Keresés

Részletes keresés

r.tonyo Creative Commons License 2001.11.16 0 0 1790
Szóval nem eszik olyan forrón a kását...
Előzmény: mozska (1789)
mozska Creative Commons License 2001.11.16 0 0 1789
Nem egészen így van.

A fiairól beszél: " a agyobbik nagy fradista. A kicsi viszont az MTK-nak szurkol. Így aztán én is vele együtt MTK-drukker vagyok, mert muszáj védenem a kisebbet.

üdv. mozska

Előzmény: ath (1787)
r.tonyo Creative Commons License 2001.11.16 0 0 1788
De benne van az online-ban is
A kisebbik fia az MTK nak szurkol ezért ő is

Előzmény: ath (1787)
ath Creative Commons License 2001.11.16 0 0 1787
valakinél kéznél van az aktuális hvg? még nem volt időm elolvasni. állitólag nagy feró nyilatkozik a végén és mtk szurkolónak vallja magát? kérdés: igaz-e vagy csak a kollégám hülyít? az online hvg-ben nincs benne az utolsó oldalon szokásos interjú.
SAGA Creative Commons License 2001.11.16 0 0 1786
Akkor marad a Real.
r.tonyo Creative Commons License 2001.11.16 0 0 1785
Azért ennél többet érdemelne
Az orosz bajnokságban a többi csapat tök gyenge, csak a Szpartak, meg a lokomotív az erős

Hajrá MTK

Előzmény: SAGA (1784)
SAGA Creative Commons License 2001.11.16 0 0 1784
Ferenczit vinné a Lokomativ Moszkva. Legalábbis ez áll a mai NS-ban. Jót tenne Neki is, és a válogatottnak is, ha erősebb bajnokságban játszana. (nomeg BL, UEFA, meg ilyenek)
r.tonyo Creative Commons License 2001.11.16 0 0 1783
Hidd el , hogy a Sopron féle meccsek a legnahezebbek, de nem az ellenfél miatt hanem saját magunk miatt. Noha az MTK a legprofibb az egész magyar mezőnyben, mégis előfordulhat hogy ilyenkor nem harapnak annyira, idegenben, otthon egyaránt.
Szerintem az ilyen meccsekre kellene még több fiatalt bevetni.
Egyébként üdv a DK kék sarkában

Hajrá MTK

Előzmény: Kifli007 (1778)
Mighty Mike Creative Commons License 2001.11.15 0 0 1782
es mintha csak magamat hallottam volna(1704):)
Előzmény: Szul (1781)
Szul Creative Commons License 2001.11.15 0 0 1781
"Nálunk nagyon sokan kettős márcével nézik az ellenfél szurkolóinak szidalmazását."

Ez nagyon korrekt volt!
Isten hozott a dk-ban!

HAJRA LILAK!!!

Előzmény: Kifli007 (1771)
QQRYQ Creative Commons License 2001.11.15 0 0 1780
jaja, srácok, miért beszéltek ti itt vereségekről????? lényeg a 3 pont mindenhol! szvsz a Dunaferr ellen lesz a legnehezebb. a Vidi nem rossz, de az utobbi időben ugyebár mi otthon... hááát... ELÉG JÓK VAGYUNK!!! :) a fradi most már nem kompetens, sajna még lehet...

szóval kéretik elfelejteni a 'vereség' c. kitételt!

HAJRÁ MTK!!!

QQRYQ

Mighty Mike Creative Commons License 2001.11.15 0 0 1779
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9023321&uq=584
Előzmény: RG (1766)
Kifli007 Creative Commons License 2001.11.15 0 0 1778
Nem tudom, miért kell a vereséget megelőlegezni, azokon a meccseken, ahol meg kellett magunkat hajtani, nagyon jól játszottak, nem úgy néztek ki, mintha bárki is megverrné őket a magyar bajnokságban. Gondoljatok a Fradi, vagy az Újpest meccsre. Ezek szerint persze a gyenge csapatoktól kell félni, de én a Sopronban semmi erőt nem látok. Véleményem szerint a maradék öt meccset nagyon szép lenne vereség nélkül kihúzni, szerintem elérhető. Bár az is igaz, hogy minimum két meccs (Dunaferr, Vidi) nagyon nehéz lesz. Remélem nem ereszt le a csapat a végére. Madar Csabiról meg csak annyit, hogy szerintem messze nem a régi, lassabb lett, és ami szomorú nem olyan erőszakos már, az UTE ellen több párharcot is feladott, ez korábban elképzelhetetlen volt. Szerencse, hogy van utódja, de egyenlőre azért még ne írjuk le.

