Örülök, hogy örömet tudtam okozni, QQRQ. Ami viszont e meccset illeti, egyetértek ManuU-val, mert mindkét csapat szar volt, annál már csak a Hanacsek volt rosszabb. Ahogy a mai NS-ben nyilatkozza a Gyuri, teljesen szétfújta a meccset, pattogott, rohangált, mind egy idióta. Fogalma nem volt, hogy mit fúj, a kiállítás hülyeség volt, egy sárga elég lett volna. Viszont a meg nem adott gól előtt semmiért fújt bele, és adósunk maradt egy 11-sel (kezezés), legalábbis, ha jól láttam.
Hát a Balaskó, az viszont tényleg húzzon a faszba, mert ilyen lelketlen, lassú (komolyan, mintha visszafelé futna), körülményes embert rég láttam focipályán. Nagyon idegesített, nem merte bevállalni, hogy egyedül kilépjen, inkább elvitte oldalra. Buzsáky meg ott állt melletünk a lelátón... Madar Csabi is szar volt most, de szerintem a Lazics nem olyan rossz. Kifli: fiatal csatárunk Juhász Roland és nem Robi, de ez már nem olyan lényeges.
Bocsi, de lemosásról szerintem felesleges beszélni. Mind2 csapat elég sz@rul focizott...valahogy vártam, hogy bekapjuk az egyenlítő gólt, de még helyzetig se jutottatok. A pontrúgásoknál volt egyedüli veszély, pedig a védelmünk a béka segge alatt volt. Előbb Madar, majd Zava játszott a jobb bekk posztján :)) Vicces.
Balaskó meg húzzon innen a p...ba! Soha többet ne húzza fel magára az MTK mezt! Lusta, alibiző, antitalentum. Pont a BKV-ba való, ott talán elvegetálhat.
A meg nem adott gol azert nem volt gol, mert elotte mar fujt a biro. Nemsemmi, hogy a sipszo utani szandekos (nem utemben elkesettet!) labdaelrugast nem buntette a biro meg nalatok (2 esetben is), viszont Gajic - aki bajnokin emlekezetem szerint meg 1 db sargat sem szedett ossze(!!!) - rogton kiallitotta. Ugy latszik Hanacseknek hoznia kell legalabb 1 pirosat meccsenkent.
Amugy Gratula, bar remelem ti is ugy gondoljatok, hogy a dontetlen lett volna igazsagos. (Elso felidoben lemostatok minket a palyarol, a masodikban meg forditva. Csak ti talaltatok egy golt is...)
Ha erdekel a foto amit a 'Blue Front'-rol keszitettem:
www.vim.hu/rbd
Kinn voltam a meccsen, tudom, hogy Kanta beállt, de ez a tíz perc énnekem semmit se jelent. Érdemi megmozdulása nem volt, ennyi idő alatt nem is lehetett. Mondjuk, ha az az egy csele bejön, amit meg tudott próbálni, most mást írtam róla, sajnos megpattant a kötény. Mindenesetre kaphatna több bizonyítási lehetőséget.
Hajrá MTK!
Két pozitívum volt a meccsen:
1: Az első kb. 20-25 perc normális (megszokott?) jó játékunk.
2: RGt-től kapott Ajax jegy.
Nagyon rossz meccs volt főként a 2. félidőben.
Hanacsek abszolúte nem volt a helyzet magaslatán, vagy legalábbis olyan ítéletei voltak, mintha egy másik meccsen lett volna... olyan dolgokat fújt... kis lökdösödések, stb. teljesen széttördelte a játékot. A kiállítsáról: szvsz (elöttünk történt az eset) nem volt szándékos, de mindenképpen rossz utemű becsuszás volt, szoval sárga minimum, de szerintem piros (pláne egyből...) semmiképpen. Viszont tucat esetben nem adott sárgát amikor kellett volna... Szóval mind a meccs mind a bíro működése egy gyenge 2es...
Doktor úr tényleg haloványabb volt mint szokott, talán azért mert az egész bal oldal az ő területe volt... meg alig kapott labdát. Nagy kérdés voszont hogy pl. miért a Balaskót hozta be Gyuri? Nagyon rossz volt, egy jó labdája nem volt... Goran pedig igazán meggyógyulhatna már, nagyon kell, a Lazics nem igazi pótlás...
na ennyit erről
ja és Kifli! Kanta játszott. a 80. perc körül állt be... nem volt sajnos már túl sok ideje... ja és Füzi helyett jött be.
Hát a birókat valóban én is elküldeném Angliába...
Hihetetlenül szét tudnak tördelni meccseket , viszont soxor komoly szabálytalanságokat is figyelmen kivül hagynak... következetlenek...
