Légbuborékos tasakban jól bírja.Egy kedves ismerősömnek abban küldtem,és szerencsésen megkapta.Amennyiben kapok címet Kicsitibitől,szivesen küldök neki is.Elég szépen elterjedt az enyém,úgyhogy tudok belőle adni.
Ez pedig a tavalyi,amit cserépben nevelgettem a télen.Erről is sokat szedtem már.Ez is a kerítésen fut.Egyet tettem ládába is,azt a teraszon tartottam,és azt megtámadta a pajzstetű.Leszáradt teljesen.Gondoltam teszek a helyébe muskátlit.Nem kellett,elkezdett szépen hajtani,most a szabadban tartom,és nincs semmi baja.
Szia Valika!Ez a tavasszal kapott jiaogulanom.Gondolom a Tiéd is ilyen szép.Én már sokat szárítottam,és még sokat fogok tudni szedni róla.Imádom a belőle készűlt teát.
Itt van az én kis pomelóm és licsim , nagyon szépen hozzák az új leveleket! Elégedett vagyok ezzel a csomagküldővel, remélem hamarosan valami új terméket is vehetek tőlük!
Miért nem jó neked a kamélia?Istenem hát sokkal szebb a virága,lehet hogy a levele nem annyira jó teának,de gondolom a szükségleteidet nem abból akarod fedezni:)))
Látom te is rendeltél az online faiskolától és elégedett vagy! Nekem is gyönyörű növényeket küldtek és rettentő gyorsak valóban! Kíváncsian várom a növényeidet! Minden jót!
Igen én is tőlük rendeltem, nagyon szép növényeket küldenek! Majd teszek már képet is fel, csak nem volt időm eddig! Két nap alatt itt van, nagyon gyorsak!
Aranyos vagy, hogy segitesz. Köszi szépen:) Egy télikertem van ahová inkább virágzó trópusiakat szeretnék ültetni. Pár növényem már van, de ugye mindig kell egy másik is. Majd megyek a Hortusra is körülnézek.
Én a netről rendeltem növényeket nemrég(Pomelofa,licsifa,Mango,Banánfa),amiket írtál nem tudom,hogy van e náluk,de egy kérdést megér! Irj nekik a margaretaonline@freemail.hu címre,biztosan segíteni fognak! Remélem tudtam segíteni! Minden jót!