Én talán 3x vagy 4x is kihívtam 10*-os ellenfelet a küzdőtéren, kíváncsiságból. Nekem az az érzésem, hogy a magas csillagszámmal rendelkezők (mondjuk 5-6 csillagostól) már nemcsak a kérdéseket és a jó választ ismerik sok esetben,
hanem azt is, hogy a jó válasz melyik oszlopban vagy sorban található. Ehhez persze szerintem rengeteget kell játszani.
Most megfigyeltem egy mérkőzésen , mire nálam kiírja a választ vagyis félig már látom a képernyőn, ő már válaszolt is (pl. akkor amikor bal és jobb oldalon is 4 vagy 5 válaszból kell választani) Érdekes!!
Akárhogy is , tök jó ez a játék. Még elbohóckodok itt egy darabig. Ez azt jelenti, hogy nem veszem komolyan. Már úgy értem, hogy a játékot komolyan veszem, de az eredmények nálam nem vérig mennek.
Hát nagy adag kutyakakiba kéne lépjek ahhoz, legyőzzem :) ( eddig 1 győzelmem és 7 vereségem és ma szereztem még 1 vereséget hozzá) lehet kevés a kaki...lepény kéne :)
Köszönöm! De én nem így érzem. Az a bajnokságbeli 1:8 mély nyomokat hagyott a szerkezetben:-) Még az életben így nem kaptam itt ki, még 10-es szintűtől sem. De persze, ahogy előbb Neked mondtam, ezzel sem kell foglalkozni. Játszani kell, és a játékot élvezni. Ennyi.
Az bosszant a legjobban, hogy ott sem vagyok és egy csomó veszteség fogad.
Ne bosszantson, semmi jelentősége nincs. Kezdetben az én csőrömet is bántotta, aztán úgy döntöttem, hogy nem érdekel a dolog. Ha így találták ki, hát így találták ki.
Az, hogy ilyen rövid alatt, amióta játszol, bejutottál a Szingapúr Kupa döntőjébe, már óriási eredmény. Minden gratulációm, akár hanyadik is leszel ott.
Holnap a Szingapúr kvízkupa nyolcad döntőjében ( Lajhár ellen kell játszanom, 10 szintű játékos, eddig van 1 győzelmem és 7 vereségem ellene és ráadásul a Szingapúr bajnokságban az elit csoport elsője )
Én nem hiszem, lapptopról és egérrel játszom és 3-4 mp volt az átlagos időm mindig ennyi volt...néha előfordul 2mp. (én a hosszú szöveget el se olvasom, csak nyomok pont ott, ahol van a nyíl, mert képtelenség elolvasni pár mp alatt, pedig én gyorsolvasó vagyok, de nem ennyire)