Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Hát ez nagyon szörnyű. Az ábrán a piros pontok a sérült szerveket jelölik. Gyakorlatilag szegény Horrillo teljesen tönkrezúzta magát, egyetlen ép procikája se maradt:-( De egy ilyen erős sportember csak túléli.
Azért elképzelem, hogy egy a sportágban járatlanabb utazó kinéz a vonatablakból, és egy csomó vicces ruhába öltözött ember, fegyverrel a kézben sorakozik a töltés mellett:-)
Lehetséges, hogy így van. Az elhízás miatt teljesen tönkrement a bokám. Egészen pontosan olyan lúdtalpam van, ami egyedülálló a megyében. 2007 februárban elkezdett fájni a térdem. Megállapították, hogy van benne egy kis kopás. Gyógyszert szedtem, amitől folyton hánytam, de éppúgy fájt a lábam, mint addig. Beutaltak három hetes fizikoterápiára, nem javult semmit. 2007. karácsonya előtt úgy tudtam az utcánk végén lemenni a lépcsőn, hogy szembe fordultam a korláttal, mindkét kezemmel megfogtam, az egyik lábamat lecsúsztattam, és mellé vonszoltam a másikat. Karácsonyra megvettük a cipőt, attól kezdve én egész nap abban járok. Akármeddig. Szinte soha nem fáj a térdem, simán föl és le tudok menni a lépcsőn, mindenhova gyalog járok, órákat tudok sétálni. 2007 nyarán majdnem meghalltam, mikor két barátnőmmel meg a lányommal körbe sétáltuk a Margitszigetet. Tavaly nyáron minden gond nélkül körbe sétáltam a gyerekekkel Balatonfüredet. Vasárnap egy közönséges sportcipőben mentem el kutyával, egy óra után úgy éreztem, hogy fűrészelik a térdemet. Gyorsan menni és futni nem lehet benne. Egyszer én is azt hittem, hogy klasszikust idézzek, hogy " a bab is hús", és futni kezdtem a busz után. Akkorát estem, hogy feljegyzete a szeizmográf.
A Barca manapság a világ legjobb csapata, ezt bátran ki merem jelenteni. Nyilván nem a Bilbao az esélyes ma este. De a Barca egy nagyon brutális sorozaton van túl, bizakodjunk és szurkoljunk. Szívet ki a pályára, és akkor nem lehet gond. AUPA ATHLETIC!!!
Találtam egy érdekes statisztikát a www.cqranking.com/ oldalon. 2008-ban a legtöbb versenynapot teljesítő versenyzők (csak az UCI kategóriás versenyek)
Szóval Robi Förster tavaly 104 napot versenyzett ez alatt 16.798 kilométert tett meg. Azaz átlagosan minden 3,5. napon versenyzett 161,5 kilométert, plusz az edzések. Nem könnyű szakma…
Igen az papucs. De ahová én fizikoterápiára jártam, ott is papucsban voltak a masszőrök.
De ezen túlmenően. Én nagy tisztelője vagyok Jon Bru szépségének, de ha elképzelem a 159 cm-es magasságával, a negyvenöt kilójával, és a 39-es lábával ezekben az alkotmányokban, elkap a röhögőgörcs. Attol tartok ez nem a derék baszk világa. Különben is 12.400 euro újrakezdési támogatás jár egy profinak, abból rendezte be studiót, amit még a Kaikus időkben vett. Nikera már nem maradt. :-)
Ha bekukkantasz a Fuji topikba, a 321-ben van egy link, ahol különféle spanyol lapok érhetők el pdf-ban.
Nos, az AS és a Marca mai száma is kupalázban ég, elemzések, összeállítások mindenhol, félőrült Barca és teljesen őrült Bilbao szurkolókkal illusztrálva. :-)
Eljött a nagy nap, ma este 21:30-tól Bilbao - Barcelona, Copa del Rey finálé a Sport1-en. A Bilbao 25 esztendő után emelheti ismét a magasba a trófeát. Hetek óta vártam erre a napra. Most már a srácokon a sor. Remélem belenézel a meccsbe. :)
Köszi a beszámolót. Olyan ez a benelux környék mint egy mézeskalácsházikó: -Letörsz egy darabot és megeszed. Gondolsz egyet és kimész egy bringaversenyre...