Sziasztok! Társastáncot tanulok és tanfolyáson kívüli gyakorláshoz lenne szükségem zenszámokra. Ha valaki tud netről letölthető zenéket, esetleg tudna MP3-ban feltölteni számomra párat, azt kérném írja meg nekem emilben, vagy ide a fórumba. Előre is köszönet érte! digitace@freemail.hu Üdw Roberto
Oké... nem sürgôs, és biztos lesz Dido is, amit dvd-re vehetek...
A hónap végén, ugy emlékszem, lesz még valami Purcell (Mezzo-n? Arte-n? Majd még utánanézek)
A mesterkurzust felvettem szintén dvd-re... a Harmonia Sacra-t is, a Dido- nem találom, csak az Arthur királyt az Arte-n, holnap... (majd adják a Didot is, csak ki kell várni)
A Didó előadást, amiről írtam, és "alternek" neveztem, a Christie féle Didó mesterkurzuson szereplő csapat játszotta. Még mindig érdekel? (Mert engem igen, keresem, keresem.)
Kurtágo: Igen, budapesti vagyok, úgyhogy majd körülnézek!:)
Sarastro: Mozart "összes"? Hűha... Úgy látszik nagy zenerajongók közé keveredtem...:))))
Nagyon jó az oldal, amit ajánlottál, ezer szerencse, hogy "tudok" franciául...:)))))
Missa Brevis K.194 en ré majeur, Gloria - Missae brèves / K.49, K.65, K.194 et K.220 'Spatzenmesse' Wolfgang Amadeus Mozart Nikolaus Harnoncourt CD album Teldec
Ha budapesti vagy, azt javaslom, hívd fel az MCD-t (Bp. V., Deák F. utca 3186691), ha esetleg nincs meg nekik, megrendelheted náluk az általad kiválasztott felvételt (előtte keress rá pl. az amazon.com-on vagy a nagyobb lemezkiadók honlapján, milyenek léteznek egyáltalán).
Nem tudja valaki, hogy Mozart D dúr misét (K. V. 194) hol találok CD-n? Remélem valaki tud segíteni, mert eddig még nem jártam sikerrel... Vagy csak nem a megfelelő helyen kerestem...
De gyorsan olvasol... Még emlékszem az arte-re, de sajnos már vagy 10 éve kivették a csomagból.. Helyette jött a Mezzo. De a mesterkurzus se lesz semmi. Csak ne beszéljenek rá az angol nyelvű előadásra franciául.
Itt van elôttem... és rögtön helyesbitenem kell (tul gyorsan olvastam) :
szeptember 14-én William Christie "master class"-on csak elemzi a Didot (a Mezzon), és szept. 18.-án az Arte közvetiti a King Arthurt, Harnoncourt friss, idei, salzburgi elôadásában...
Remélem, van a csomagodban Arte (??)