azt hiszem, nem tűnik csúcsztatásnak, ha úgy tekintjük, a hírtv nemkívánatos jelenség a jelenlegi kormány és szimpatizánsai számára .. pont úgy, mint annak idején a Szabad Európa Rádió .. éppen ezért segíthetnénk nekik (a kormánynak) annyiban, hogy 1-1 cetlit kinyomtatunk az alábbi szöveggel, és lakótársaink postaládájába becsúsztatjuk "kedves választópolgár, annak érdekében, hogy az 1. GYurcsány- kormány zavartalanul végezhesse munkáját, alvárjuk Öntől és családjától, hogy a napokban NE NÉZZENEK Hírtv-t .. és erre lakótársaikat is figyelmeztessék!
Köszönjük az együttműködést !
Ne ismételd meg, mert az imént sem volt jó válasz a felvetésemre. Azért mégeccer feltenném a kérdést: hol nem lehet kis hazánkban nézni a fidesztévét? Ne válaszolj, csak gondolkoggy. ps: Amúgy a 'tényeid' télleg nem.
"de eddig a legtöbb öt perc volt, amit el bírtam viselni Csintalanból"
nekem is van pár doog, amit nme bírok elviselni pl az RTL klubon .. most soroljam ..? szerintem mindenkinek van ilyen ..
a média-propaganda lényege az, hogy csintalant (aki borzasztóan suttyó - és én is, hasonlóan bárkihez 5 percig sem bírom nézni) beazonosítsa a hirtv-vel ..
Nos van bennem bizonyos fokú mazochizmus, de ha kellő távolságból szemléli az ember, akár egy Hofi műsornak is felfogható mi pl. közben irtó jókat szokunk röhögni... :-)))
És mennyi iylen műsora van még!!! A Mondatvadászat pl, ahonnan megtudtam, hogy Gyurcsány vudu varázslatot követett el azzal, hogy MEGETTE a narancsos buktát, ill. közösen elfogyasztották, mertez egy átok, és az átok visszaszáll arra aki elköveti... aztán itt van a minden esti esti gyors, sajna már Seszták művsznőt nem láthatom, pedig mindig vártuk azt is... nem ebszélve Bayer műsorairól... és rendes ez a hírtévé, mert ezeket a műsorokat hétvégén délelőtt délután mgismétlik, nem volt ez másként most husvétkor sem, minden más adó valami dögunalmas vallásos műsort aditt beleértve a bolsevik köztévét is, de itt nem!!! Itt ujra láthattam a vudu varzslatot!!!
Szóval el a kezekkel a hyrtévétől, és én igenis vissza akarom kapni a Pannon rádiót Frankával is!!! :-)))
hoppá ..! .. ez nagyon nem igaz .. neked fogalmad sincs, hogy mennyire nem igaz ..
lehet, hogy a proopaganda . a rendszer azt mondja, persze, lehet nézni ..
abszolút .. :) NAGYON IS!
nem tudok pontos adatokat .. bár amit ebben a topicban már közöltem, azok is eléggé nyilvánvalóak .. de a kábelszolgáltatótk sem jutnak el csak max a lakosság 1/3-ához .. épp mostanában lázonganak emiatt .. és nem minden kábelszolgáltatónak van hirtv-je :)
Mit szól ehhez a Magyar Fórum, a Democsokrata, a Heti Válasz, a Hírtévé, a Katolikus Rádió, a PAX Tv, a Helyi Téma, a Magyar Vizsla, a Pesti Riport és a Kossuth Krónika szerkesztősége? Kondor ugat, aki a közrádiót fityeszes szócsővé silányította? Miről is? A közTV-ben nem volt elég közkívánatra ismétlése a rasszista idolnak? Az RTL és a TV2 gyakorlatilag nem ad politikai műsort (a kiegyensúlyozott, díjat is nyert Országházon kívűl), a hiradóikban kínosan ügyelnek az arányokra. A mocsok hírTV-nek csúfolt pártadóról és a (sajnos) MN-nek hívott Pravdáról kár is beszélni. A Klub egy szolgáltató adó, tele ismeretterjesztúő műsorral, még a Bolgárban is több időt kap egy betelefonáló jobbos. A Népszabadság a kormányt kritizálja (nem baj). Miről is megy a hadova?
--
Egy nagy fenéket, barátom. A nagyobb napilapok között egyedül a Népszava tekinthető baloldalinak, a Népszabadság egyensúlyozgat és több benne a kormánykritika, mint az ellenzék kritikája, a Magyar Hírlap néha már jobboldalibb a Manem-nél, a MaNem nevű pártbulletint pedig ne is említsük.
