"nem a kérdésre válaszoltál. ha az üllőin is a hazaiak közé mennek, akkor igazad van, így nincs."
Kurvara nem ertem ennek mi koze az utszeli bekiabalasokhoz.
Hidd el vannak ujpestiek az ulloi uton is a fradistak kozott peldaul olyanok akik nem vallajak(vagy suli,melo miatt nem tudjak) hogy kb 6 orara nyuljon a meccs.
Nem ertem ehhez mi koze az igazsaghoz.
Te valoszinuleg azt gondoltad roluk Mtk-sok csakhogy en evek ota lattom oket a megyeri uton.Nem kemenykedtek senkivel...
Ja es a leviccesebb az volt hogy utana az egyik sraccal kutyat setaltatunk az Ujlipotvarosban es osszefutottunk egy 15-16 eves forma sraccal akivel a meccsen elotte talalkoztunk a baratom ismerose Mtk drukker.El kezdtunk beszelgetni es rajott en Ujpest szurkolo vagyok ugy nezett ram mint egy anyagyilkosra...Nagyon lehangolo volt.
nem a kérdésre válaszoltál. ha az üllőin is a hazaiak közé mennek, akkor igazad van, így nincs.
mondtam, ha a saját szektorodban ülsz, nem hallod ezeket. szerinted én mit hallhatnék a megyeri úton a lilák között? uezt. ezért nem megyek ki, vagy ha kimegyek akkor a vendég szektorba.
nem a mundér becsületéről van szó, hanem arról, hogy én és a barátaim nem tapasztaltuk ezt a meccsen. minden a lilák bélás énekével kezdődött, amire egy szolid taps és csürhe válasz volt. ezután következett a gágágá.....
"megint kérdezem: ezek a nagyon kemény emberek az üllőin is a hazaiak közé ülnke, vagy csak itt ilyen kemények?"
A kerdesre valaszoltam.Megprobaltam megertetni veled hogy mar a kerdes is rosszul van felteve.
Semmilyen kemenykedesrol nincs szo!!!!!!!!!!!!!
Fogd mar fel!!!!!
En egyebkent az ulloi uton a vendeg szektorban szoktam ulni...
Bar ennek nem tudom mi koze a tegnapi meccshez ahol lefasiztaztak, megfenyegettek hogy megolnek a csaladom es en csak kulvarosi prolik voltunk vagy parasztok...
Undorito volt.Te meg jatszod a hulyet!!!
:((((
A munder becsulete erosebb az igazsagnal...
én is ezért szeretem a lelátót. nem nevetni, de nekem egy kicsit olyan angolos hangulata van. (divison 4)
szerintem még mindig ez a szurkolás a jellemző. többek között ezért érzem idegennek a blue frontot. nem kellenek ezek a mindenkit megb---- az mtk-s legények dumák.
"megint kérdezem: ezek a nagyon kemény emberek az üllőin is a hazaiak közé ülnke, vagy csak itt ilyen kemények? a hungárián még azt sem mondhatod, hogy az ülőhely miatt jönnek a tribünre."
Hidd el az a nyolc srac-ismerem oket- akik fellettem ultek szetzavarta volna az egesz tribunt de egy ket hajra lilak-on kivul nem csinaltak semmit!
En a barataimmal mentem meccsre mert az ujpesti barataim kollektive eskuvore mentek es bar lg18 hivott az mtk-s gyerekkori barataim megsertodtek volna ha nem veluk megyek...Lattod neked egybol ez ugrik be ujpesti akkor csak kotekedni johet!:((
"szvsz az mtk tábort inkább jellemzi a korrekt, zrikálós szurkolás,"
En akkor jartam ki apammal es ezzekkel a sracokkal amikor kiestettek 1995-ben asszem es akkor ez tenyleg igy volt!!!!
Kb 1996 ota nem voltam a tribunon es kornyeken -ami meredksege miatt Mo egyik legjobb lelatoja- es mellbevagott az az alpari hangulat ami fogadott mert en is a zrikalos ,kitapsolos Mtk taborra emlekeztem ehelyett egy fasszopozo,fasiztazo hangulat fogadott.En lepodtem meg a legjobban...
