Képzeld el, ezek ugyanúgy kisebbségek, mint pl. a lisztérzékenyek, a cukorbetegek, a punkok, a skinek, stb. Ezért használják a nemzeti, etnikai, vallási, stb. kisebbség kifejezéseket.
tehat a zsidozas csak azert nem allja meg a helyet szerinted, mert a zsidosagnak gazdag es ertekes multja van(amit nem vitatok, tudod!)????mi a velemyed a "ciganyozasrol"?
miert vagyok beteg? mert objektivan gondolkodom, vagy mert egy magat liberalisnak vallo embertol elvarnam a liberalis gondolkodast minden kerdesben?(spec. magamat liberalisnak tartom, csak a szo eredeti es nem a "magyar valtozat" szerinti liberalisnak)
bocs, de ha te ezt a két komolyan párhuzamba tudod állítani, akkor nincs jobb szavam rád, mint, hogy beteg vagy. párhuzamba állítani egy több ezer éves történelemmel rendelkező népet, ami nem kevesett adott az egyetemes kultúrának egy szurkolói csoporttal......gratulálok. szólj kaltenbachnak, hogy a magyar kisebbségek közül kifelejtették az ulrákat! meg a depeche mode-osokat és a grafitiseket.
már többször leírtam, de szívesen megteszem a gyengébbek kedvéért. zsidónak születik az ember, nem tehet róla, ez egy adottság. hool, ultra lesz. és ez csak az egyik különbség, a többire gondolom rájössz magadtól is....
helyetesitsd be a ultrat es a hoolt a zsidoval es az agresszivat tolvaj es nemzetellenes szavakkal, valamint a vannak fradista, ujpesti...stb. barataim kitetelt vannak zsido barataim kitetellel.
még mindig nem tudom, hogy te miszerint különbözteted meg őket itthon. szvsz ez magyarország, itt nincsenek sem hoolok, sem ultrák. akiki annak nevezik magukat, azok egyzserű kisebbségrendüségi komplexusban szenvedő hülyegyerekek, akik majmolják angliát vagy olaszországot.
ha ez boldogságot okoz, mostantól nem fogom ultrának hívni az emberszabásuakat, de azt nem igazán értem ennek mi köze is lehet a holokauszttagadáshoz és a nácikhoz.
téma részemről lezárva, ez itt az mtk topic, jó lenne a CSAPATRÓL beszélgetni. miért van az, hogy én egyáltalán nem láttam olyan jónak madart? mónos meg még mindig idegesít. füzi tényleg jól játszott, de még mindig béla az, akinek egy-egy mozdulatáért érdemes kimenni. az a passz amit a füzinek adott.......
Már ne haragudj, hogy beleszólok, de miért kéne bárkit is kiröhögni? Azért, mert más a felfogása, a temperamentuma? Az élet minden területén ezt teszed? Mert akkor csak füstölgésből állhatnak a napjaid...
nem mindegy minek nevezem őket? mi a különbség? miért ennyire fontos neked ez a téma? te tényleg nem röhögöd ki ezeket a magukat "ultrának" "huligánnak" valló emberszabásuakat?
De fogd már fel, hogy rosszul látod! Kételkedj már egy kicsit magadban! Ez nem irónia, hanem f@szság, nem is költői túlzás, mert ez nem egy vers és gondolom te sem vagy költő.
mi a különbség egy ultra és egy hool között? az egyik ragazzonak hívja magát, a másik pedig angol mezben jár? :)
annyira szánalmas....
minek írjam le századszorra? nekem semmi bajom sincs semelyik csapattal (nem én járok a lilák topicjába vitázni, arról melyik csapat volt inkább kommunista). nekem bajom a pályákon sajnos egyre inkább többségbe kerülő surmókkal van.
Ezt te honnan tudod ilyen jól? Érdekes, én csak egy srácról tudok, aki néha odajön hozzánk és még nem középiskolás. Olyan jó, hogy valaki ennyire jól informált és nincsenek kételyei soha:-)))).
Egyébként szörnyű, de kpzeld, van, aki már 5-6 évesen elkezdett meccsre járni, szóval a BF tgajai most mennek általános iskolába, igaz? :-))))
Olvasd el újra az előző hozzászólásom, és akkor megtalálod a választ arra, hogy miért hallottad lentről az ominózus dalt:-).
15 évesek voltak, amikor 3 évvel ezelőtt elkezdtek meccsre járni.....bocs. :)
akkor vagy az én fülem rossz, vagy a tiéd, mert én pont alulról hallottam a kedves kis dalocskát.
nem is komázom őket. ezzel most megint mit akarsz bebizonyítani? soha nem mondtam, hogy minden fradista bunkó lenne. tudod mennyi fradista, utés, kispest szurkoló barátom van? annyit mondtam, hogy a normálisak nagy része már pont az ilyen emberszabásuak miatt nem jár ki meccsre, ahogyan én sem járnék, ha nálunk lenne hasonló a helyzet.
a "ti"-t kérlek javítsd ők-re! köszi.
1. A BF nem tizenöt éves kisgyerekekből áll, kedves ath, erről magad is meggyőződhetsz. Valóban vannak egy páran ennyi idősek, de azért attól nem lesz frontos valaki, hogy oda jön, ilyen erővel akkor 60 éves frontos is lenne:-)). A lilák szidását viszont nem mi kezdtük, hanem a tribünön ülők(!) egy része. Nálunk pont az ilyen kissrácok folytatták, de szerencsére sikerült leállítani őket, a szünet után nem is voltak már ilyen szidalmak. Nagyon jó lenne, ha ezt nem a BF-nek könyvelnék el, hanem a mélyen tisztelt tribünön ülő társaságnak.