(Béla! Szerintem Citrom egészséges lelki fejlődése érdekében ne hagyd együtt azzal a két kéjsóvár kollégáddal! Valószínüleg olyat látna, amit eddig még soha!)
KRITIKA:
A Pongó is megmondta tegnap este a BigBrother-ben, hogy a magyar emberek a langyos szürke fickókat szeretik, és részesítik előnyben...
Azok akik erre a topikra járva az Szakács Béla hót unalmas , és hétköznapi sztorijaiból táplálkoznak, azok az emberek is beálltak a szürkeség homályába, KELL EZ NEKTEK!
El. gfalvi langyos kompromisszumokat kötött, meg ilyesmik. Erre válaszoltam. De mi köze ennek Bélához és a topikhoz? Mindegy, fő, hogy Béla volt, van és lesz.
Én bizonyos fokig sajnálom az ilyen, kissé laposkás happy endeket, kell némi dramaturgia az életbe, ha nem jön magától, hát bele kell vinni. Most is nézem, és biza Béla naplója olyan, mintha kitépte volna az utolsó lapot, mintha hiányozna valami, gyanús, nagyon gyanús ez nekem. Csak egy kosztümös film és néhány könnycsepp. Ennyire egyszerű lenne az élet?
Ezt soha nem bocsájtom meg nektek Szakács Béla ajnározók!!!!!
Mi történt ez elmult héten/ amiből kimaradtatok/:
A Bélával , amúgy egyeztettem , volt rá időm, és elálltam a pertól , ő pedig igéretet tett arra, hogy nem baszogat többé, bocsánatot kért.
Szerintem Béla összeverekedett Endrével. Az indok: ki legyen a krampusz? Gondolom Endre az intenziven fekszik, Béla meg előzeteseben töltötte a hétvégét. Talán épp ezekben a percekben szurkolja le Dalnokiné az óvadékot.
(SZVSZ nem lehet elvárni, hogy minden nap közzétegye Béla a naplóját. Lehetnek olyan beírások is, amik bizalmasabb részleteket tartalmaznak, és nemhogy több ezer emberre, de egy szűkebb kollektívára sem tartoznak, pl. teszem fel Csillukával, Dalnokiné Esztikével kapcsolatos gondolatok, események, vagy Jutka, de más természetű magánügyek is lehetnek, amik nem tartoznak ránk.)
Én már egyszer küldtem neki e-mailt és válaszolt rá a Béla. Kinyomtattam, bekereteztettem és rámentettem egy flopira is. Ha van itt valaki aki le tudja bonyolítani a chet-et, akkor előre. Amúgy alábecsűlitek Bélát. Milyen ügyesen átkopizta az eltévedt naplót. Vagy Csilluka segített? Na, félek ezt sose tudjuk meg.
Én egyszer voltam Mikulás. Elég égő volt. A gyerekek zajoltak és egy óvatlan pillanatban kiloptak a puttonyomból két mikulás csomagot. Így két szerencsétlen kölyök bömbölni kezdett a végén. Mer nekik nem jutott. Béla, ezt akarod? Vágd pofán Endrét, parancsolj rá, hogy legyen ő a mikulás. Te meg egy öltözőben lehetnél Csillukával. Krapusz love. Béla! Légy kemény.
A szakácsbéla cset jó ötlet, bár szerintem nem fogja tudni, hogy működik az ilyesmi. Szerintem írjunk neki emailt. Sőt. Legyen email interjú! Az tuti bejön, Neki is (meg persze részletesebb válaszokat fog adni).
A munkahelyemen amúgy már mi is KOLLEGINÁZZUK egymást...
Szia Béla! Azt hittem, hogy az író-olvasó találkozóra jöttél, vagy időpontot egyeztetni. Mit szólnál jövő péntekhez? Persze csak akkor, ha nem mész Monostorpályiba, vagy gombászni erre-arra.