Hajrá MTK!

SAGA Creative Commons License 2001.11.15 0 0 1777
Cvitkó Angliában volt az U19 EB-n. Vágott egy gólt az angoloknak. Sajnos az angolok meg hármat vágtak nekünk. Különben nekem is hiányzik Cvitkó, lehet, hogy Mc'haraxotok, de szerintem a Madar Csabi nem nyújt annyit, mint a Cvitkó.
Előzmény: r.tonyo (1776)
r.tonyo Creative Commons License 2001.11.15 0 0 1776
Sziasztok!
Szerintem most kéne kikapni egyszer, aztán a Fradit meg jól lealázni:)
Cvitkovicsot hiányoltam az elmúlt meccsekről, "remélem csak" sérült volt és nem valami másról volt szó...(tartós formahanyatlás, magánéletbeli gondok stb.)
Amúgy a tegnapi meccs nem volt olyan rossz, remek volt a hangulat, meg a lilák stadionja sem csúnya, ha nem 2000 en lézengenek benne.

Hajrá MTK!!!

Előzmény: ManUU (1774)
SAGA Creative Commons License 2001.11.15 0 0 1775
Benne,benne! De a fradit rongyá kell verni az Üllőin! Legalább annyira mint azt a Dunaferr tette. Apropó Dunaferr! Azt a meccset egyáltatalán nem lesz könnyű hozni Dunaferrben. Egy döntetlen belefér. Csak ne kapjunk ki. Igaz, akkor kitől fogunk kikapni? Tudjátok mit? Ne kapjunk idén má' eccer se!!!!
ManUU Creative Commons License 2001.11.15 0 0 1774
Hajrá, hajrá!

Hétvégén Sopron - MTK, szombat 13.00 óra.

Cél csakis a győzelem. Ferenczi, Buzsáky, Cvitko ismét rendelkezésre áll, Jezdi talán, Győrit azonban most is nélkülözzük.

Most már nagyon érik egy vereség, jó lenne ezt és a Vidi meccset még hozni, utána akár bukhatunk is egyet :) Aztán várunk a következőre újabb 15 fordulót. Benne vagytok?

Előzmény: SAGA (1773)
SAGA Creative Commons License 2001.11.15 0 0 1773
Hajrá MTK!
SAGA Creative Commons License 2001.11.15 0 0 1772
Igazság szerint a tegnapi válogatott meccsen két értékelhető teljsesítmény volt: Füzié és Ferenczié. Na jó, ez csak vicc volt. Azt azért tényleg nem árt szem előtt tartani:
1. a macedónok tartalékosak voltak (nagyon)
2. míg ők kapussal együtt öszesen négyet cserélhettek volna, mi hatszor cseréltünk is, amit gondolom nem kell részletezni mit jelent erőnlétileg, ezért volt a játék utolsó 15-20 perce kizárólag a macedón térfélen

Ennyit az ünneprontásról. A meccs egészét tekintve tényleg jó volt látni, hogy támadunk, gyorsan paszolunk (viszonlag elég pontosan), és a játékosok mintha tudnák mit akarnak, vagyis JÁTSZUNK. Lisztes tényleg kiemelkedőt nyújtott (szerintem Ferenczi is), Sebőkkel kapcsolatos véleményem nem változott, sőt játékaval csak megerősítette azt.

Kifli007!

Üdv a fedélzeten!

Nem tudja valaki, hogy Győri J. és Jezdi meddig harcképtelen?

Kifli007 Creative Commons License 2001.11.14 0 0 1771
Na bemászom én is ide, már régóta figyelem a topicot, és most a technikai akadályok is elhárultak azelől, hogy okosakat szólhassak.
Elöszőr is: a Ferenczi szép gólt rugott a macedónoknak, az MTK-ban is tehetne már ilyet. Egyébként jól látom, hogy jellenlegi, vagy közelmúltbeli MTK játékosokból öt játszik a válogatottban? Ez szép.
AzMTK-Újpest meccsről így utólag csak annyit, hogy egyrészt a Fradi meccs úta most voltunk a legjobbak, másrészt, hogy én összesen egyszer és halkan hallottam zsidózást, pedig elég kényes vagyok rá. Igaz, hogy lenn álltam, és nem a lelátón ültem. Viszont ahogy kezdődött a meccs, az undorító volt, mindegy hogy ki kezdte. Mi is ugyanolyan parasztok voltunk, mint az újpestiek. Én igazság szerint szomorú voltam. Nálunk nagyon sokan kettős márcével nézik az ellenfél szurkolóinak szidalmazását. Elsőre ennyit.

