Keresés

Részletes keresés

Mighty Mike Creative Commons License 2001.11.28 0 0 1880

nem egy tulaj?????

ez vicces:)

es Garami tenykedesehez mit szolsz? az hogy illik bele az elmeletedbe?

Előzmény: SAGA (1879)
SAGA Creative Commons License 2001.11.28 0 0 1879
Ezt már mondtam, de most is mondom: én igazából nem tudom elképzelni, hogy a két csapat közt bármiféle összefonódás létre jönne. VG a tulajdonos, és ha mindét csapatnak ő lenne a tulajdonosa (mint ahogy nincsen így), akkor sem az ő dolga, hogy menedzseljen, vásároljon, eladjon. Ő megvette a csapatot és inntentől kész. A többi az ügyvezető dolga, aki nyilván kikéri a vezetőedző és más szakmai fórumok véleményét. De a tulajdonos nem arra van, hogy tili-tolizzon, hanem csak a pénzt adja, és persze érdekelté teszi az ügyvezetőt és a többi vezetőt, hogy sikeres legyen a vállalkozásuk.
TYSON Creative Commons License 2001.11.28 0 0 1878
Üdv LIBÁK!!!!
Hiába magyaráz a sötét Bodnár,keresi a kifogásokat,minden csapat szélviharba játszott,ti mégis szoptatok.Nagyon gyenge!!
Álé-álé 2-t kaptatok álé,0-t rugtatok álé,YÓÓÓÓL le szoptatok álé.Álé-álé........
Hol volt a Blue Front?Vagy 30 nyugdijasból áll?Jó sokan jártok meccsre nem mondom!
Gá-Gá-Gá......
Mighty Mike Creative Commons License 2001.11.28 0 0 1877
az mas kerdes, hogy Illes oreg-e vagy sem, igen.

ha eladja az MTKt(nem tudom kinek, mert Biro P. lemondott rola), akkor(es csakis akkor) a MTK-Fradi kapu ujra nyitva allhatna(barnyitva allt az eddig is: a 2 ifivalogatottunk...), ha es csakis ha valos arat kifizetve igazol hozzank, aki. Illes azert nem kell, mert nalatok szeretik, nalunk utaljak(a legtobben), oreg(nem o a jovo) es lassan mar o is kotodni kezd az MTKhoz, akkor meg minek ezt felbolygatni. emlekeztek Szeibertre? imho hasonlo lenne.

de ha eladjka(es ha nem egy stromannak), akkor szabad lenne az atjaras.

csak FGarami ne jarjon at hozzank:)

ha Leandro jon hozzank, Kantat megtarthatjatok:)

Előzmény: RG (1876)
RG Creative Commons License 2001.11.28 0 0 1876
Az etikát és erkölcsöt azóta kell elfelejtenünk, hogy VG többségi tulajdont vett a Fradiban is. Úgyhogy innentől kezdve már csak az a kérdés, hány határt lép még át. Az Illés-kérdés nem is arról szól, hogy Béla jó játékos-e, vagy sem (szerintem az), öreg-e, vagy sem (szerintem az) és hogy kell-e nektek, vagy sem (szerinted nem), hanem arról, hogy mi Bélát tekintjük az MTK jelenkori sztárjának, szimbólumának. Lehet azzal érvelni, hogy anno a legendának számító Schlosser is megjárta ezt az utat (Fradi-MTK, vagy MTK-Fradi ebből a szempontból mindegy), de nekem se az nem tetszett, se ez nem tetszene. Mert azért erre mérget még nem vennék.

A "rendeléseteket" gyakran olvasom, nem vagytok igénytelenek, de elméletben miért is lennétek azok. Azt 99% biztonsággal tudom, hogy Leandro nálatok folytatja (ő még mindig VG tulajdona), és vele nagyon jól jártok. A fennmaradó 1% az Austria Wien érdeklődését jelzi.

