Szerintem Béla számít erre.
Figyelem, az alábbi idézetet kizárólag 18 éven felüliek olvassák el. Feltéve hogy mondanivalóját JÓL megértjük:
"Tizenkilenc órára vár és még le kell zuhanyoznom".
Ha ez nem bizonyíték a diszkrét kis pásztorórában való reménykedésre, akkor MI a bizonyíték, kérdem én?! :-)
Ez az. Arra gondoltam én is tegnap este, hogy vajon Béla megtekintette-e a televízióban Bond ügynök újabb kalandjait. Igaz, nagyon sokáig tartott, Béla biztosan megint elkésett a munkahelyéről, ha végignézte.
Viszont remélem, felvette a jó meleg polár sálat, nagyon hideg az időjárás, vigyázni kell, nehogy megfázzunk.
Béla meg hízásnak indult, és pont karácsony előtt akar leadni a pocakjából?! Hát én nagyon kíváncsi leszek erre.
Ilyenek ezek a fiatalmotoros Naplóírók. Csak nyomulnak, nyomulnak, mint a fiatal kereskedelmi tévések. Még szerencse, hogy Béla csak klasszikusokat néz. Volt egyszer egy Vadnyugat, James Bond...
Szakács úr, Ön él mint hal a vízben. Délelőtt internetes emberekkel fotózkodik, aztán Csillukával krampuszt alkít, ráadásul dolgozni se kell bemenni, mégis fizetik. Ön tényleg az élet császára! Nem csodálkoznék, ha a Főnix ,,elnevezésű tornatermet,, Önről nevezné el a Debrecen Tanács közgyűllése.
KIRÁLY!!!!
Szerintem nem mindegyik kifogástalan, ám egyrészt már régen fotóztam, meg bevallom féltem is, nehogy kiejtsem ezt a több tíz ezer forint értékű csodamasinát, amely digitális filmre készíti a képet .
A gépet csak márciusig kaptam kölcsön,sajna vissza kellett adni!:)
Ez a kislány Szakács Bélától vehette át a Mikuláscsomagot. Sajnos a fotós már csak az esemény utáni boldog perceket tudta megörökíteni. Béla elsietett.
Csak ne legyen olyan öncélú, mint amit Szalacsi Sándorról írtak. A mi Bélánk jobbat érdekel. Egyébiránt ma valahol fotózik a városban. Én elutaztam Debrecenbe (20 km)és délelőtt tettem egy sétát, ám leszámítva egy Japán turistát, nem láttam fotózó személyt.