Keresés

Részletes keresés

Struccka_d Creative Commons License 2001.11.20 0 0 1820
Mivel Ti még nem véstétek be a "Bérlet és jegyárak....." topicba a kért adatokat, ezért itt kérdezem meg:

Szeretnék minden meccsrejáró szurkolót megkérni, hogy írja le, milyen jegyárakat talált a különböző pályákon.

Nem tagadom, kicsit szeretném elemezni, hogyan is állnak egyes klubok a nézőkhöz.

Másik szempontom, hogy jó lenne, ha összegyűjtenénk egy helyre ezeket az adatokat, így például a vendégségbe utazó csapatot kísérő szurkoló tudhatja azonnal, hogy mennyit kell jegyre "félretenni". Ezt a fent említett topicban, ha összegyűlik az összes adat összerendezve közreadom.

Tehát a kérdés:
hazai felnőtt jegy
hazai kedvezményes(diák,nyugdíjas)
vendég felnőtt
vendég kedvezményes
éves felnőtt bérlet
éves diák bérlet
(Ha utóbbi kettőhöz tudtok létszámot becsülni, szuper lenne).

Előre is köszönöm a választ!

Struccka

SAGA Creative Commons License 2001.11.20 0 0 1819
"Hajrá MTK! Gyerünk!"
SAGA Creative Commons License 2001.11.19 0 0 1818
MTK!
RG Creative Commons License 2001.11.19 0 0 1817
Azt hiszem, ezen a héten jól elb...m a góltotómat (meg sem merem nézni), mi is pontot vesztettünk, az ÚTE is kikapott, hát... Szerdán remélem javítunk, ha ilyen kezdés után bármelyik csapat elveszi tőlünk a bajnoki címet, rajtunk fog röhögni az egész világ. De nem szabad erre, gondolni, nem lehet mindig győzni. A Vidit mindneképp meg kell verni, mert otthon a ZTE most nem fog hibázni, nekünk pedig a Hungárián csak a győzelem elfogadható. Azért az elgondolkoztató, hogy Béla elég rég rúgott gólt, lehet, hogy kicsit basztatni kellene. A Mónos és az Elek Norbi valszeg nem játszhatnak, talán Horváth Levente elfoglalhtaja a jobb oldalt, Komlósi és Goran meg visszatérhetnek. Hajrá MTK!
Wixer Creative Commons License 2001.11.18 0 0 1816
De ha valaki más is tud biztosat is a jegyárakrol és az ingyen belépőről akkor az megirhatná ide, Kösz
Wixer Creative Commons License 2001.11.18 0 0 1815
Kösz az infot !

Előzmény: BLUE BOY (1814)
BLUE BOY Creative Commons License 2001.11.18 0 0 1814
A kupameccsen kellett fizetni, de a bajnokikon - az említett 2 csapat látogatását leszámítva - gyakorlatilag bárki bemehet.
Wixer Creative Commons License 2001.11.18 0 0 1813
Asszem már tudom melyik a B lelátó. Szembe az eredményjelzővel. A Dunaferr elleni kupameccsen voltam kint utoljára, de ott fizetni kellett.
Előzmény: BLUE BOY (1811)
Wixer Creative Commons License 2001.11.18 0 0 1812
Kérdés: Melyik az a B lelátó?
Előzmény: BLUE BOY (1811)
BLUE BOY Creative Commons License 2001.11.18 0 0 1811
Wixer!

Hazai szurkolóknak MTK szurkolói kártyával (600 Ft) az A-lelátóra:
1500-1800 Ft a tribünre
500-1000 Ft a lelátóra

Vendégszurkolóknak a D-lelátóra:
800-1000 Ft

MTK-szurkolóknak és semleges nézőknek a B-lelátóra:
általában ingyenes (kivéve a Fradi és az Újpest ellen, akkor ugyanis a vendégeké a B-lelátó 800-1000 Ft-ért)

Ezek általános adatok, a pontos információkat a klub telefonszámán (061-303-0590) tudhatod meg. Remélem tudtam segíteni.