Előzmény: Mighty Mike (1875)
Mighty Mike Creative Commons License 2001.11.28 0 0 1875
melyik resze?

valamelyik csapatot le kell adnia,(es ha hiszunk a Fradival kapcsolatos joszandekaban, akkor az csakis az MTK lehet), hiszen pl.: jovore valamelyik csapata megnyeri a bajnoksahot, de nemjut el a BLbe, Uefa kupa,a masik csapata uefa kupas kapasbol es maris vissza kene lepnie az egyiknek.

az erkolcsi/etikai kerdesekrol nem is beszelve.(azok nem tul sokat jelentenek VGnek ezt mar tobb esetben megmutatkozott)

Illes es Madar nem kell, de a rendelest most keszitjuk a Fradi topikban:)

Előzmény: SAGA (1874)
SAGA Creative Commons License 2001.11.28 0 0 1874
Én úgy tudom, hogy VG nagyon nagy MTK szurkoló. Ha ezt meg tudja tenni, nem is annyira.
Mighty Mike Creative Commons License 2001.11.28 0 0 1873
Illés és Madar téltől a Fradiban?

2001-11-27 :: 18:02:52

"Pályaszéli pletykák" szerint nagy változások következhetnek az MTK és a Ferencváros csapatainál a téli - esetleg a nyári - holtidény során. Egyes információk szerint Várszegi Gábor "leadja" az MTK-t, s csak a Ferencváros tulajdonosa lesz a jövőben. És ez még nem semmi: a sugdolózások szerint Madar Csabát és Illés Bélát "vinné magával" a Ferencvároshoz. AZ MTK is kíván erősíteni: állítólag Juhár Tamást igazolnák a Vasastól, s cserébe négy játékost is adnának (többek között Szekért és Szamosit) a válogatott védőért cserébe. Ha Várszegi Gábor rászánja magát a döntésre, az azért következne be, mert egy ember nem lehet a tulajdonosa két klubnak.

RG Creative Commons License 2001.11.27 0 0 1872
Nem tudom, hogy például hasonló dolgokról beszéltek-e a Fradi szurkolók VG-vel, mert hírt nem adtak róla. Valóban, ez egyik csapatnak sem jó, leginkább pedig az igazi szurkolókat nézik hülyének/veszik semmibe. Én már azt sem szeretem, ha a Fradi és az MTK egymás között játékost cserél.

Bár én nagyon szeretem pl. a Füzi Ákost (sőt, mostanában elsőszámú kedvenc), sokkal jobb, ha egy saját nevelésű játékos rúg gólt. De ilyen igényeim már nincsenek, csak a mostanság folyik, az szarba veszi a tradíciókat, kötődést és egyáltalán a jóízlést.

Előzmény: Mighty Mike (1871)
Mighty Mike Creative Commons License 2001.11.27 0 0 1871
ugye, egeszen egyszeruen felhaborito:

igaza van a cikkironak. mi van ha hoz egy jo jatekost a Fradiba? akkor ti anyaztok.

ha ti igazoltok valakit, aki jo? akkor meg mi mondhatjuk, hogy megtartotta maganak.

meg egyaltalan ez ugy ahogy van tisztessegtelen...

Előzmény: RG (1870)
RG Creative Commons License 2001.11.27 0 0 1870
A mai NS szerint Garami (az MTK szakmai igazgatója) labdarúgókat keres a Fradinak! Attól tartok, hogy ez még csak az agyrém kezdete, nem tudom, a téli átigazolások milyen "meglepetéseket" tartogatnak a számunkra, de ezek után egyre kevésbé számítok jóra. Ez micsoda faszság?! Vagy át kell vinni a Garamit a Fradiba, vagy keressen a Szeiler Józsi játékost! Esetleg VG nem tenné nyilvánossá, hogy ekkora baromságot művel. Nem értek én már semmit ...
SAGA Creative Commons License 2001.11.27 0 0 1869
Nekem Zavával és Madar Csabival van bajom. Szerintem Cvitkó és Buzsáky simán pótolhatná őket. Cvitkó már annyi álom paszt adott Ferenczinek, Buzsáky meg egyszerűen jó. Lehet, hogy nincs összefüggés, de amióta a fiatalok mellőzve vannak, nem megy olyan jól a csapatnak.

Üdv, mindenkinek,

Gyertek szurkolni a Hali ellen!

(reméljük jégcsákányt is árulnak majd, nem csak szotyit)

UI:Én nagyobb esélyt látok a hátra lévő két forduló alatt a hat pont megszerzésére, mint az elmúlt fordulón az egy pontra.

