Keresés

Részletes keresés

zividivi Creative Commons License 2009.07.19 0 0 693
//"..ilyen pontosan latjatok a jovot.."//

Gondolod, hogy tenyérjóslással foglalkozom???

Tévecc!

Csak tudom, hogy a számegyenesen az egy után a kettő következik, azután pedig a három.

És mégvalamit tudok, amit te valószínűleg nem tudhatsz, vagy korodnál fogva, vagy tanáraid miatt.

Pontosan így indult el a nácizmus is, meg a kommunizmus is, illetve a "liberalizmus " jelenlegi szakasza pontosan olyan, mint voltak a világháborút közvetlen megelöző évek.

És még azt is tudom, hogy amikor az első bombát ledobták Budapestre, a Fészekben éppen önfeledten táncoltak a veszélyérzettől mentesek.
Előzmény: Törölt nick (683)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.19 0 0 692
ez már magas labda neki, mert az igazság csakis odaát lehet!

Aki nincs vele, az csakis ellene lehet!:-DDD
De ez nem egysíkúság tudom, már mondta!:-DDDD

Előzmény: Zicherman Istvan (689)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.19 0 0 691
miben voltál következetes az utóbbi napokban????

léci egy párbeszédet mutass fel, ami a következetességedre utalna!
Előzmény: zividivi (687)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2009.07.19 0 0 690
Megbeszeltuk.;D
Előzmény: NIL (688)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2009.07.19 0 0 689
Zivi,
attol, hogy te eroteljesen benne vagy a hazai ,,jobboldal" seggeben meg nem jelenti, hogy masnak is kovetnie kellene az urologiai kiserletedet.:DDD
Szerencsere vilag eletemben konzervativ voltam, es olyan szarjankokkal, mint az MSZP, SZDSZ, Fitzesz, stb. nem kozoskodom.:D
Oszd be.;D
Előzmény: zividivi (684)
NIL Creative Commons License 2009.07.19 0 0 688
Nagyon jó lesz, én meg a torrykra szavazok legközelebb :-)
Előzmény: Zicherman Istvan (682)
zividivi Creative Commons License 2009.07.19 0 0 687
Nagyon nem tudod megkülönböztetni az egysíkot a következetességtől, de az már csak a te bajod.
Előzmény: Törölt nick (671)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.19 0 0 686
konkrétan nem is tudom...nekem pirul az arcom, hogy az egész hajcibálást mindjárt az első nap Odacseszték a parlament asztalára csámcsogni:-(((

Ez a belügyünk....Nem rájuk vonatkozik, hogy a magyar nép milyen töketlen tud lenni szavazáskor!:-(((

ja. külön értendő az ep, és a 2006-os választás....

mindig " elqrjuk"
Előzmény: Zicherman Istvan (678)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.19 0 0 685
Hogy jon ide a Szadesz? 4 ciklus ota nem szavaztam Mo-on, akkor is pont annyira jobbra, mint balra. A szivacsos kotoszovetben nem vagyok teljesen biztos, lehet hogy valami kesobbi trauma okozta az allapotodat, bocs.
Előzmény: zividivi (681)
zividivi Creative Commons License 2009.07.19 0 0 684
//"..Raadasul a helyi baromsagokat es acsarkodassal egybekotott acsarkodast elvinni az EU Parlamentbe - finoman fogalmazva is gyerekes. .."//

Na, erről próbáld meggyőzni saját "gyerekeidet" az MSZP-ben.
Előzmény: Zicherman Istvan (666)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.19 0 0 683
Nyilvan, ha nem kezdunk el a szakallas, honapok ota mosdatlan szendvicsemberre figyelni, aki a vilagvegerol szonokol, azonnal vegunk lesz.

Ha ilyen kibaszott okosak vagytok, hogy ilyen pontosan latjatok a jovot, megis miert a tarsadalom legaljan van a szelsojobb es fuj mindenkire, akinek penze, tehetsege vagy akarcsak esze van?

Tessek hataridos ugyleteket tenni es megszedni magatokat, egy kis Macchiavelli jot tenne a lilulo fejeteknek.

"first you get the money, then you get the power, then you get the women"
Előzmény: zividivi (679)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2009.07.19 0 0 682
Nem szavaztam rajuk. Ebben az orszagban nincs kire szavaznom. Igy varok meg par evet, es majd a CDU-nak leszek a biztos szavazoja.:)
Előzmény: NIL (680)
zividivi Creative Commons License 2009.07.19 0 0 681
Mi köze is van az én agyszivacsomnak a te szadeszodhoz????

Arról szövegelj doki, hogy a három jómadár milyen betegségben hunyt el, hamár mindenáron diagnosztát akarsz játszani.
Előzmény: Törölt nick (664)
NIL Creative Commons License 2009.07.19 0 0 680
Nem kellett volna rájuk szavaznod ha így ellenük vagy.
Előzmény: Zicherman Istvan (675)
zividivi Creative Commons License 2009.07.19 0 0 679
Várj csak avval a le-retardálással!

Ha Európa visszatér önmagához, még könnyen kiderülhet, hogy nem is azok a retardáltak, kikre a pestisesek mostanában ráfogják.

Ha nem sikerülne Európának irányt változtatni, akkor pedig úgyis tök mindegy lesz. Nem pestis vagy desznónátha fogja letaglózni a lakóit, hanem a pénz, vagy/és a fegyverek.

Jelenleg Európa legjobb úton halad a szétesés, vagy könyörtelen elnyomás felé.

Még örülni fognak a mostani fanyalgók annak, hogy Morvaiék időben figyelmeztetik a földrész anyáit, apáit a veszélyre.

