megkérném a t. hozzászólókat, modikat, hogy biztosítsák béla úrnak a háttér-nyilvánosságot. vagyis, akinek ellenvéleménye van, gyanakszik a múltjára, jelenére, ne tiltsák meg a hozzászólást. ne csináljunk rákosi elvtársat béla úrból, aki tényleg elhitte, hogy neki tapsolnak. béla gyarló ember, és sunyiskodik. ezt, valljuk be őszintén, idáig csak gfalvi merte kimondani, még ha rossz helyen is tapogatózott. ez a kollektíva ne lehetetlenítse el szakács bélát a gátlástalan dicsérgetéssel, mert béla érzékeny, sérülékeny lélek, könnyen elhiszi a hazugságot.
mondjuk ki bátran, béla, hülye vagy, de szeretünk!
Ugyan már, ha sötét lenne a múltja, akkor nem jönne ide naplót írni, hogy ország-világ róla beszéljen.
Én nem tudok elképzelni semmi hátsó szándékot abban, hogy élete pörgő eseményeit megosztja velünk.
Ha neked is ilyen változatos életed lenne, biztos vagyok benne, te is kiírnád magadból.
A kutya ugat, a karaván halad, aranyoskám. Béla is ember, vannak bizonyos foltok a múltjában (a jelenéről most nem is szólnék édeském, nem zörgetem én itt a harasztot ingyen), Béla Úr makulátlanságát nálunk Debrecenben se meri megkérdőjelezni senki (csak kódolt e-mailekben, vagy suttogva a Nagyerdőben sétálva), mert nagyon kevés már az ilyen (már-már gyanúsan) szolid ember manapság, persze hogy a rágalmakat (öhhhhhmmmm...) nem tűrik, üldözik, pucolják, fényesre glancúrozzák. Béla ártatlan és tiszta ember volt, most is az, és ... (a fene se tudja), ja, makulátlan is lesz. Igen, igen, az lesz. Ez itt egy rajongói topik, és tessék rajongani aranyom. Vagy nyissál meg mákvirágom egy Szakács Béla üzelmei topikot, hogy azt is törölhessék. Ne csináld már édes fiam itt a rajcsúrt!
Meg kérném Önöket , hogy fogják vissza magukat és ne szedjék le folyton a hozzászólásaimat, mert sérti a szólás szabadsághoz tartozó jogaim, és a hiteles tájékoztatáshoz való más emberek és chatelők jogait. Amennyiben nem tapasztalok változást a Köztársasági elnök úrnak és az Ombucman úrnak fogok e tárgyban jelzést beadni,
köszönöm
Hol vagy Béla? Lehet, hogy sétálsz az utcán? Kiélvezed a kellemes napsugár minden pillanatát? Meleg fuvalatot? Itt ül a kis kollektívánk a komjuter előtt és várja megnyilatkozásod. Siess kérlek, mert mennék meccset nézni.
Meg szeretném jegyezni, hogy mint debreceni polgár, vannak bizonyos információim Szakács Béla úrról. Udvarias, csendes, jó modorú embernek ismerik, ámbátor vannak sustorgások, félve kimondott szavak szobáztatásról, közérti édesség [hogy is mondjam, nem jön a nyelvemre].... botrányokról, és nem szívesen mondom el itt, hogy... Hagyjuk. Maradjunk annyiban, hogy Béla Úr rendes ember, ha zörög is a haraszt nála, ma már nem olyan korban élünk, hogy.... (Inkább elharapom a nyelvemet.)
Kedeves Béla, nagyon vigyázzon a csokoládégyárban! Nagybátyámékkal egy olasz gyárban történt, hogy bár mondták nekik, bármit meg lehet kóstolni, eltenni viszont tilos, a magyar csoport tagjai közül többen teletömték a táskájukat a finomságokkal. A gyárbemutató végén egy hosszú előadást tartottak a gyár történelméről és egyéb unalmas dolgokról. Egy órán keresztül egy roppant meleg teremben...
Miért, mit gondolsz, miféle dolga van Bélának, és kivel, amíg Endréék Citrom előtt dolgoznak? Nem gondolod, hogy hírbe hozza Csillukát? Csak annyit mondott, hogy egyébként is dolga van. Béla a megtestesült diszkréció.
Figyeljétek meg, hogy előbb utóbb erről a békés kollektíváról ki fog derülni, hogy a debreceni szodoma és gomora. Lesz itt még partiba vágás is, nem szólva, amikor a kollektívát meghívja az osztályvezető egy kis édesség szopogatásra, nyalogatásra a nyaralójába Esztike napon. (Ráadásul nekem gyanús, hogy Endre kölcsön adta a nőjét Bélának, aki éppen Csilluka is lehet.)
Vigyázz Béla, nehogy a nagy munkában összetörjék a kompjutered Endréék. Citrom szemét takard be egy polár hajpánttal. Nem való egy kiscicának ez a fertő.