QQRYQ Creative Commons License 2001.11.26 0 0 1868
A Juhárral végülis nincs baj, de tényleg: minek? Na jó, lehet, hogy ha megvesszük az összes jó hátvédet az ellenektől akkor a csatáraink (pl. Ferenczi) könnyedén gólt rúg... :) kis összeesküvés elmélet :)
(Bár a Ferenczi esetében nem a védővel van a baj általában, hanem vagy a labdával vagy az üres kapuval...) Na mind1.

Csatár az viszont nagyon kell!!!
T. Fülöp úr! Ha olvassa ezt, kérem vegyünk csatárt!!!!!!!

HAJRÁ MTK!!!

QQRYQ

SAGA Creative Commons License 2001.11.26 0 0 1867
Mindig ez van. Nem megy a csapatnak, lapátra teszik az edzőt. Ez van most a Vasasnál is. Ha gyenge a keret, (és abból is hiányzik 5-6 játékos) hiába rúgják ki az edzőt. Nem értem mire számítottak a szombathelyiek. Az első hatban akartak végezni ősszel?
RG Creative Commons License 2001.11.26 0 0 1866
Hát nem egy grafomán banda, az fix...

Ez a szombati ellenfelünkről szól (NB1.hu):

Szombathely, november 26., 14.05

Amint várható volt, a csapat gyenge szereplése miatt menesztették a Haladás vezetőedzőjét.

Hétfőn úgy döntött a Haladás vezetősége, hogy a csapat vártnál gyengébb szereplése miatt meneszti Keszei Ferencet. A vezetőedzői teendőket ideiglenesen az eddigi pályaedző, Nagy Mihály látja el, és a szerdai, REAC elleni kupamérkőzésen is ő ül majd a kispadon.

Szerintem Keszei jó edző, kár volt kirúgni, abban bíznak, hogy új seprű, de egyszerűen a képességbeli különbségnek ki kell jönnie.

RG Creative Commons License 2001.11.26 0 0 1865
Először is gratulálok a Dunaferrnek, Tököli gólja nagyon fájt, ha nem nekünk rúgja, még tapsoltam is volna (egyébként a hét gólja szerintem a kispesti Pintéré). Ahogy Gyuri is mondta, nincs semmi tragédia, jövő héten megint nyerünk, Dunaújvárosban ki lehet kapni. Persze, ha Béla 1:0-nál berúgja...

Juhárt teljesen felesleges igazolásnak tartom, nagyon jó védő, de abból van megfelelő "mennyiség", csatárunk viszont kevés van. Én a magyar bajnokságból Tökölit nagyon szívesen látnám a csapatban, de más, kiemelkedő képességű, a BL-ben is gólszerzésre esélyes magyar támadó nem nagyon van (na jó, Fehér Miki, vagy Szabics, de ők nem jöhetnek szóba). éppen ezért valami jugó kéne, de azért jobb, mint SZása.

r.tonyo Creative Commons License 2001.11.26 0 0 1864
Szerintem az lesz hogy kimászunk a hullámvölgyből, és Illés is a regi lesz, régebben produkált már ilyen gyenge szériát.
Juhárról hallani sem akarok.Branezac helyett meg kellene valaki aki nem csak hajt és a mezőnyben dolgozik, hanem golveszélyes is
Előzmény: cdc01 (1863)
cdc01 Creative Commons License 2001.11.26 0 0 1863
A mai nemzeti sport azt írja hogy ide akarjukhozni Juhárt ez végül is nem volna rossz de minek akarják tovább erősíteni a középpályát (ezt is a sport írja) Hiszen itt van Zava Jezdi Lazics Győri Füzi Madar Kanta Cvitkovics de csatár csak Ferenczi meg a monhdvacsinált Illés van akimostanában nem a régi Branezacs meg bár hajt és nekem szimpatikus nem ide való fiú. Szerintetek mi lessz????
Előzmény: BLUE BOY (1862)
BLUE BOY Creative Commons License 2001.11.25 0 0 1862
Sajnos ez a meccs nem sikerült jól...

