Willy, ez azt jelenti, hogy nekem is lesz saját ütőm?
Pont mostanában próbálom rászánni magam, hogy vegyek egy ütőt, de a te soraidat olvasva, az jutott eszembe, hogy mi lenne, ha az ütőt amit most kapsz, mondjuk jutányos, hangsúlyozom, nagyon jutányos áron megszámítanád nekem. Ugye érted miről beszélek. Te is jól jársz, a gyerekeid sem verik szét egymást vele, és még talán én is hasznát venném az alkunak.
Szóval aludj rá egyet. Ha nem érted miről beszélnék, akkor kérdezd meg a Nagyit. Ő minden vagyonát ilyen kereskedelemmel szerezte. :)
Szóval tessék belegondolni!!!
Amúgy bocsi, hogy mostanában ennyire elhanyagolom a csapatot, de sajnos most a melóhelyem azzal a bizonyos két kézzel szívom azt a bizonyost. De ígérem két hét múlva már 100 %-ban a tietek leszek.
Ennyit mára, szép hétvégét mindenkinek. A két tornatanárnak, meg jó vezetést!
Erre csak holnap vagy azután tudok választ adni. Mi van a törpejárgánnyal, kifogyott belöle a csadaszörp??????
Kedves Gabcsi! Oké hogy a kömíves kanalat elbírod, de nálunk futni is kell. Ezért mint elnökségi tag melegen ajánlom ragadj meg minden alkalmat, hogy visszanyerd régi formádat, ami régen sem volt eget rengető.......Mondjuk nálatok ez már családi vonás:)))
Nem is volt olyan szörnyű Elnök Úr! Van ám akit inspirál egy ilyen interjú! Szerintem például annak idején valami hasonló mozgathatta meg a "Bitte lächeln!" megalkotóit! :-)))
Bálint!
Az egyesület részére a Bánki hangtechnikája rendelkezésre áll december 12-én. Pontosan milyen eszközökre van szükségünk? Légyszíves vázold fel vmelyik bal kezeddel, de gyorsan.
Sem a holnap esti (18:00)SZPK - Top Floor meccsre sem a vasárnapi (14:00)SZPK B-Baja meccsre nincs eddig bíró. Akik számításba jöttek volna azok betegek, vagy tanulnak, vagy más elfoglaltságuk van.
Van akit meg se kérdeztem, mert tudom, hogy kerületi diákolimpiája van stb.. de azért hátha akad valaki. Hívjatok bátran!!!
jó okom volt rá, hogy nem mentem el a meccsre, azt nem számítva, hogy csak lélekben lakom Ajkán, egyébként Keszthelyen. nem hiszem, hogy bárki is észrevette volna, hogy nem voltam ott...csak őszintén! örülök, hogy jól szerepeltetek, csak ez számít, nem igaz? na hát akkor kitartás és minden jót: akit érdekel
üdv! gratula visszamenőleg is. ahogy elnézem, a csapat fórumaktivitása kezd csökkenni.:-) jönnek a nehéz idők? bandee,-m- és a többi kedves paripa, kéretik billentyűt ragadni! puszi: adri