Ezek mellett ott van a rengeteg helyi lapocska és a vidéki lapok, amelyek többsége szintén jobboldali. A rádiók között talán a Klub Rádiót lehet valamelyest ballibnek nevezni, de hogy ott sem jelenhetnétek meg, az merő túlzás. Az Info töményen jobboldali, bár a normálisabb fajta. Az RTL, TV2 ide is fúj, oda is fúj, a Duna néha elviselhetetlenül jobboldali, a királyi TV egy nagy semmi, az ATV ugyan ballib, de biztosít nektek is teret, a HírTV pedig tömény fideszes.
Magyarországon egyetlen párt van, amelyik kiépített médiabirodalommal rendelkezik, ez a Fidesz.
Szóval csak azt szűröd le, ami az álláspontodat erősíti - látszólag. Az, hogy elvileg van mindenhol UPC Direct, még nem jelenti azt, hogy az emberek többsége azt nézi. Ott ugyanis nincsenek helyi TV-k, ami azért több embert érdekel, mint a 150 csatorna lehetősége. Továbbá úgy állítod be, mintha mindenki választhatna, hogy pl. UPC vagy Matávkábel (most már máshogy hívják, de a fene sem tudja a sok t-izét megjegyezni, nekem nem az van) szolgáltasson. A kábeltévéseknek az adott területen monopóliumuk van. Sajnos.
Tulajdonképpen minden azon múlik, milyen mintát választ magának az ember az érveihez. Én úgy gondolom, összességében a "jobb" képviseli a megfelelőbb irányt, és a "bal" a lényegesen alattomosabb, tehetetlenebb, lelkiismeretlenebb. Ez nem a sztárokon, a legismertebb politikusokon, azok nyilatkozatain, vitáin dől el, ha úgy is látszik néha. Dolgozni meg csak abból az emberanyagból lehet, ami egy adott országban rendelkezésre áll, és ebből következően a politikusok sem lehetnek mások, mint akik közül kinőttek, akiket képviselnek. Tehát lehet vég nélkül sorolni a sérelmeket mindkét oldalról. A HírTV-ben viszont tényleg előfordulnak olyan anyagok, amik eredetibbeknek tűnnek a máshol gyanúsan egyformán feltűnőknél. TV-t nézni pedig így is-úgy is ésszel kellene...
egy másik balos srác visszafejtette (kicsit lejjebb), hogy nem lehet "98%", ha 300 ezren nézték az Orbán-Gyurcsány vitát .. pedig kb. 4.5 milla a 300 ezerhez úgy aránylik, mint 15:1-hez ..
ha azt vesszük, hogy ez azt jelenti, hogy 1/16-a a hirtv (és ezzel az össz nem-kormány-oldali média) és 15/16 a kormányoldali média ..
csak emlékeztteésképpen 1/16= 6.25 százalék ..
szóval ez azt jelenti, hogy TÉVEDTEM .. :)
persze nem .. ezt nehéz kimérni .. szubjekktíve viszont asbzolult stimmel .. ezt mindkét oldal médiamunkásai tudják .. és így is számolnak vele ..
a dolog szépsége persze az, hogy a sajtószabadság arról szól, hogy NE LEGYENEK kormámyoldali tévék .. a tévék és a média kritizálják a kormányt .. (ez persze a Gyurcsány kormány számára ABSZUDUM) .. szóval ha 50% kormányoldali tév lenne, az is RÉGEN DRÁMAI lenne .. ez így azonban sima MÉDIA-DIKTATÚRA ..
Figyelj Husi! En ugy 56-tol hallgattam a SZER-t, Nyugat-dunantult, Alsozsolcat, stb. mindaddig amig meg nem szunt az adasa. Nem osszemerheto azzal amit mondasz. Volt egyebkent mas is, pl. BBC, Amerika Hangja, stb. csak hogy tudd.
"Sötét vagy..." Köszönöm professzor úr. "UPC csak a Direkt van "mindenhol", azt meg általában kevesebben veszik, mint a kábelt." Tehát mindenhol van UPC. Gratulálok, helybe jöttél a lófiléért, te kis atomfizikus!
Nem, éppen azért morogtam, mert szerintem az elfogultság, pártosság teljesen más helyiértékű, mint az a kártevés, amit a másik "oldaltól" látni nap nap után. Fenntartva, hogy egyik sem hibátlan.
Sötét vagy... UPC csak a Direkt van "mindenhol", azt meg általában kevesebben veszik, mint a kábelt. Az meg eleve nem mindenhol UPC, meg a különböző csomagokban is mindig más van.
Remek, mondtam valamit a HírTV védelmében, rögtön ki is lett moderálva, pedig nem káromkodtam. Le vagytok ti sz... Itt az élő bizonyíték... Amíg ezt is ki nem szedik.