Az nb1.hu összefoglalója:

NB I., 20. forduló, november 25. - Hungarian Championships, Div. 1, Day 20, 25.11.2001.

Dunaferr-MTK 2-0
(1-0)

Dunaújváros (stadium), 2.500 néző/spectators, v./Ref: Ábrahám (Balajti, Georgiu)
Dunaferr: Rabóczki 6 - Molnár Z. 5, Bagoly 6, Éger 6, Kiss Gy. 5 (Kóczián 0, 64.) - Rósa H. 7 (Nikolov 0, 87.), Lengyel 6, Zováth 6, Penksa 6 - Sowunmi 6 (Jäkl 0, 64.), Tököli 7.
MTK: Hajdu 5 - Horváth L. 5 (Buzsáky 5, 57.), Komlósi 5, Smiljanic 5, Elek 5 - Madar 4 (Bükszegi 5, 46.), Zavadszky 5, Lazic 5, Füzi Á. 6 - Ferenczi 4 (Juhász 0, 71.), Illés 5.
Gól/Goals: Tököli (41.), Éger (63.)
Sárga/Yellow card: Komlósi (69.)
Piros/Red card:

Érdekesebb momentumok:

1. p.: Rósa adott középre élesen a jobb oldalról, az ötösön Tököli rajtolt a labdára, de elpattant róla, így Hajdu magához tudta ölelni.

4. p.: Tököli robogott el a jobb oldalon, betört a tizenhatoson belülre, mivel senki sem érkezett középen a csatár az ötösről, éles szögből kapura lőtt, Hajdu védett, a kipattanóból pedig Tököli estében az oldalhálóba kanalazta a labdát.

16. p.: Hosszú percek mezőnyjátéka után végre egy lövés, Lazic kísérletezett mintegy 25 méterről - a labda majdnem tíz méterrel kerülte el a bal alsó sarkot…

18. p.: Molnár szöktette a tizenhatoson belül keresztbe mozgó Tökölit, aki kisodródva, hét méterről jobbal a kapu bal oldala mellé lőtt. Ábrahám meglepetésre hazai szögletet ítélt…

23. p.: MTK-kontra végén Zavadszky játszott a balra mozgó Ferenczihez, aki 12 méterről ballal a jobb alsó sarok felé lőtt, Rabóczki azonban könnyedén védett.

26. p.: Rabóczkinak most nagyot kellett védenie. Füzi adott be balról, az ötös jobb oldalánál Zavadszky szép mozdulattal a jobb sarok felé fejelt, Rabóczki bravúrral beleütött a labdába, amely a gólvonaltól egy méterre álló Ferenczi lábáról vágódott a kapu mellé.

29. p.: Illés játszott balra Füzihez, aki jól kanyarított középre, ám az ötösön Illés egy gondolattal lemaradt a labdáról.

32. p.: Sowunmi indította Rósát a jobb oldalon, aki a tizenhatos vonalától jól adott középre, az ötösön érkezett Penksa, de szorongatott helyzetben jobbal a léc fölé pörgette a labdát.

37. p.: Kiss György jól adott be balról, a szögletzászló közeléből, a tizenhatoson vonalánál álló Lengyel szép mozdulattal készítette le a labdát Molnárnak, aki 25 méterről erős lövést küldött a kapu bal oldala felé, Hajdu azonban biztosan védett.

41. p.: Tököli villant, előny a Dunaferrnél! A csatár a vendégek térfelének közepén lefordult Madarról, a tizenhatos előtt átfűzte Smiljanicot, aztán 12 méterről jobb külsővel a jobb alsó sarokba lőtt, 1-0.

44. p.: Tököli léphetett volna ki középen egyedül, ám Komlósi a tizenhatos vonala előtt egyszerűen lenyomta őt. Ábrahám nem fújt semmit…

45. p.: Rósa végzett el balról szögletrúgást, az ötösön Sowunmi emelkedett a legmagasabbra, és a vendégek megkönnyebbülésére centikkel a léc fölé fejelt.

46. p.: A szünetben cserélt az MTK, Madar helyett Bükszegi folytatta.

50. p.: Rósa végzett el szabadrúgást 23 méterről, középről, és jobbal nem sokkal csavart a bal felső sarok fölé.