Előzmény: Wixer (1810)
Wixer Creative Commons License 2001.11.17 0 0 1810
Hogy vannak nálatok a jegyárak bajnoki meccsen?
Vidi meccsre jönnék
Kifli007 Creative Commons License 2001.11.17 0 0 1809
Mármint az Újpestieknek, hogy eredményt érjenek el a Zete ellen. ...Csak hogy érthetőbb legyek...
Kifli007 Creative Commons License 2001.11.17 0 0 1808
Szerdán játszunk a Hungária körúton a Videotonnal. Egyébként nagyon sajnálom a ma elhagyott pontokat, de ilyenek mindig voltak. Egyébként meg kikapott a Vidi! Ha van egy kis mázlink a Zete meg nem nyer holnap, nem reménytelen, bár látva a mult heti játékukat, nagy változásra van szükségük.
Hajrá MTK!
QQRYQ Creative Commons License 2001.11.17 0 0 1807
Hogyan is vannak akkor most a következő fordulók időpontjai? A Vidi szombaton (24én) van, nem?

Köszi

HAJRÁ MTK!!!

QQRYQ

BLUE BOY Creative Commons License 2001.11.17 0 0 1806
Sziasztok!

Ha kérhetem, legyen a labdarúgás a fő téma ebben a topicban!!

A meccsről (nb1.hu):

NB I., 18. forduló, november 17. - Hungarian Championships, Div. 1, Day 18, 17.11.2001.

Sopron - MTK 0-0

Sopron, 4.000 néző, v.: Juhos (Farkas B., Boda)

Sopron: Farkas B. 7 – Varga K. 6, Szabados 0 (Orabinec 6, 9.), Salagean 6 – Sira 5, Csiszár 7, Horváth R. 6 (Prazenica 5, 54.), Somogyi 6, Tóth I. 6 (Bausz 0, 87.) – Tóth M. 6, Nagy T. 6.

MTK: Hajdu 7 - Mónos 0 (Czvitkovics 5, 17.), Smiljanic 6, Elek 6 (Kanta Sz. 6, 37.), Füzi Á. 6 – Madar 7, Zavadszky 5 (Brazenac 0, 74.), Lazic 5, Horváth L. 7 - Illés 6, Ferenczi 6.

Gól:-
Sárga lap: Csiszár (39.), Madar (71.)
Piros lap:-

Érdekesebb momentumok:

5. p.: Szabados rúgott össze Illéssel, a hazaiak csapatkapitányát hosszasan kellett ápolni a pályán kívül.

9. p.: Szabados nem is tudta folytatni a játékot, helyette Orabinec állt be.

16. p.: Salagean, Nagy Tamás volt a labda útja a bal oldalon, utóbbi mintaszerűen adott be, de középen Sira centikkel lemaradt a labdáról.

17. p.: Az MTK is kényszerű cserélt hajtott végre, a meghúzódott Mónos helyett Czvitkovics folytatta.

18. p.: Zavadszky ugratta ki Ferenczit, aki nyolc méterről lőtt, a szöget jól záró Farkas azonban védett.

23. p.: Illés kényszerítőzött Zavadszkyval a tizenhatos vonala előtt, a visszakapott labdát hét méterről kapura lőtte, Farkas azonban bravúrral, lábbal védett.

25. p.: Tóth Mihály lőtt 14 méterről kapura, Hajdu biztosan védett.

27. p.: Tóth István óriási iramban viharzott el a bal oldalon, lefutott mindenkit, az alapvonaltól beadott, középen azonban három soproni játékos is lemaradt a labdáról.

31. p.: Tóth Mihály szöktette Nagy Tamást, aki Smiljaniccsal a nyakán egészen az ötös bal sarkáig vitte a labdát, ám onnan fölé lőtt.

37. p.: Még el sem telt az első félidő, de már háromszor kellett cserélniük a csapatoknak, mindannyiszor sérülés miatt. Néhány perccel ezelőtt Sira és Elek rúgott össze, a soproni csatárnak volt "keményebb" a cipője, Eleket le kellett cserélni, helyette Kanta Szabolcs lépett pályára.

39. p.: Csiszár rúgta meg Füzit, amiért sárga lapot kapott.

45. p.: Az első félidő utolsó helyzete: Orabinec beadása után Tóth István hat méterről a kapu fölé fejelt.

53. p.: Ferenczi fejelt öt méterről kapura, Farkas Balázs nagy bravúrral, ujjheggyel tolta a léc fölé a labdát.

54. p.: Újabb csere, ezúttal a Sopronban, Horváth Róbert hagyta el a pályát, helyette Pranezica folytatta.

