Keresés

Részletes keresés

Hiryu27 Creative Commons License 2023.04.07 0 0 81216

Szerintem filmként adaptálhatatlan.  Tegyes egymás mellé két könyvet, mondjuk az eredetifilmekből írt regényt, meg egy Zahn féle kötetet, Zahn háromszor olyan lessz, de kevesebb történik benne... A Napzuzót vagy mit meg a Starkiller bázisnál is cringebb dolognak tartom, hogy is jönne ki a halápöcsISD-k után... A klónozott Császár is pipa, csak Zahnnál nincs daru a seggében. Ellenben Zahnnál legalább van magyarázat, hogyan akaszt le Thrawn egyre nagyobb flottát, és a végső megegyezés is jobb, az Új-Köztársaság és a Birodalom maradéka között. 

". Ahsoka trailer. Itt Mon  Mothma tudomást szerez Thrawnról, dúl a buli, de mégis leszereltetni a flottát? Disney, Disney, te s.pni jársz ide...Ui.. a hutt űr, meg Corporate Sector még kánon? Mert kötve hiszem, hogy őket meghatotta volna, hogy az ÚK az érdekeit flotta nélkül, coelho-i idézetekkel védi...

Előzmény: Biga Cubensis (81213)
kannibál Kovács Creative Commons License 2023.04.07 0 0 81215

Nem sok jót ígér a Star Wars marvelkedése, vagyis az a tény, hogy pökhendi módon hosszú évekre beígérnek mindenféle bombasztikus tervet. Az utóbbi időben már a Marvelnek sem igazán jön be, az SW-hez pedig végképp nem illik. Egyszerre csak egy mozifilmre kellene koncentrálni. Aztán ha az sikeres lesz, akkor lehet tovább menni az úton. Ha pedig nem jön be, akkor mindenféle kapkodás nélkül lehet tanulni a hibákból.

Szerintem a James Bond-filmek modelljét kellene használni. 2 évente egy film, és az újat csak akkor tervezik, ha az előző már a közönség előtt van.

Daisy Ridley nagy kedvencem, de én nem erőltetném, mert annyira rossz a hangulat (az egyébként kiváló) folytatástrilógia körül.

Végül egy kis offolás. Itt egy vadonatúj Indy5 trailer

https://www.youtube.com/watch?v=wCfUooY9TWI

Egyébként a VOX Magazinban olvastam, hogy állítólag a fiatal Indy nem deep fake-kel lesz megcsinálva, hanem Ford korábbi filmjeit használták fel (mint Carrie Fisher jeleneteit az ep9-ben). Mondjuk nekem tök mindegy, mert a műemberekből nem kérek.

Előzmény: Biga Cubensis (81173)
capacete Creative Commons License 2023.04.07 0 0 81214

Az biztos, csak ezt is az ST-be fogják majd belevezetni és Luke és Mara Jade kapcsolatából sem lehet túl sokat megőrizni majd.

Előzmény: Biga Cubensis (81213)
Biga Cubensis Creative Commons License 2023.04.07 0 1 81213

szerintem egy korrekt Zahn/EU másolattal-adaptációval még mindig jobban járunk, mint az ST csodálatos szép új világával...

Előzmény: capacete (81212)
capacete Creative Commons License 2023.04.07 0 0 81212

Én is ezt tippeltem, egy öreg sötét erőhasználó és kifejezetten azt mondják, hogy Thrawn is the "heir to the Empire", szóval itt az eredeti trilógiából nyúlnak majd. A nő nyilván Mara Jade lesz. 

A fantasztikus Disney-kreativitás megint csillog majd.

Előzmény: Biga Cubensis (81209)
Biga Cubensis Creative Commons License 2023.04.07 0 0 81211

Mármint az öreg sith-re írtam...

Előzmény: Biga Cubensis (81209)
Biga Cubensis Creative Commons License 2023.04.07 0 0 81210

El fogják szórni a Thrawn dolgokat a most futó vagy következő sorikban, pl Ahsoka, szóval erre már szinte nincs is remény.

De amúgy is felemás lenne a régi kedvenceink nélkül.

Előzmény: Mlle. Grenelle (81205)
Biga Cubensis Creative Commons License 2023.04.07 0 0 81209

"Az előzetes további két karaktert is bemutat. Az egyik egy női, a másik pedig egy férfi karakter, aki valószínűsíthetően a Legendákból ismert Joruus C’Baoth."

https://filmsor.hu/brutalis-elozetes-erkezett-az-ahsoka-sorozathoz/

Előzmény: Vuduman (81179)
capacete Creative Commons License 2023.04.07 0 0 81208

De, ehhez mondjuk az is kell, hogy az ST-ből ne jöjjön bevétele a Disney-nek. Aki tehát Rey Palpatine filmet néz a moziban, az az ST-t támogatja.