57. p.: Ismét cserélt az MTK, Horváth helyett Buzsáky lépett pályára.

58. p.: Egyenlíthetett volna az MTK! Bükszegi kapott remek indítást a bal oldalon, a tizenhatoson belül, az alapvonal előtt felnézett, ballal laposan visszagurított Illés elé, aki hat méterről, óriási helyzetben jobbal a jobb felső sarok fölé lőtt.

63. p.: Büntetett a Dunaferr! Komlósi talpalta le Zováthot, így szabadrúgáshoz jutottak a hazaiak 25 méterre a kaputól. Tököli Éger elé gurította a labdát, aki jobbal, nagy erővel a jobb sarokba bombázott. Hajdu mozdulni sem tudott a labdára, 2-0.

64. p.: A gól után kettős cserét hajtott végre a Dunaferr, Kiss és Sowunmi jött le, Kóczián és Jäkl állt be.

69. p.: Komlósi kapott sárgát, miután buktatta Tökölit.

71. p.: Harmadszor is cserélt az MTK, Ferenczit Juhász váltotta.

76. p.: Tököli tört előre a jobb oldalon, középen lemaradtak a társai, így 16 méterről, éles szögből a bal felső sarok felé lőtt, Hajdu azonban begyűjtötte a labdát.

78. p.: Buzsáky lőtt 17 méterről, ballal, laposan, a labda fél méterrel elkerülte a jobb alsó sarkot.

79. p.: Elek fejelte nagyon rossz helyre a labdát, Lengyel rácsapott, de 17 méterről, jobbal a léc fölé emelt.

79. p.: Füzi remekül adott be balról, Bükszegi előtt elsuhant a labda, a lőni készülő Juhász elől pedig Penksa szögletre mentett.

82. p.: Buzsáky végzett el szabadrúgást 22 méterről, kissé jobbról, jobbal a bal felső sarok felé csavart, Rabóczki könnyedén védett.

87. p.: Cserélt a Dunaferr, Rósa helyett Nikolov állt be.

A Dunaferr megállította a kék-fehérek nagy menetelését.

Az első percekben roppant agilis Dunaferrt, és óvatos, megfontolt MTK-t láthattunk a pályán. A hazaiak labdabiztosan játszottak, a vendégek térfelére érve igyekeztek egy gyors ritmusváltással felpörgetni a játékot, és a kapu elé kerülni. Tököli többször is ügyesen játszotta tisztára magát, és akár már az első tíz percben vezetéshez juttathatta volna csapatát. Negyedóra után kiegyenlítettebb lett a játék, ekkor már az MTK is jóval bátrabban futballozott, és egy ízben Rabóczki bravúrja akadályozta meg a kék-fehéreket a gólszerzésben. Úgy tűnt, nem hoz gólt az első félidő, ám elég volt Tököli egy villanása, és a csatár egy csodaszép egyéni alakítás végén megszerezte a vezetést. A fordulás után rákapcsolt az MTK, az első percek a vendégek fölényében teltek el, és ha Illés jobban koncentrál, akkor egyenlíthetett volna. A rutinos középpályás azonban - tőle szokatlanul – hibázott, és ahogy ilyenkor lenni szokott, pár perccel később Éger egy szabadrúgásból kettőre növelte a Dunaferr előnyét. A góllal eldőlt a mérkőzés, a hátralévő percekben már egyik csapat sem tudott változtatni az eredményen.
A Dunaferr tehát tovább folytatja azt a jó sorozatát, hogy az élcsoport tagjai ellen összekapja magát, és győzelmével fellépett a dobogóra. Az MTK remek sorozata azonban megszakadt, a kék-fehérek legutóbb a negyedik fordulóban, augusztus 3-án (!), Zalaegerszegen szenvedtek vereséget. A kék-fehérek ennek ellenére továbbra is meggyőző fölénnyel vezetik a tabellát, Hungária körúton alighanem látatlanban kiegyeznének azzal, ha csak minden tizenhatodik mérkőzésén botlana a csapat…

-----------------

Gratulálok a Dunaferrnek!
Várható volt, hogy előbb-utóbb megszenvedi a csapat a kulcsemberek hiányát. De ... azt mondom belefér.
A Haladást mindenképpen meg kéne verni, de a Fradit sem ártana.