Hát mondanám, hogy szép volt fiúk, de nem volt szép, sőt baromi szar meccs volt. Ha az első fél órában esélyt nem adunk a Vidinek, hogy labdába érjen, akkor nem tudom mitől eshetünk vissza ennyire? Bár nekik még így se volt helyzetük. A nem megadott gól meg miért nem volt gól? A kiállítás tök jogos volt, a labda már rég nem volt ott, és szándékos utánrugás történt. Viszont egy ilyen hülye bírot én elküldenék Angliába levezetni egy meccset, nézze meg, mit kapna a közénségtől, ha ilyen hülyeségeket fúj le. A játékosaink közül a Brazsenac meg a Balaskó megint nagyon rossz volt. Egyszerűen nem értem Bognár Gyurit, miért nem ad egy perc esélyt sem mondjuk Juhász Robinak. Madar sajna megint nagyon gyenge volt, majdnem gólokat kaptunk róla. Füzi meg gyengébb volt, mint szokott lenni, a Macedónok elleni meccs csak nem volt ennyire megerőltető. És Cicó meg Kanta megint csak ültek. Viszont a Zava, meg Lazics kezdi magát összeszedni, ami azért biztató. Győri meg Jezdi még mindig nagyon hiányoznak. Baromi nehéz lesz a Dunaferr ellen.
Ennyi volt rövid értékelésem, a lényeg: újabb 3 pont!
Hajrá MTK!
Azért ez engem felháborít, hogy nem ismeritek a RAFC-ot :-). Szóval Rákosszentmihály csapatáról van szó, akivel egyébként a nyári felkészülési időszakban az MTK is játszott. És ne röhögjetek, de 1-1 lett, nagyon sokan játszottak a mai nagycsapatunkból azon a meccsen is. De ez most mindegy.
A játékoshírekre eddig én se reagáltam, az a bajom csak, hogy ezt most egy játékosunk mondta. És azért ez engem megijeszt. Azt meg már előbb is mondtam, hogy szerintem a Várszegi magasról szarik arra, mit mondanak rá, és arra is, mit mondanának, ha ezek a tranzakciók megtörténnének. Én pedig egyszerűen az etika alapvető szabályai miatt ellenzem ezt az egészet. De mindegy, hogy ténylegesen mi lesz, azt majd télen meglátjuk.
Hajrá MTK!
A RAFC-cal kapcsolatos kérdéseket kéretik Kiflinek feltenni, én csak csatlakozom hozzá (gyanítom, hogy valamely külvárosi, esetleg rákoscsabai kiscsapat).
A Böőr Zolival kapcsolatosan egyetértünk (mármint hogy ő az egyik legjobb), de azért sokkal előrébb vele sem tarthatnánk, elvégre 10 ponttal megyünk. A Zava egyébként nekem is szúrta a szemem, de mostanában egész jó. Ha meg nem, akkor ott van Czvitko, Buzsáky, szóval most nem vagyunk rosszak. Bár Győri Jani és Goran visszatérhetnének.
a hétközbeni meccsek nekem sem jók, sajnos sokáig dolgozom.
a pletykákat nem hiszem el. 1. ha vg az mtk-t akarja a bl-ben, akkor nem fogja meggyengíteni.
2. szvsz magyar szinten való erősítés nem jelent semmit nki szinten, tehát felesleges a játékos csere.
remélem nekem lesz igazam. ha tőlünk visz el meghatározó játékosokat, akkor mi lesz a csapatunkkal, ha pedig ide akar hozni fradistákat (kit?) akkor meg jön az általános szardobálás.
ezt el kellene kerülni, de bízom benn, hogy ez csak pletyka
Először is jók vagyunk, nyerünk ma, hiszen fő az optimizmus. Másodszor is: alapjában véve én sem hiszek ezekben a cserékben DE ...
Emlékeztek még (MTK-sok, fradisták, akárkik), mi volt az első reakciótok, amikor kiderült, hogy VG megvette a Fradit? Ugye, hogy elsőre azt sem hitte el senki? Pedig Pinte, Illés, vagy Gyepes, Kanta sokkal jelentéktelenebb ügyek, mint egy egész klub megvétele. Az más kérdés, hogy akkor szomszédok leszünk Kifli007-el a RAFC páholyban...
Hát azt én is remélem. Egyébként a maira én 3-1 -et tippeltem sok mással együtt. Ami aggodalommal tölt el, az inkább a Dunaferr elleni derby. Végülis ez a szar Fradi is meg tudta verni a Dunaferrt idegenben.
Bazeeg!
Emiatt nem jo a ha BARKInek ket klub van a kezeben...
Ti tudtok valamit ez ugyben??
Lesz ebben valtozas??
A hivatalos verzioval(VG csak az MTK tulaja a FTC-t egy befektetoi csoport vette meg..) kimeljetek!
Én igazából nem hiszek abban, hogy itt bármiféle játékos csere; játékos keret felforgatása történni fog. Gondolom Várszegi úr legalább akkora MTK szurkoló mint én, és ha nekem lenne annyi pénzem, vagy olyan befolyásom a klub sorsára mint neki, biztos nem jutna eszembe olyan döntéseket hozni, vagy hozatni, amiből az MTK rosszul jöhet ki. Hajrá MTK!
