Szerintem filmként adaptálhatatlan. Tegyes egymás mellé két könyvet, mondjuk az eredetifilmekből írt regényt, meg egy Zahn féle kötetet, Zahn háromszor olyan lessz, de kevesebb történik benne... A Napzuzót vagy mit meg a Starkiller bázisnál is cringebb dolognak tartom, hogy is jönne ki a halápöcsISD-k után... A klónozott Császár is pipa, csak Zahnnál nincs daru a seggében. Ellenben Zahnnál legalább van magyarázat, hogyan akaszt le Thrawn egyre nagyobb flottát, és a végső megegyezés is jobb, az Új-Köztársaság és a Birodalom maradéka között.
". Ahsoka trailer. Itt Mon Mothma tudomást szerez Thrawnról, dúl a buli, de mégis leszereltetni a flottát? Disney, Disney, te s.pni jársz ide...Ui.. a hutt űr, meg Corporate Sector még kánon? Mert kötve hiszem, hogy őket meghatotta volna, hogy az ÚK az érdekeit flotta nélkül, coelho-i idézetekkel védi...
Nem sok jót ígér a Star Wars marvelkedése, vagyis az a tény, hogy pökhendi módon hosszú évekre beígérnek mindenféle bombasztikus tervet. Az utóbbi időben már a Marvelnek sem igazán jön be, az SW-hez pedig végképp nem illik. Egyszerre csak egy mozifilmre kellene koncentrálni. Aztán ha az sikeres lesz, akkor lehet tovább menni az úton. Ha pedig nem jön be, akkor mindenféle kapkodás nélkül lehet tanulni a hibákból.
Szerintem a James Bond-filmek modelljét kellene használni. 2 évente egy film, és az újat csak akkor tervezik, ha az előző már a közönség előtt van.
Daisy Ridley nagy kedvencem, de én nem erőltetném, mert annyira rossz a hangulat (az egyébként kiváló) folytatástrilógia körül.
Végül egy kis offolás. Itt egy vadonatúj Indy5 trailer
Egyébként a VOX Magazinban olvastam, hogy állítólag a fiatal Indy nem deep fake-kel lesz megcsinálva, hanem Ford korábbi filmjeit használták fel (mint Carrie Fisher jeleneteit az ep9-ben). Mondjuk nekem tök mindegy, mert a műemberekből nem kérek.
Én is ezt tippeltem, egy öreg sötét erőhasználó és kifejezetten azt mondják, hogy Thrawn is the "heir to the Empire", szóval itt az eredeti trilógiából nyúlnak majd. A nő nyilván Mara Jade lesz.
A fantasztikus Disney-kreativitás megint csillog majd.
"Az előzetes további két karaktert is bemutat. Az egyik egy női, a másik pedig egy férfi karakter, aki valószínűsíthetően a Legendákból ismert Joruus C’Baoth."
Ezt azért nehéz megmagyarázni. Ha Mando szerint visszanyerte Bo-Katan a Darksabert, akkor az nyilván nem abban a pillanatban jutott eszébe, de ahelyett, hogy visszaadta volna és közösen bejelentik, hogy miért Bo-Katan a Darksaber jogos hordozója, inkább megvárta, hogy megvívjon egy potenciálisan halálos párbajt.
"ha Bo-Katan tényleg visszanyerte volna a Darksabert - amit itt már többen megírtunk korábban -, akkor pontosan miért várt Mando eddig azzal, hogy visszaadja? "
szerintem szükség volt egyrészt, hogy a volt csapata előtt tegye meg, másrészt kellett hozzá előtte az Armorer "áldása". szerintem kb eddigre szedte össze magát Mando is, hogy átadja, és Bo Katan is, hogy elfogadja. nekem inkább az nem tetszett, hogy a vízbe merítkezésről bizonyíték kellett, de ez a géppókos sztorit mindenki rögtön elhitte.
Bennem még van egy nyilván megalapozatlan remény, hogy hátha törlik majd az ST-t, ahhoz viszont ezeknek a filmeknek buknia kell. A Rise of Palpatine már viszonylag nagy bukás volt, de ha a következő Rey Palpatine film mondjuk hozna 500 milliót világszerte, akkor biztos, hogy bottal sem piszkálnák többé ezt az időszakot, talán még egy reboot is eljöhetne egyszer.
Az biztos, hogy soha nem ülök be moziba egy filmre, ami az ST-hez kapcsolódik.
Engem nem Baby Yoda Grogu érdekel (főleg, hogy nincs is érdemi szerepe), hanem pl. Pedro Pascal, meg az, hogy mi lesz, hova fut ki a sztori. Ezért nézem.
(Csak nekem volt olyan érzésem, hogy a legutóbbi epizód nyomozósdija valahogy olyan volt, mintha kimaradt volna belőle egy jókora darab...? Kiadott volna ez két részt is, jobb is lett volna, de valahogy bele kellett zsúfolni 41 percbe...)
És én szerettem is Rey-t, ötletnek jó volt, a filmek lettek rosszak.
Mindig elcsodálkozom, hogy a kapcsolódó médiumokban milyen ötletek vannak és ezek meg csinálnak egy Skywalker korát. A Battlefront 2 kampányában milyen jó karakter a főszereplő csaj, meg a forditott sztori. Nem értem ezeket a hülyéket, miért nem filmesítik meg azt.
Nem kövezlek meg, nyilván van akinek bejön. :) Én végigszenvedtem az egészet, de jó tudni, hogy van nézőközönsége.
Igen, a Phase 4-ban a Marvelnél megszűntek az élvezhető történetek, még a nagyon várt filmeknél is - Dr. Strange 2, Thor 4 - óriási volt a csalódás. Úgy látom, hogy a GoG3-on kívül már nem is lesz értékelhető filmjük...
Ez a háttérvetítés nagyon jó bizonyos szituációkra, de ha nem jól alkalmazzák, akkor nagyon műnek tűnik. Filoni szerintem egyszerűen nem érti, hogyan kellene ezt a technikát alkalmazni és ez komoly problémákat okoz.
A Rey Palpatine film azért jó, mert ha megbukik, akkor egyértelmű lesz végre, hogy nincs kereslet a sequelekre. Ami fontos, hogy egy fillérrel sem szabad támogatni a Disney-t ebben a projektben.
A Mangold-féle ősjedis filmből akár még valami jó is kisülhet, a Mando-verse fináléját viszont szerintem törölni fogják, ha így folytatódik a nézettség visszaesése. Viszont könnyen lehet, hogy a Rey Palpatine film megmentésének érdekében beemelik majd baby Yodát a filmbe.
Úgy értem, a hajók jók meg minden, de könyörgöm ez ma már nem az a szint, mint mikor Lucas papánk nem tudta megcsinálni a soriját. Ha az emlitett (általam:P) Picard-ot nézzük... ott van hajó orgia (flotta múzeum). De a szereplők tűnnek olyan tesco gazdaságosnak. Ahogy Ahsoka is esik le az elején...nem bántam volna ha meghagyják rajzfilmnek.
Ennek a módszertana egy vicc, pusztán azt nézi, hogy milyen nagy aktivitást vált ki a social mediaban. Ha pl. valamit széles körben utálnak és ezért rengeteget posztolnak róla, azt a parrot analytics úgy értelmezi, hogy nagy iránta az érdeklődés.
Így sikerült kihoznia pl., hogy a She-Hulk a leginkább in-demand show, pusztán azért, mert rengetegen posztoltak arról, hogy milyen rossz...