Remélem Goran és Jani mihamarabb játszhat majd.
Kéne még egy csatár is...

Hajrá MTK!!

BLUE BOY Creative Commons License 2001.11.25 0 0 1861
Illetve Kanta helyett Elek játszik.
BLUE BOY Creative Commons License 2001.11.25 0 0 1860
Sziasztok!

A mai kezdők:

Dunaferr: Rabóczki – Molnár Z., Bagoly, Éger, Kiss Gy. – Rósa H., Lengyel, Zováth, Penksa – Sowunmi, Tököli.

MTK: Hajdu – Horváth L., Komlósi, Smiljanic, Füzi Á. – Madar, Zavadszky, Lazic, Kanta Sz. – Ferenczi, Illés.

Smiljanic szerintem is a legjobb védő az NBI-ben. Remélem ezúttal sikerül Tökölit - az NBI legjobb befejező csatárát - semlegesítenie.

Hajrá MTK!!

QQRYQ Creative Commons License 2001.11.23 0 0 1859
A Szmiljanics-csal és a Jezdivel kapcsolatosan max. egyetértek Kiflivel. A csatár posztról meg annyit, hogy Brazsenac helyett inkább a Juhász Rolandot vagy a Bükszegit kéne játszatni... nem tom, sok embernek baja van a Bükivel, de szerintem nem rossz támadó alapjába véve és szvsz ha kapna elégszer lehetőséget, még bizonyítani is tudna! A jugókban tényleg az a jó, hogy nem kimélve magukat (persze az ellent se) mennek a labdára és hajtanak mint a 'zállllattt'. Még ezen a szar szerdai meccsen is Szmilja úgy száguldott hátra a legártatlanabb szituban is, tényleg, mintha az élete múlt volna rajta...
Jezdit pedig gyógyulj már meg!!! (nem tom de mintha először arról lett volna csak szó, h kisebb sérülése van, de hát most már talán a negyedik meccset hagyta ki... nem értem...)

HAJRÁ MTK!!!

QQRYQ

Kifli007 Creative Commons License 2001.11.23 0 0 1858
A képekből nem nagyon kell következtetéseket levonni, de azért ha kinn voltál a meccsen, akkor láthattad, hogy mennyire volt parázs a hangulat. Én általában egy szót se szólok a meccseken, szeretem magamban nézni a meccset, de nem is állok a Blue Frontban. A BF igazából csak akkor hangos, ha presztizsmeccsről van szó. És ugyan a meccs végére kétségetlenül többen lettek, de az elején 8-10 srácot láttam ott.
A nálunk lévő jugók az én véleményem szerint a legjobb magyarországon játszó idegenlégiósok, leszámítva Branezsacot. Énnekem a Szmiljanics a kedvencem, ezen a poszton a Lőrincz óta ő a legjobb, és amellett, hogy baromi jó védő, nagyon jól fejel. Jezdiben a megbízhatóságát és a jó irányítóérzékét szeretem. Lazics kezdi összeszedni magát, szépen csendben dolgozik és egyre jobb lesz, tekintve, hogy négyéves szerződése van, szerintem fogjuk mi még őt nagyon szeretni. Branezsac viszont a teljes antitalentum, reménytelen, hogy betaláljon, kéne már másnak is esélyt adni.
A vasárnapi baromi nehéz meccs lesz, szerintem abszolút háromesélyes. Én bízom abban, hogy a rangadókon mindig jobban játszunk.
Hajrá MTK!
SAGA Creative Commons License 2001.11.23 0 0 1857
Nekem Branezaccsal az a bajom, hogy nem tudja feltalálni magát. Valahogy nincs annyi inteligenciája a játékhoz, mint Füzinek, Illésnek, vagy akár Buzsákinak, Czvitkovicsnak. Jezdit én is kedvelem, de az hozzá tartozik, hogy nem egy csel- és sprintkirály. Kicsit lassú. De nagyon jól szerel és iszonyatosakat tud lőni. (főleg kapufát, egyszer bemehetne már) Szmiljanics szerintem a legjobb védő az NB1-ben. Többet ehhez nem kell hozzáfűzni.
Lazicsban azt szeretem, hogy nem hibázik. Legalábbis keveset. Szerdán Madar Csabi valamivel talán jobban játszott mint szokott, de még mindig sokat hibázik. a sérülése előtt nekem az volt a bajom Vele, hogy amikor felér a labdával az ellenfél tizenhatosáig, nem tudja eldönteni, hogy mit akar csinálni. Most inkább beadja, legtöbbször sikeresen. A gyorsaságára nem lehet panasz.
Előzmény: bluefan (1856)
bluefan Creative Commons License 2001.11.23 0 0 1856
Annyi lenne a megjegyzésem, hoyg szerintem a Lazics egyáltalán nem tud többet, mint azok a középályások, akik a kispadon ülnek....Szerintem semmit nem tesz a játékhoz, se jó, se rossz.
Nincs vele semmi bajom, de kreatívitás, tűz hiányzik belőle.