Na akkor ma este hajrá MTK, én igazság szerint háromesélyesnek tartom a meccset, bár ha hozzuk a hazai rangadókon megszokott formánkat, akkor nincs ellenfél. Viszont közeleg a tél, amitől én ffélek egy kicsit az átigazolási időszak miatt. Mindenki pletykákat beszél fradi-MTK cserék miatt. Egy MTK-s játékos, (ne kérdezzétek, ki, mert nem akarom, hogy bármi baja legyen abbúl, hogy kiadta az infó, annyi legyen elég róla, hogy a nagycsapat tagja és minden héten játszik) azt mondta, hogy télen négy játékos visznek tőlünk el a fradiba, azt még nem lehet tudni, hogy kiket (vagy nem akarta elmondani). Ha ez igaz, akkor énnekem a Hali elleni lesz az utolsó MTK-meccsem amin kinn voltam és attól kezdve én RAFC meccsre fogok járni. Egyébként szintén zuhanyhiradó jelentette, csak sokkal megbízhatatlanabb forrás azért, hogy télen Illés-Pinte csere lesz. És az a baj, hogy a Várszegi mindenki véleményére szarik, úgyhogy nem hiszem, hogy érdekelné, mekkora felzúdulás lenne ebből. Amellett, hogy a fradiban a Gerán kívül egyetlen olyan játékos nincs, aki ezt a mostani MTK-t erősítené, arról meg van egy gyanum, mit kapnánk, ha idejönne. Ja és ugyanez a játékos mondta, hogy a Várszegi célja ebben az évben, hogy az MTK-t a Bajnokok Ligájába jutassa, a Fradit meg elindítsa az UEFA-kubában. Hát meglátjuk.
Gratula BLUE BOY nak, a tippekért! (nem hiába, az értelmiség kék színű)
A Dunaferr elleni tippemmel valóban meg kellett volna várnom a ma esti meccs kimenetelét, de a szempontjaim a következők voltak.
1. A Dunaferr nagyon meg akar verni minket.
2. Mi őket nem annyira.
3. Nagyon jó most a Dunaferr.
4. Mi nem annyira. (bár ez azon múlik, hogy az Újpest elleni formánkkal, vagy a Sopron ellenivel lépünk pályára.
Ezek alapján még nyugodtan nyerhetnénk esetleg ikszelhetnénk, de az is hozzá tartozik, hogy eddig nem álltunk olyan rosszul szerencse dolgában sem, márpedig nem lehet mindig szerencsénk. Legyünk akkor inkább most szerencsétlenebbek egy jó Dunaferr ellen, mint később, 'teszemaszt' egy szar Fradi ellen.
Apropó! Láttátok tegnap a DVSC-FTC -t! Olyan gól döntötte el a 3 pont sorsát, ami csak úgy bement, órákig kockázta a SPORT1, hogy kiderüljön kiről.
Igazából tudom, hogy nem kell magyarázkodnom, de én minden csapattól be vagyok parázva. Az Újpest ellen is X-et tippeltem, még a Haladástól tartottam, őket meg lezúztuk 5 -zéróra. Mindig attól tartok, most jön az a botlás, amit a riválisaink várnak.
Nem kell szégyenkezned a góltotó miatt, a többség hasonlóan teljesített. Nekem is csak két meccset sikerült eltalálnom (igaz, azokat - Dunaferr-Vasas 4-1, Kispest-Debrecen 1-1 - telibe), de a másik 4 találkozóra semmit nem tippeltem jól.
Az összesített állása:
274 pont BLUE BOY
210 pont bluefan (36.)
175 pont jung (79.)
152 pont RG (98.)
124 pont Aljechin (103.)
050 pont SAGA (146.).
Remélem jövőre többen tippelünk.
SAGA!
Szerinted 1-0-ra kikapunk Újvárosban?
A holnapi meccsre (nb1.hu):
Az MTK őszi első lehet, ha szerdán három pontot szerez, így a csapat mi másért is léphetne pályára, mint hogy újra győzzön.
Bognár György: – Egyértelmű, hogy győzelemre játszunk, hiszen mindenképpen szeretnénk megtartani a jelenlegi tízpontos előnyünket a második helyezett előtt.
Várhidi Péter: – Bravúrt remélek. Azt persze mindenki tudja, hogy az MTK hazai legyőzéséhez a szerencsére is szükség lenne, kérdés, hogy a szerencse ezen a meccsen mellénk szegődik-e.
Videoton: Milinte – Kovács B., Pomper, Vilotic, Bekő – Szalai, Némedi, Tóth B. – Komódi – Földes, Leo.
Remélem Jezdi és Győri mielőbb pályára léphet, kulcskérdés lehet szereplésük a rangadókon.
Horváth Levente játéka is biztató. Levi szerintem jobb Mónosnál, akinek szintén gyógyulást kívánok.
A helyzet az az, hogy gyenge csapatok ellen, mi is gyengébben játszunk, viszont a Vidi nem az, úgyhogy jó meccs elébe nézünk. Legalábbis remélem a csapat felfogta, hogy a Vidi egy erős csapat!