Sajnos nem tudok olyan korán indulni, mint szerettem volna, de szerintem ha minden jól megy 11-kor el tudok indulni. A 48-as téri parkolóban föl tudlak venni, ha az jó.
Én állok elébe. Lehet már tudni mikor indulsz a melegbe? Ezt még előtte gondoltad, vagy utána? Szombaton nem csatlakozik senki? Mert akkor felhívom a vadászt, hogy én csatlakoznék hozzá, ha kimegy.
Nu, akkor feldobok egy lehetőséget a vadászházban, (ahol már járt banderas is), az év végéig. Csak összejön valami, ahol c.hu feleslege főz valamit,és nem kell gyorsan hazamenni, mert ott aludhatunk? falang is ott marad, boco, jóskabácsi, meg az összes idevaló csávó sem siet haza...
Korábban írtam, hogy vasárnap d.e. érek haza , péntek délutántól nem leszek elérhető. Vasárnap dél magasságában tudtam volna csatlakozni a társasághoz, ha akkor még van kihez.
Az Óbánya-Kisújbánya környék szép, kedvelem és isneren a vidéket.
Hmm. Szombaton mondjuk 9:00-kor indulnék/indulhatnánk és még naplemente előtt érnék/érnénk vissza. A kocsit majd megpróbálom elkérni addigra, ha megkapom, akkor még 4 hely van. A terep egyszerű, minimális szintkülönbség és gyönyörű, számtalan fotótémával. Szerintem a Mecsek legszebb szakasza.