Én viszont egyáltalán nem imádom egyikőtöket sem, szurkolói hovatartozásra való tekintet nélkül. Ez egy fociról szóló topic, itt beszéljünk a meccsről, a gólokról, a játékosokról, de egy ilyen meccs után ne az legyen a téma, hogy ki hogyan szerepelt a lelátón!
Végre (OK, újpesti szempontból nem) láthattunk egy kis focit, amit az MTK játszott, az elfogódottság nélkül is emlékeztetett a labdarúgásra. Madar, Füzi, Illés nagyon jól kavartak, sőt most még Zavával is elégedett voltam. Az NS ismét kitett magáért, mintha nem is látták volna a meccset (de nem csak ezt, az Egressy bal lábát is összekeverték a jobbal), nálunk Ferenczit nem is írták hiányzónak, az első gólnál szerintük Lazics kavart (a közelben sem volt), a másodiknál pedig Mónos NEM vette le a labdát, hanem egyből visszatette, talán ezért is lett gól.
Szóval, ha lehet beszéljünk inkább fociról, hajrá MTK!
na kb erről van szó.
megint kérdezem: ezek a nagyon kemény emberek az üllőin is a hazaiak közé ülnke, vagy csak itt ilyen kemények? a hungárián még azt sem mondhatod, hogy az ülőhely miatt jönnek a tribünre.
szvsz az mtk tábort inkább jellemzi a korrekt, zrikálós szurkolás, ez tetszik nekem, ezért is szólók rá arra, aki nem ennek a szellemében szurkol. urbánt sem anyázta senki anno, csak felzendült a flóri! flóri! kórus......
gondolom gágágázni sem gágágáztatok, csak a mi fülünk csengett. legalább engem ne hülyíts! arra ott vannak a kollégáid a dózsa topicban.
ezen sokszor vitáztam már. én nem cserélném el az mtk 1500 állandó nézőjét sem az dózsa 3000-re, sem a fagyi 4500-ra. én jól érzem magam így, engem nem zavar, ha ennyien vagyunk.
Errol azert nincs szo...Abban biztos vagyok hogy megtudtam volna vedeni magam marcsak azert is mert follottem ult egy bekasmegyeri ujpesti brigad nem egyszeru arcok egyebkent akarcsak ok en sem provokaltam senkit magam korul pedig rohadt egyszeru lett volna a 18 eves sracoknak azt mondani "na itt egy fasiszta geci!Basszal meg ahogy 2 masodperce kiabaltad!"Leginkabb egyebkent az mtk-s barataim es az egyikuk apja miatt fogtam magam vissza nem akartam nekik kellemetlenseget okozni!!Ok nagyon korrekten zrikalva de nem bunkozva szurkoltak vegig a meccset ahogy gondolom meg tobb szaz mas kek-feher hivo de az a nehany tucat mocskolodo nagyon hangos volt.Mondom en a Blue Fronttol a varos fele alltam ellottem ult a gyerekevel valami birkozo srac a gyerekevel o -barataim szerint mindig ott van- es follottem a korszakallas mocskolodo az apjaval...
Egyebkent egy tanarommal is osszefutottam, Krausz Tamassal.
talán ha idéznéd a kedves zsurkoló társaid bélás énekét illetve a hagyományos gágázást is, akkor valamivel objektívabbnak tünnél. érdekelne, hogy milyen zsidózás mehet egy lila szektorban ilyenkor. ha odamentem volna, akkor most gondolom én is terjedelmes beszámolókat tudnék írni. de én nem mentem. te miért nem szemben ültél?
mint mondtam, nem vágyom rá.
ez kb uaz, mint amikor te le felsőbbségi érzéséezel egy egész tribünt. mondtam, az én környékemen ilyen dolgok nem voltak, erre megesküszöm.
tényleg nem tudom miről beszélünk. ti egy mtk-ute meccsen nyugodtan beültök az mtk szektorba, onnan nyugodtan ki is sétáltok, majd ide jöttök panaszkodni. mennyire sajnállak! tudom, az a híresen vérszomjas mtk szurkoló horda!
már mondam, ha én ilyet hallok, nem állom meg, hogy ne ültessem le aki kutyapicsázik. spec szombaton semmi durvát nem hallottam sem én, sem az ute szurkoló barátaim.
Nagyon sajnalom hogy ezt kell mondanom de Te nem mondasz igazat!!!
"ha ilyet hallok, rászólok az illetőre, hogy viselkedjen."