Nem egy mellénnyel kellene oly vemensen foglalkozni már. Vannak igen komoly bajok is Európában.
Előzmény: Törölt nick (662)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2009.07.19 0 0 678
Hat, ha lenne ismeros MSZP kepviselom - elmeselnem.:D
Amugy meg amilyen az orszag olyan a sajtoja, es olyanok az aktual-hirek.;)
Előzmény: Törölt nick (674)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.19 0 0 677
Erted, en sem ismernem fel a frankoista egyenruhat, megis megertenem ha az epeszu spanyolok lelket bantana, ha nehany eszement abban akarna kakaskodni.
Előzmény: Törölt nick (674)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.19 0 0 676
most mellény, vagy gárda ruha????
Könyörgöm döntsétek már el végre TI!!!!

Ha nem tudjátok még ezt sem eldönteni, akkor mi a fenéről vitáztok oldalakon keresztül???????!!!!!!!!
Előzmény: Törölt nick (668)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2009.07.19 0 0 675
Igen, az a melleny egy felkatonai civil szervezet egyenruhajanak a resze, raadasul olyane, amit Magyarorszagon non gratanak neveztek meg.
Ez pedig mar egy jogi procedura semmibevetele.
Előzmény: Törölt nick (668)
NIL Creative Commons License 2009.07.19 0 0 673
Ha belegondolok, hasonlót magam is össze tudnék állítani a szekrényemből. Bár ingem leginkább hawaimintás és barna van (+ egy fehér esküvőkre és egy fekete temetésekre), de a fekete katonai lövészmellényem határozottan imitálni tudná ezt a benyomást ... csak a nadrággal lennék bajban. De szerintem kifogástalan öltözet, és csak néhány angol klubban kötelező a szmoking. De azokba a klubokba úgyse engednének be senkit az EP társaságából, bármit is viseljen.
Előzmény: Törölt nick (655)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.19 0 0 672
Kozpontozas hianyaban nem ertem a mondatod. Mire mondjak peldat? A te retardaltsagodra, vagy arra hogyan vernek szet hoborgo csocseleket ny.eu.-ban? Az elsore eleg felidezni itteni tevekenysegedet, utobbihoz meg eleg lenne neha a magyar sajton tulnezni.
Előzmény: Törölt nick (670)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.19 0 0 671
hagyd, egy síkú szegény... konkrétan ha nem a vivi viva megy, akkor csakis károgás lehet!

Hát lehet vele vitatkozni??,:-DD
Előzmény: Törölt nick (664)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.19 0 0 669
De, ezt mondja akkor, amikor neki ez konvenial, mint ahogy azt is mondja, hogy annak ellenere neki jar a szolasszabadsag, hogy azt megvonna mondjuk a melegektol.

Nem tul bonyolult benaculni, latod.
Előzmény: Törölt nick (665)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.19 0 0 667
khm... miközben fogalmazok, nem látom mit írtok... bocs
Előzmény: Törölt nick (659)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2009.07.19 0 0 666
A varjakat nem tudom, hogy karognanak-e, en biztosan. Mivel lenyegtelen, hogy milyen szar van az urge mellkasan (tolem akar horogkereszt vagy sarlokalapacs is lehetne ennyi erovel, vagy Meki-emblema, illetve Snupi kutya) - egyszeruen nem odavalo.
Raadasul a helyi baromsagokat es acsarkodassal egybekotott acsarkodast elvinni az EU Parlamentbe - finoman fogalmazva is gyerekes. Egy EU kepviselotol azert az ember tobb komolysagot varna.
Előzmény: zividivi (660)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.19 0 0 665
nem mondod, hogy ez csupán ebben az esetben csak egy ízlést képvisel?
Előzmény: Törölt nick (658)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.19 0 0 664
Ez igy van, mintha a te agyad helyen nem szivacsos kotoszovet lenne, te sem beszelnel marhasagokat es kovetelnel magadnak egyenlo jogokat masokkal.
Előzmény: zividivi (660)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.19 0 0 663
azért azon lovagolni csak kötekedés lenne....

Szimplán, ha egy ilyen helyre valaki akár biciklis nadrágban is elmegy az teljesen más, hiszen Őt minősíti.
A ruhánkkal adott helyzetben a tiszteletet adhatjuk meg, vagy ha nem megfelelően öltözünk, azzal esetleg tudtára adjuk a társaság többi tagjának: vagy tojunk a protokollra, vagy szimplán bunkók vagyunk egy kissé...esetleg " lazák"

Egy kifejezett jelentősséggel bíró öltözék viszont üzenet értékű

Ennyi és nem több.

lehet aztán egy jégtáncos kűrruháját is kritizálni akár, kinek mi tetszik és nem gondolom, hogy az ízlésbeli dolgokon kellene lovagolni

Előzmény: Zicherman Istvan (657)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.19 0 0 662
Szerencsere Europa azon reszen, ahova most probaljak ezek a retardaltak exportalni a szellemi pestisuket, nem kell elmagyarazni, hogy miert nem viseljuk a masirozo csocselek egyenruhajat egy ulesteremben, igy az olyan egyszerueknek mint te, marad az, hog "mert azt mondtuk".

Mashol nem bannanak olyan galansan egy olyan szervezettel mint a garda, mint Magyarorszagon.
Előzmény: Törölt nick (658)
Zicherman Istvan Creative Commons License 2009.07.19 0 0 661
De, tobbek kozott vannnak peldaul iratlan szabalyok is, mint mindenhol. Mint mas orszagokban is. P.l. Nemetorszagban tilos belepni az allami torvenyhozo testulet ulestermeben fegyveres testulet egyenruhajaban, mivel ez ellenkezik az 1948-as Alkotmany SZELLEMISEGEVEL!
Amugy normalisabb korokben a biciklis ruhazat is moveton egy ulesen.
Előzmény: Törölt nick (659)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!