Hajrá MTK

SAGA Creative Commons License 2001.11.14 0 0 1770
Ezt a Sebőköt viszont képtelenek hanyagolni. Meg van oldva a védelem nélküle, erre feltolják őt a középpályára. Megőrülök. Szerintem a Borsodi-Ligából is találnánk legalább öt olyan embert aki a Sebőknél okosabb, ügyesebb, gyorsabb ezen a poszton és még a válogatott keretbe sincs beválogatva. Írok példákat: Zováth, Rósa H., Urbán F., Nagy L., Waltner, Szabó T. Védőként még a Komlósi Ádám is jobb lenne, bár az igaz, hogy őt eddig csak magyar csapatok ellen láthattuk.
Győri meg nekünk is nagyon hiányzik, nem csak a válogatottnak.
ManUU Creative Commons License 2001.11.14 0 0 1769
Tök jó.
Örülök.
Babos és Füzi valóban megérdemli. Kuttort is sokáig mellőzték érdemtelenül. Ferencziben nem vagyok biztos. Ok, lehet, kíváncsian várom, hogy mennyire veszi komolyan. Vele inkább mentális problémák vannak, nem az adottságával van baj.
Meglátjuk.

Hajrá magyarok, hajrá M T K!

RG Creative Commons License 2001.11.14 0 0 1768
Jól beszélsz.
Füzi is kezdő lesz.
Előzmény: SAGA (1767)
SAGA Creative Commons License 2001.11.14 0 0 1767
Emberek! Én szeretek MTK meccsre járni és szeretek erre a topikra is betekinteni, olykor írni mert tudom, hogy olyanok írnak ide aki ugyanazt a csapatot szeretik mint én.

Napok óta (az MTK - UTE óta) viszont másról sem lehet olvasni, hogy ki kit zsidózott, nácizott, fasz'opózott, stb -zett. Ez még sokáig így lesz a magyar futball pályákon, kár most ezen aggódni, hogy most az MTK-sok is ezt tették. Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek -aki ide eddig beírt- szar, hogy a saját szurkolótábora olyasmit skandál, amivel ő enyhén szólva nem ért egyet. Nekem is szar volt hallani, újpesti kollégánknak is biztos az volt. Hogy ki kezte, tök mindegy, itt - és sehol máshol sem - úgysem jutunk zöld ágra ebben a témában.

Ferenczi kezdő lesz ma este.

RG Creative Commons License 2001.11.14 0 0 1766
Ugyan kibaszottul zavar, hogy nem igazán a focival foglalkoztok, de mivel a SP az egyik kedvencem, ez érdekel. Honnan van ez az infó, és melyik részt tiltották le? Ti. az eddigi részekben is sokszor foglalkoztak a zsidókkal.
Előzmény: Mighty Mike (1764)
ath Creative Commons License 2001.11.14 0 0 1765
bocs, de nem tudom mi az. talán ha elmagyarázod. egyébként, hogy jön ez ide? van valami köze az mtk-hoz? vagy a fradihoz?

rádfér :)

Előzmény: Mighty Mike (1764)
Mighty Mike Creative Commons License 2001.11.14 0 0 1764
South Park

megyek orvoshoz.

Előzmény: ath (1763)
ath Creative Commons License 2001.11.14 0 0 1763
nem értem miért itt reagálsz valamire aminek semmi köze nincs a mtk-hoz. ez miért off a fradi topicban?

nem ismertem el, mivel ÉN nem vagyok ŐK. az egyetlen közös pont a klub, de semmi több. ők uolyan csürhe, mint a fardi köménymagja, vagy a liláké. csak piciben, ezért viccesebben. ez olyan mint a pincsi, pitbull párhuzam. ha egy pincsi ugat, legfeljebb röhögsz egyet, de ha a pitbul....

mi az a sp?

Előzmény: Mighty Mike (1760)
Mighty Mike Creative Commons License 2001.11.14 0 0 1762
hulye index.
Előzmény: Mighty Mike (1761)
Mighty Mike Creative Commons License 2001.11.14 0 0 1761
nezd en sokat vitatkoztam hucullal. de ebben a kerdesben nem. egyetertek a levelevel(amiben nem zsidozik, de te beleakarod erteni), a celjaval(ami akar hiszed, akar nem egy jo Ferencvaros).

jol van, elismered, ti sem vagytok kulonbek. helyes.

egyebkent mit szolsz, hogy az HBO letiltott egy SP reszt, amelyik a zsidokkal foglalkozott?

Előzmény: ath (1759)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!