Előzmény: Mlle. Grenelle (81205)
capacete Creative Commons License 2023.04.07 0 0 81207

Ezt azért nehéz megmagyarázni. Ha Mando szerint visszanyerte Bo-Katan a Darksabert, akkor az nyilván nem abban a pillanatban jutott eszébe, de ahelyett, hogy visszaadta volna és közösen bejelentik, hogy miért Bo-Katan a Darksaber jogos hordozója, inkább megvárta, hogy megvívjon egy potenciálisan halálos párbajt. 

Előzmény: Biga Cubensis (81204)
capacete Creative Commons License 2023.04.07 0 0 81206

Rey alapötlete jó lett volna, de a filmek minősíthetetlenek lettek, Daisy Ridley pedig engem taszít, de ez már egyéni probléma...

Előzmény: Vuduman (81199)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2023.04.07 0 0 81205

Nem lehetne valahogy rebootolni a ST-t, és újramesélni a történetet (vagy inkább egy jobbat)?

Akár a Thrawn-trilógiát, csak nem a régi nagy triásszal, hanem új figurákkal, új arcokkal?

Akár lehet benne Rey is. Vagy akit akarnak.

És nem hiszem el, hogy a Disney-nél csak erre futotta...

Biga Cubensis Creative Commons License 2023.04.07 0 0 81204

"ha Bo-Katan tényleg visszanyerte volna a Darksabert - amit itt már többen megírtunk korábban -, akkor pontosan miért várt Mando eddig azzal, hogy visszaadja? "

szerintem szükség volt egyrészt, hogy a volt csapata előtt tegye meg, másrészt kellett hozzá előtte az Armorer "áldása". szerintem kb eddigre szedte össze magát Mando is, hogy átadja, és Bo Katan is, hogy elfogadja. nekem inkább az nem tetszett, hogy a vízbe merítkezésről bizonyíték kellett, de ez a géppókos sztorit mindenki rögtön elhitte. 

Előzmény: capacete (81186)
capacete Creative Commons License 2023.04.07 0 0 81203

Bennem még van egy nyilván megalapozatlan remény, hogy hátha törlik majd az ST-t, ahhoz viszont ezeknek a filmeknek buknia kell. A Rise of Palpatine már viszonylag nagy bukás volt, de ha a következő Rey Palpatine film mondjuk hozna 500 milliót világszerte, akkor biztos, hogy bottal sem piszkálnák többé ezt az időszakot, talán még egy reboot is eljöhetne egyszer.

Az biztos, hogy soha nem ülök be moziba egy filmre, ami az ST-hez kapcsolódik.

Vuduman Creative Commons License 2023.04.07 0 0 81202

Nem utáltam ≠ tetszett :)

Nem néztem végig, csak két részt, úgyhogy kis túlzással vagyok csak "nézőközönség". 

Előzmény: capacete (81198)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2023.04.07 0 0 81201

Mari mégse lehet... 🙂

Előzmény: Vuduman (81193)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2023.04.07 0 0 81200

Engem nem Baby Yoda Grogu érdekel (főleg, hogy nincs is érdemi szerepe), hanem pl. Pedro Pascal, meg az, hogy mi lesz, hova fut ki a sztori. Ezért nézem.

(Csak nekem volt olyan érzésem, hogy a legutóbbi epizód nyomozósdija valahogy olyan volt, mintha kimaradt volna belőle egy jókora darab...? Kiadott volna ez két részt is, jobb is lett volna, de valahogy bele kellett zsúfolni 41 percbe...)

Előzmény: capacete (81192)
Vuduman Creative Commons License 2023.04.07 0 0 81199

De ha a film jó lesz?

Nem törlöm csak azért mert Rey.

És én szerettem is Rey-t, ötletnek jó volt, a filmek lettek rosszak.

Mindig elcsodálkozom, hogy a kapcsolódó médiumokban milyen ötletek vannak és ezek meg csinálnak egy Skywalker korát. A Battlefront 2 kampányában milyen jó karakter a főszereplő csaj, meg a forditott sztori. Nem értem ezeket a hülyéket, miért nem filmesítik meg azt.

Előzmény: capacete (81194)
capacete Creative Commons License 2023.04.07 0 0 81198

Nem kövezlek meg, nyilván van akinek bejön. :) Én végigszenvedtem az egészet, de jó tudni, hogy van nézőközönsége.

Igen, a Phase 4-ban a Marvelnél megszűntek az élvezhető történetek, még a nagyon várt filmeknél is - Dr. Strange 2, Thor 4 - óriási volt a csalódás. Úgy látom, hogy a GoG3-on kívül már nem is lesz értékelhető filmjük...

