Szevasztok lányok, szevasztok fiúk és szeva Péter! :-)
Nem cserélnék senkivel sem, pláne nem magammal...
Kata, milyen volt a gólyabál?
Jónáson kívül felhívtam-e még valakit péntek vagy szombat éjszaka? Ha igen, mit mondtam?
Cibkat mar nagyon reg akartam kerdezni hogy Te ugy-e szocialpedat vegzel?Ha igen akkor szeretnem ha meselnel rola hogy milyen meg hogy nehez-e vagy erdemes-e arra szakra menni mert nagyon szeretnek en is oda menni.Elore is koszike!
Vica!
Sziasztok!
Na en mar nem tudom kovetni ezt az egeszet amit dumaltok yi itt de nem is nagy baj...asszem.
Az igassag az hogy mostanaban keveset jarok nettezni..mert annyira lekot minden egyebb mas hogy az mar szornyu..tobbek kozott a tanulas...tudjatok kozeledik az ertettsegi meg minden egyebb marhasag..majd aztan szurkoljatok nekem..ugy felek a romantol::(((
Jaj de azert fogok nektek irni rendszeresen.
most viszont Sziasztok
En voltam a jo messzi tavolbol.
Vicuska!
Köszi Zoli! Imádom a humorod. Sajna a csuklóm valóban reccs.
Megfofadandó tanács: soha ne bízzatok a méregdrága mesterfodrászban! Még ha régen ismeritek is! Esetleg a ti hajatok is pirossá válhat. Kék gipsz, piros haj. Szépség, egészség, boldogság a nevem.
Sziasztok!
Nem mindig tudok feljönni a netre..., a hosszú cseteléseket meg nem mindig olvasom végig...:))
Szóljatok, ha valamiből idáig kimaradtam volna.
CSaó
Sziasztok helló! A suli megy..nélkülem is..
A kisfiú talán életben marad,Anyu ismerte őket,Öcsép pedig a nőnél akart kést venni, mert vadászboltjuk van,volt..
Kata mit törtél el?
Úgy látom mindenki csak beköszönésig jelent ma meg én is megyek.
A Fonós csütörtöki kirándulás nem fog összejönni,nekem sem ahogy tudom Zolinak sem.
Remélem holnap jobb hírekre ébredek!
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Csak hogy ne legyen olyam szomorú ez a mai nap!!!
Depressziósok körében divat lesz a családirtás. Ha eddig nem is jutott volna eszükbe, hát majd most. Az tömegtájékoztatás, ugye. Döbbenetes. Képzeljétek milyen életük lehetett eddig is!
Egyik gyermekét megölte, kettőt életveszélyesen megsebesített kedd éjszaka az a hatvani nő, aki tette után magával is végzett. A gyilkosság indítékairól egyelőre semmit nem lehet tudni.(index)
Mik vannak...
Suli megy?
ismet itt az ejszakai nyul, proba utani kommunikaciohiany. Cibi draga, 23-kor az allomason voltam, se dobos, se konyak, aztan banatomban meg visszajöttem irni par sort 23:18-kor.
Sokkal jobban vagyok, mondhatnam, vigyorgok, mint Feher Agi. Feco merre? Hianyzik!
Na a szívem szakad meg. Vigyázz a forralt borozással! Emlékszel a múltkor is mit eredményezett......:)
Nem emlékszel hol cseteltünk a múltkor? Újra igénybevehetnénk azt az oldalt.
Nálunk most föcis szakhét van ha értitek mire gondolok.. Ma megyünk a Mecsekbe paprikáskrumpli főzés, forraltborozás és az ehhez kapcsolódó énekes mulatságok,amiben a az elsös föcistöl az ötödévesig sőt tanárok és öreg diákok is részt vesznek! este ki hogy hazatalál aztán buli, aztán egész héten ilyesmi