60. p.: Nagy Tamás a saját térfeléről indult előre a bal oldalon, egészen az ötös sarkáig jutott, amikor a lövés pillanatában Horváth Levente becsúszva szerelte.

65. p.: Somogyi kezezett a kaputól 23 méterre, ígéretes szögből jutott szabadrúgáshoz az MTK. A labda mögé Madar állt, és jobbal centikkel csavart el a jobb felső sarok mellett.

71. p.: Madar buktatta Tóth Istvánt, Juhos sárga lappal "díjazta" tettét.

74. p.: Cserélt az MTK, Zavadszky helyett Branezac jutott szóhoz.

77. p.: Nagy Tamás vezette fel a labdát a bal oldalon, középen Tóth Mihály egyedül volt, ám Nagy beadása után a közbelépő Smiljanic szögletre mentett.

81. p.: Meccslabda volt! Tóth Mihály adott középre Nagy Tamáshoz, aki csinált egy cselt, kapura lőtt, már mindenki gólt kiáltott, amikor Hajdu lábbal védett.

82. p.: Az ellentámadásból Madar futott el a jobb oldalon, Ferenczi fejelt hét méterről, Farkas nagy bravúrral védett.

84. p.: Jobb oldali hazai beadás után ide-oda pattogott a labda, végül Tóth Mihály elé került, aki két méterről kapura perdített, Hajdu azonban hárítani tudott.

Noha nem esett gól a mérkőzésen, a nézők mégsem unatkoztak.

Nagyon jó iramban kezdődött a mérkőzés, mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, de vagy a támadók hibáztak, vagy a kapusok védtek bravúrral. Az első félidőben háromszor is kényszerből kellett cserélniük az edzőknek, hiszen a Sopronban Szabados, míg az MTK-ban Mónos és Elek hagyta el a pályát idő előtt sérülés miatt. A szünet után sem esett vissza az iram, továbbra is lüktető volt a játék, a kapuk felváltva forogtak veszélyben, gól azonban nem esett, így maradt a gólnélküli döntetlen. Noha a nézők nem láthattak gólt, mégsem unatkozhattak, mert a csapatok látványos, izgalmas, helyzetekben gazdag mérkőzést játszottak.

Reszeli Soós István: - Belementünk egy nyílt játékba, jól is játszottunk, több helyzetet is kidolgoztunk, de gólt nem sikerült szereznünk. Tegyük hozzá, a sérüléseink nagyban meghatározták a csapat játékát, de remélem, hogy Szabados és Horváth Róbert is hamar rendbe jön, és az idény hátralévő fontos mérkőzésein pályára tudnak lépni. Összességében nagyszerű teljesítményt nyújtottak a játékosok, és igazán izgalmas találkozót láthatott a publikum.

Bognár György: - Ez már a második olyan mérkőzésünk volt, amikor nem futballoztunk jól, nem volt folyamatos a játékunk. Ennek egyik oka az volt, hogy a válogatottakban szerepelt labdarúgóink csak ötven százalékos teljesítményt nyújtottak. A Sopron ugyanakkor nagyon jól játszott, így a döntetlent reálisnak tartom.

-------------------------------------------------

Remélem a jövő héten kétszer nyerünk!

Hajrá MTK!!

Mighty Mike Creative Commons License 2001.11.17 0 0 1805
marmint, "hanem hogy ezert nem...":)
Előzmény: Mighty Mike (1804)
Mighty Mike Creative Commons License 2001.11.17 0 0 1804
marmint nem az, hogy nrem kedveled, hanem hogy nem orulsz, hogy MTK szurkolo:)

elkezdodott az uldozoverseny!!!!

-18:)

Előzmény: Mighty Mike (1803)
Mighty Mike Creative Commons License 2001.11.17 0 0 1803
az bizony.
Előzmény: ath (1802)
ath Creative Commons License 2001.11.17 0 0 1802
ha az kirekesztés, hogy nem kedvelek vkit, aki vég nélkül zsidózott a műsoraiban és még mindig annak a pártnak az embere aki szerint megengedhetetlen, hogy zsidó kézen legyen a fradi, akkor igen.
Előzmény: Mighty Mike (1800)
BLUE BOY Creative Commons License 2001.11.17 0 0 1801
Sziasztok!

A focira visszatérve nézzük a mai lehetséges kezdővariációkat:

Hajdu - Horváth L., Smiljanic, Elek (Füzi Á.) - Mónos, Lazic, Füzi Á. (Kanta Sz.) - Madar (Czvitkovics), Zavadszky, Illés - Ferenczi.