Viszont a Mico és Goran istenek!!!

Brenezacs meg ha majd jobban céloz, akkor gólkirály is lehet!!!

HAjrá kékek!

Előzmény: RG (1854)
SAGA Creative Commons License 2001.11.23 0 0 1855
A Sport1 leadja.
RG Creative Commons License 2001.11.23 0 0 1854
Lazics játéka nekem is tetszik, de én Goran-mániás vagyok, nagyon várom, hogy visszatérjen. A jugók (Goran, Lazics, Szmiljanics) úgy mennek, mintha minden labdán az életük múlna (magyarul: mint egy normális focista). A Dunaferr ellen sokkal több kell, pláne, hogy már Tököli is játszik. Szerintem a legjobb csatár az NB1-ben (ha Bélát középpályásnak vesszük).

Adja valamely TV a meccset ?

SAGA Creative Commons License 2001.11.23 0 0 1853
Lehet, hogy nehéz a felfogásom (ez egészen biztos), de milyen következtetést kell levonni a képekből?
Előzmény: Kifli007 (1852)
Kifli007 Creative Commons License 2001.11.22 0 0 1852
Elöszőr is bocsánat, hogy Juhászt lerobiztam, engem idegesít a legjobban, ha valaki nem tudja valakinek a nevét, szóval most idegesítettem magamat.

Chip-TFF-nek: a kiállítés egyértelműen az volt, az orrom előtt történt, Gajic teljesen szándékosan hátulról becsúszva rugta fel Eleket. Ettől függetlenül a labdaelrugás is sárga, az tény. És ami nekem mindig a legmeggyőzőbb, Gajic egy pillanatig se reklamált, sőt a Várhidi se, pedig ő azért eléggé végig dühöngte a meccset. A bíróra több szót nem érdemes fecsérelni, egyszerűen csak hülye volt, de nem csalta el a meccset senkinek, mindkét oldalra hülyeségeket fújt be. A meccset pedig nekünk kellett nyernünk, az rendben van, hogy a második félidőben rosszak voltunk, de ettől még a Vidi nem került igazán komoly gólhelyzetbe egyszer sem. Akkor meg nem nyerhet. A honlapotokhoz egyébként gratula, a Blue Front-ot meg sajnos minősíti a fotó, amit kiraktál.
Hajrá MTK!

SAGA Creative Commons License 2001.11.22 0 0 1851
Engem még mindig olyan érzéssel tölt el a meccs, mintha kikaptunk volna. Nagyon csalódott voltam a látottak miatt. Majdnem mindenki abszolut formán kívül játszott. Lazics szerintem a legegyenletesebb, jó teljesítényt nyújtó játékos.
A végén már csak nevettünk az egészen, szerintem tényleg nevetséges volt amit műveltek a fiúk, vicces, hogy egy ilyen teljesítményre is képes csapat 10 ponttal vezeti a bajnokságot. A tíz pontnak persze nagyon örülök, ez a játék viszont nagyon lehangoló volt.

BLUE BOY! Ha a tegnapi meccsre alapoznám az Újváros elleni mérkőzés kimenetelét, akkor 3:0 -t tippelnék. Természetesen bízok a fiúkban, hogy összeszedik magukat, és játszank olyanok is, akik tegnap hiányoztak.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!