Előzmény: Vuduman (81195)
capacete Creative Commons License 2023.04.07 0 0 81197

Ez a háttérvetítés nagyon jó bizonyos szituációkra, de ha nem jól alkalmazzák, akkor nagyon műnek tűnik. Filoni szerintem egyszerűen nem érti, hogyan kellene ezt a technikát alkalmazni és ez komoly problémákat okoz.

Előzmény: Vuduman (81191)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2023.04.07 0 0 81196

Pontosítani szükséges.

Előzmény: Vuduman (81188)
Vuduman Creative Commons License 2023.04.07 0 0 81195

Ok,de nem azért mert Marvel, vagy mert nem érdekelné az embereket.

Hanem mert rosszak a filmek.

A Black Panther 2.-őt végig ásitoztam, a Hanygásat meg nincs is kedvem megnézni.

She-Hulkhoz: kövezz meg, megnéztem vagy két részt, én nem utáltam.

Nem is érdekelt, de nem utáltam és szerintem jól játszott(ak) a csaj(ok).

Előzmény: capacete (81192)
capacete Creative Commons License 2023.04.07 0 0 81194

A Rey Palpatine film azért jó, mert ha megbukik, akkor egyértelmű lesz végre, hogy nincs kereslet a sequelekre. Ami fontos, hogy egy fillérrel sem szabad támogatni a Disney-t ebben a projektben.

A Mangold-féle ősjedis filmből akár még valami jó is kisülhet, a Mando-verse fináléját viszont szerintem törölni fogják, ha így folytatódik a nézettség visszaesése. Viszont könnyen lehet, hogy a Rey Palpatine film megmentésének érdekében beemelik majd baby Yodát a filmbe.

Előzmény: Biga Cubensis (81173)
Vuduman Creative Commons License 2023.04.07 0 0 81193

"A chissek pedig más világ, egy spanyolnak is van vagy négy neve, miért ne lehetne egy chisst Irizi'ar'alaninak hívni?"

Itt kezdtük :)

Lehet annak hívni, csak agyf.t kapok tőle.

Előzmény: Mlle. Grenelle (81190)
capacete Creative Commons License 2023.04.07 0 0 81192

1. Szerintem pedig a nézők fele baby Yoda miatt kapcsol a Disney+-ra, nem véletlen, hogy a producerek villámgyorsan törölték a 2. évad fináléját.

2. A Marvel tényleg nem omlott még össze, de óriási a visszaesés. Ha nem kapcsolnak időben, akkor még akár az összeomlás is eljöhet.

Előzmény: Vuduman (81166)
Vuduman Creative Commons License 2023.04.07 0 0 81191

Olcsónak tűnik, nem?

Úgy értem, a hajók jók meg minden, de könyörgöm ez ma már nem az a szint, mint mikor Lucas papánk nem tudta megcsinálni a soriját. Ha az emlitett (általam:P) Picard-ot nézzük... ott van hajó orgia (flotta múzeum). De a szereplők tűnnek olyan tesco gazdaságosnak. Ahogy Ahsoka is esik le az elején...nem bántam volna ha meghagyják rajzfilmnek.

Előzmény: capacete (81184)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2023.04.07 0 0 81190

Azt hiszem, azért mindenki jobban örült volna, ha a ST helyett inkább a Thrawn-trilógiát filmesítik meg... 

A Talon önmagában kevés. Kell oda még valami.

Ha már fura nevek, Jorj Car'das és Joruus C'baoth jut eszembe... de ellenpontként ott van pl. Gilad Pellaeon.

A chissek pedig más világ, egy spanyolnak is van vagy négy neve, miért ne lehetne egy chisst Irizi'ar'alaninak hívni?

Előzmény: Vuduman (81185)
capacete Creative Commons License 2023.04.07 0 0 81189

Ennek a módszertana egy vicc, pusztán azt nézi, hogy milyen nagy aktivitást vált ki a social mediaban. Ha pl. valamit széles körben utálnak és ezért rengeteget posztolnak róla, azt a parrot analytics úgy értelmezi, hogy nagy iránta az érdeklődés. 

Így sikerült kihoznia pl., hogy a She-Hulk a leginkább in-demand show, pusztán azért, mert rengetegen posztoltak arról, hogy milyen rossz...

Előzmény: Hiryu27 (81165)
Vuduman Creative Commons License 2023.04.07 0 0 81188

Miért mondol nekem ilyeneket, fura, fehér ember nyelven? :)

Előzmény: Mlle. Grenelle (81183)
capacete Creative Commons License 2023.04.07 0 0 81187

Nem, a SW-fanok nem elmebetegek, csak jelentős részük nem szereti, ha szart akarnak letolni a torkán. Más részük pedig széles mosollyal repetát kér...

Előzmény: Hiryu27 (81170)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!