A Sopron a körúton nagyon kikapott - bár a meccs képe alapján örülhettek a 4-0-nak - így most lenne törlesztenivalójuk. Szerintem viszont 3-1-re nyerünk.

Remélem Jezdimirovic vállalja a játékot a Videoton és a Dunaferr ellen. Jó lenne megverni mindkét csapatot, főleg a Vidit. Ők ugyanis egyedüliként a mezőnyből eddig még megúszták...

Ferenczinek gratula a válogatottbeli góljához és a jó játékához a macedónok ellen.

Hajrá MTK!!

Mighty Mike Creative Commons License 2001.11.17 0 0 1800
kirekesztesz?:)
Előzmény: hirszerzo_d (1799)
hirszerzo_d Creative Commons License 2001.11.17 0 0 1799
Egyáltalán nem vagyok büszke az új szurkolótársunkra.

Mindenesetre megnéztem volna, hogy Feró milyen arcot vágott amikor közölte a fia, hogy MTK-s lesz...

Mighty Mike Creative Commons License 2001.11.17 0 0 1798
"Fero, kuldenek a zalakarosi rockerekeknek egy jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet!"::)
Előzmény: hirszerzo_d (1797)
hirszerzo_d Creative Commons License 2001.11.17 0 0 1797
Feró a HVG-ben:
"- És a gyerekek? Követik? Például az előadói tehetségben...

- A nagyobbik jól dobolt, de abbahagyta, most focizik. Nagy fradista. A kicsi viszont az MTK-nak szurkol. Így aztán én is vele együtt MTK-drukker vagyok, mert muszáj védenem a kisebbet.

- Hoppá! Lehet, hogy itt a bibi? Esetleg meglátták a Hungária körúti B-középen? Lehet, hogy most már csak ez marad? Vagy megkeresi a MIÉP más eltanácsolt embereit?

- Nekem nem azok a barátaim, akiket eltanácsoltak. De persze lehetnek köztük olyanok is. Lakatos Palit is szeretem. Én azt nem szeretem, amikor bármelyik párt előírja nekem, hogy kit szerethetek, és kit nem. Szerintem, akik elhajtottak, előbb-utóbb rájönnek, hogy rosszul döntöttek. "

Nem semmi...

ath Creative Commons License 2001.11.16 0 0 1796
massaro nem maldini. ezen mennyit röhögtem anno!
Előzmény: Kifli007 (1795)
Kifli007 Creative Commons License 2001.11.16 0 0 1795
Csak nekem tűnik nagyon viccesnek, hogy egy Lokomotiv Moszkva szintű csapat egy olyan csatárt akar megvenni, aki az ötös sarkáról négyből egyszer az égbe rúgja a labdát? Ez a hír úgy hangzik, mint amikor annak idején a Maldinit a Pécs szerződtette. Csak Ott a játéékos volt világszínvonalú, a csapat megvilágszínvonalon nagyon rossz.
Hajrá MTK!
SAGA Creative Commons License 2001.11.16 0 0 1794
MTK!
SAGA Creative Commons License 2001.11.16 0 0 1793
Ha jól tudom két selejtezőt kell játszani ahhoz, hogy bekerüljünk a BL-be. (Előtte persze nem árt megnyerni a bajnokságot) Egy Hajduk szintű csapat nem hiszem, hogy gondot okozhat. Egy Mallorca szintű viszont már problémás lehet. (a legutóbbi selejtezőből indultam ki, ahol ha a Fradi lenyomta volna a Hajdukot, a Mallorca-val kellett volna még egy oda-visszát játszania)
Előzmény: Le_grand_bleu (1791)
ath Creative Commons License 2001.11.16 0 0 1792
én már csak ilyen ügyetlen vagyok.
Előzmény: r.tonyo (1788)
Le_grand_bleu Creative Commons License 2001.11.16 0 0 1791
Olvastam az NS cikket: Ferenczi jovore BL-ben indulo csapatban szeretne jatszani, valoszinuleg a Lokomotiv Moszkva ilyen lesz. Kerdesem a kovetkezo: Miert nem nyer az MTK-val bajnoksagot, lo 2 golt a selejtezoben es maris BL csapat tagja!
Kekseg
Előzmény: SAGA (1784)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!