A szandekot nem ketlem bar a meccsbol nem sokat latnal mert csak fel es ala rohangalna a tribunon...
"mikor fordulhat elő, hogy én végig üljek egy ute-mtk-t a megyeri úti tribünön?"
Jo hogy emlited en az utobbi evekban mar az ujpesti tribunon ucsorogtem kevesbe mozgalmas meccseken es azt akartam irni hogy az sokkal kulturaltabb volt a lezarasa elott mint az mtk-s tribun de ez eleg szubjektiv info raadasul nincs tapasztalatotok rola...
"a felsőbbrendűségű dolgot pedig talán amiatt érzi, hogy meki van kissebbségi komplexusa"
Inkabb amiatt mert vegig fasiszta csurheztek engem es a felmenoim...
A kisebbsegi komplexust alapbol kikerem magamnak aki ismer ugyis tudja hulyesegeket beszelsz!!
Egyebkent kicsit egyszeru lezarasa egy beszelgetsenek lehulyezni(megha csak burkoltan is) a masikat.
HAJRA UJPEST!!
Gratulalok a gyozelmetekhez!
A 2. felidoben jol jatszotattok persze mert hagytunk titeket.:)
A tribun alatt alltam nem messze a lepcso alatti bufetol a Blue Fronttol a varos fele.
Kb a kornyekemen 10 ember kivanta a fizikai megsemmisitesem a meccs soran es altalanos jelzokent csurheztek le minden ujpestit!A fasiszta gecik megollek titeket!!-en marcsak rohogtem igaz kinomban.A fasszopozas a becsuletetekre valt.Szellemi kozosseget vallaltattok a kettes szektorral...
Ami a legvisszataszitobb volt az hogy nagyon sokakbol sutott valami megmagyarazhatatlan felsobbrenduseg hangoztattak hogy az ujpestiek egy proli csurhe es kb fel perc sem telt el es teli torokbol szidtak a legkozelebbi ujpesti jatekos anyjat.Az a csavo(korszakallas) volt a csucs aki az apjaval ult tribunben es minden felpercben felallva mocskolodott es mikor leult az apja megdicserte!!!Gondolkoztam hogy mi lehet a gyerek baja...Valoszinuleg egy 3. generacios holokauszt elharito mechanizmus lepett fel nala ilyen szelsoseges formaban(tanultam ilyesmit fel evig a suliba).
Szoval a csapatotok jo de az artatlan nem kell jatszani a nezoterrel kapcsolatban ti sem vagytok jobbak a deakne vasznanal...
HAJRA UJPEST!!!
mondom, én 2 ute szurkoló barátommal néztem a meccset a tribünön, ők egyszer sem panaszkodtak nem kifgásoltak semmit, talán azért mert ilyeneket mi nem hallottunk, pedig ők nem rejették véka alá, hogy kinek szurkolnak. ha ilyet hallok, rászólok az illetőre, hogy viselkedjen. még egyszer kérdezem, mikor fordulhat elő, hogy én végig üljek egy ute-mtk-t a megyeri úti tribünön? nem hinném, hogy életbiztosítás lenne ott az mtk-nak szurkolni. akkor hol is rosszabb a helyzet? a felsőbbrendűségű dolgot pedig talán amiatt érzi, hogy meki van kissebbségi komplexusa. ez viszont orvosi és nem szurkolói kérdés.
a "blue front"-ról már elolvashattad a véleményem.
Egy lila beszámolója az MTK-Újpest meccsről, a tribünről:
"Az Mtk-sokrol annyit a meccs elso perceben fasszopoztak a Fradit a Zoldsport allitasaval ellentetben egyszer sem szidtak es a verbalis eroszak ami megjelent undoritobb volt mint sok magyar palyan.Egy gyors pelda mellettem allt egy pattanasos kepu csavo aki vegig orditotta hogy "fasiszta ujpestiek dogoljetek meg fasszopok! megollek titeket" kb40szer(fele akkora volt mint en), es a "kemeny magban" nem a Blue Front(aminek teljesitmenye nem ertekelheto) is ordenare a Fradi tabort megszegyenito mocskolodas ment.A legfurcsabb az volt hogy sokan teljes meggyozodessel allitottak hogy mi csurhe vagyunk.Leginkabb felsobbrenduseget ereztem a hangukban."