles lőszerrel, akár sorozatokat is leadhattak volna a tömegbe! Szerencsére erre nem került sor, de a lehetőség bizony adott volt, már amennyiben jól láttam a kereskedelmi televíziók felvételén. Ha valakinek van nagyobb állóképe, ami esetleg nagyítható, nézze meg alaposabban, de én így láttam. Nem sok kellett a mészárszékhez! Politikai beállítottság és kötelességteljesítés ide vagy oda, szerintem mindenkit hazavárnak! Ebből a szempontból egyremegy, hogy utcakő vág fejbe, vagy egy 7,62-es lövedék fúr át téged meg pár mögötted állót.
swordmanus Creative Commons License 2006.08.11 0 0 996

Kedves Mindenki!

Jó nagy itt a csend, ideje megtörni!

Készültek www.kalasnyikov.hu -s pólók, a Mester és alkotását ábrázolva. Önköltségi ár+postaköltség szinten igényelhetők a fennebb nevezett honlapon. Nagyon klasszak, de csak korlátozott darabszám létezik.

Egyébként nem furcsa, hogy  asajtó rögtön azt kezdte el terjeszteni, hogy kalasnyikovval gyújtották fel a BME lőterét??? Mintha egy kalasnyikov jellegű tárgyat markoló ember lenne a felelős minden gonoszságért... Felháborító, hogy a fegyvergyűlölők ennyire agresszívek a békés sportemberekkel szemben.

Zoli

nomosz Creative Commons License 2006.06.27 0 0 995

Sziasztok !

Elnézést kérek mindenkitől az OFF-ért.

Recon, kerestelek 2006. 06. hó 26-án az Idegenlégió topicban, ha van rá módod gyere át oda.

Köszönöm.

Sziasztok!

Előzmény: recon (977)
swordmanus Creative Commons License 2006.06.26 0 0 994

Hali!

Igazából az igényfelmérés utáni darabszám tudatában fogok majd rendelni, de jó esély van az ezer forint körülöi önkölségi árra, persze plusz postaktg.. További részletek a honlap fórumán.

Előzmény: Agent87 (993)
Agent87 Creative Commons License 2006.06.24 0 0 993

heló!

mennyibe fog kerülni köbö?

Előzmény: swordmanus (992)
swordmanus Creative Commons License 2006.06.24 0 0 992

Tisztelt Mindenki!

Igényelhető önköltség plusz postaköltségi áron Kalasnyikovos pólók (tehát magyarul nonprofit alapon megy ez is...).  Érdeklődni a kalasnyikov.hu-n és annak fórumán lehet, a letölthető doksik közt látható  a pólóterv. tervezett gyártási időpont: ezév augusztus.

delamancha Creative Commons License 2006.06.21 0 0 991

Azt szeretném kérdezni, hogy az oroszok az AK74, AK100-as szériánál miért váltottak át a csőtorkolatnál a 14x1-es balmenetről a 24x1.4-esre ?

Volt ennek valami praktikus oka, vagy csak úgy ?

( Bocs, egy PBSz-1-nek látszó tárgy és egy Yunker3 összeházasitásával próbálkozom, de ahogy látom, ennek közdarab esztergácsoltatás lesz a vége. :(( )

Köszi

Agent87 Creative Commons License 2006.06.07 0 0 990
képed nincs róla?
Előzmény: luki-luk (988)
csíkos_elefánt Creative Commons License 2006.06.07 0 0 989
Az AKMSU nem vált be?
Előzmény: gvass1 (974)
luki-luk Creative Commons License 2006.06.07 0 0 988

Hali!

AK 63-d gépkarabély.

Nekünk, legalábbis ez volt.

Előzmény: Agent87 (985)
swordmanus Creative Commons License 2006.06.07 0 0 987

Hali!

A kalasnyikov.hu-t pár héten belül frissítem, mármint a gépkarabély hazai történetét, ott ezzel fog zárulni nagyjából a dolog, naprakész adatokkal. Kis türelem...

Zoli

lviz Creative Commons License 2006.06.07 0 0 986

Galil SAR? Volt valami jugó cucc is 5.56-ra,de azt csak a polg. háborúban nyúzták.Hirtelen ennyi ugrott be az AK klónokból.

Agent87 Creative Commons License 2006.06.07 0 0 985
Konkrétan arra lennék kiváncsi hogy milyen "desszantos" gépkarabély van használatban az amd-65 és az aks-74-en kívül.
Agent87 Creative Commons License 2006.06.06 0 0 984
valaki feltudná sorolni jelenleg milyen gépkarabélyok vannak rendszeresítve a honvédségben? kösz
delamancha Creative Commons License 2006.06.06 0 0 983

Valaha az anyag itt volt :

www.bob-oracle.com/SWATreport.htm

most nincs itt, de a google tárolt változatot le birod tölteni, ha a fenti linkre rákeresel. ( sajnos a képek nélkül )

Előzmény: radom1 (982)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!