Keresés

Részletes keresés

kenzoman Creative Commons License 2001.04.19 0 0 635
Gyulán egy időközi helyhatósági választáson is 13%-hoz közeli eredményt ért el a Miép. Tehát nem csak Dabason. Ezt nem nagyon hallani a sajtóban. Sőt, most, hogy a választásig nem lesz több időközi országgyűlési választás, ami komolyan megméri a közvéleménykutatókat, ezek azt fognak kimutatni, amit akarnak. Mégiscsak törvénnyel kellene ellenőrizni a közvéleménykutatást és a mérésekkel megegyező adatok közzétételét.
nazarene Creative Commons License 2001.04.19 0 0 634
ezt orommel hallom, mert ez engem igazol:)
Előzmény: Fuly (633)
Fuly Creative Commons License 2001.04.18 0 0 633
Persze, hogy abban. A csúcs én vagyok! :DDDDD
Előzmény: nazarene (631)
kenzoman Creative Commons License 2001.04.18 0 0 632
"majd-mi-ellátjuk-magunkat"

Nem egészen. Akkor a szovjetet láttuk el.

Előzmény: csihuhu (626)
nazarene Creative Commons License 2001.04.18 0 0 631
miben? hogy lamaxx a csucs?
Előzmény: onogur (630)
onogur Creative Commons License 2001.04.18 0 0 630
Tévedsz.
Előzmény: nazarene (629)
nazarene Creative Commons License 2001.04.18 0 0 629
akik itt az indexen a nyalukat verik, azok nem informatikusok. gondolom, lamaxx a csucs, de o is igencsak szinvonal alatti.
Előzmény: onogur (628)
onogur Creative Commons License 2001.04.18 0 0 628
Nem hiszem, hogy az informatika mumus lenne a MIÉP-eseknek.
Csak nézz körül, hányan képviseltetik magukat az Indexen! :-)))
Előzmény: nazarene (627)
nazarene Creative Commons License 2001.04.18 0 0 627
lentner lehet szakember. de rofogi a fonok.
Előzmény: onogur (625)
csihuhu Creative Commons License 2001.04.18 0 0 626
Én pontosan úgy érzzem, hogy ha a Fidesz lepaktál az MSzP-vel, ezzel gyakorlatilag a 2006-ios választások végeredményét is meghatározza: ERŐS MIÉP "tábor".

Én viszont úgy érzem, a MIÉPpel való összeborulásnak a veszélye a 2006-os választások elmaradása...is. Nézd meg, azok a populista álmegoldások, amit a MIÉP erõltet, már egyszer becsõdöltek Rákosinál (államosítások, "majd-mi-ellátjuk-magunkat" multik kirúgása, bankok pénzének elvétele, a kollektív öntudatra építés, stb.).

onogur Creative Commons License 2001.04.18 0 0 625
Akkor figyelgessél oda egy kicsinység mondjuk Lentnerre.
Úgy látom, kiváló szakembere a bankszférának, ezt még ellenfelei is elismerik. Már a normálisabbja.
Előzmény: nazarene (624)
nazarene Creative Commons License 2001.04.18 0 0 624
elviselni elviselnem, de minek robotoljak egy gazdasagilag balkani szinvonalra sullyedt orszagban? en a penzugyi informatikahoz ertek, ennek mindket resze mumus a miepnek. egyszeruen ertelmetlen itt maradnom.
Előzmény: onogur (623)
onogur Creative Commons License 2001.04.18 0 0 623
Dehogynem.
Ha mi kibírtuk 94-98 között, akkor Te is elviseled azt a 4-8-12 évet...:-)))
Előzmény: nazarene (622)
nazarene Creative Commons License 2001.04.18 0 0 622
>Majd meglátjuk 2002 és 2006 között!!!
lehet, hogy a veget nem varom meg.
Előzmény: onogur (620)
csihuhu Creative Commons License 2001.04.18 0 0 621
Azért emlékeztetnélek Szabó Lukács dicstelen végére. A büne az volt, hogy röfögit el akarta számoltatni. Van ott azé má most is elég!
Előzmény: nazarene (617)
onogur Creative Commons License 2001.04.18 0 0 620
Én nem érzek semmit, azt írtam: LEHET.
Majd meglátjuk 2002 és 2006 között!!! :-)))))))
Előzmény: nazarene (619)
nazarene Creative Commons License 2001.04.18 0 0 619
>Én nem fogadnék Veled, lehet hogy rosszabbak lennének, mint a FIDESZ.
nem csoda, hiszen te is erzed.

>e még mindig fényévnyi távolságra lennének liblingjeidtől, a Kuncze-féle gátlástalan SZDSZ-től.
latod, ez biztos. csak eppen maskepp, mint ahogy azt te gondolod...

Előzmény: onogur (618)
onogur Creative Commons License 2001.04.18 0 0 618
Én nem fogadnék Veled, lehet hogy rosszabbak lennének, mint a FIDESZ.
De még mindig fényévnyi távolságra lennének liblingjeidtől, a Kuncze-féle gátlástalan SZDSZ-től.
Előzmény: nazarene (617)
nazarene Creative Commons License 2001.04.18 0 0 617
niburu, 'stenments a prejudikaciotol, de a mocsokmentesseguk mindossze annak tudhato be, hogy ezelott egyaltalan nem, most is igen csekely letszammal vannak jelen a parlamentben. nyugodt szivvel merek ra fogadni, hogy rosszabbak lennenek, mint a fidesz, ha vegre odaengednek oket a husosfazekhoz.
Előzmény: Nibiru (616)
Nibiru Creative Commons License 2001.04.18 0 0 616
Az előleg téma lezárult, ezerszer ki lett tárgyalva, bírósági ítélet is volt, ha nem emlékeznél, és Csurkának volt igaza.
A lóverseny ügyet nem ismerem, majd utánanézek.
Egyébként meg én nem Csurkáról beszélek, hanem a párt tagjairól.
Vagdalkozhatsz hogy Csurka így meg úgy de említs nekem egyetlen MIÉP-est aki bármilyen kínos ügybe keveredett volna!
Ha a legkisebb gyanúnak akár az árnyéka is rájuk vetülne, attól visszhangozna az egész szoclib média!
Előzmény: CsabA (614)
sashimi Creative Commons License 2001.04.18 0 0 615
Ma reggel az ATV-n David Ibolya egy esetleges MIEP-es koalicioval kapcsolatban a "nem kivanunk koaliciora lepni" formulat hasznalta ugyan, de nem zarta ki egy ilyen kormanyzas lehetoseget.

sashimi

CsabA Creative Commons License 2001.04.18 0 0 614
A miéppen csupa tisztességes ember van, akiket a húsosfazék nem érdekel? Rég röhögtem már ilyen jót!!! A Csurka pármilliós előleg, fiacskája jeleskedett a lóverseny lerablásán és tönkretételén stb. stb. stb. Na ne röhögtess!
Előzmény: Nibiru (611)
nazarene Creative Commons License 2001.04.18 0 0 613
kisbika, az idopontot en hatarozom meg, nem te, barmennyit vicsorogsz is.
Előzmény: red_bull (609)
Bibike Creative Commons License 2001.04.17 0 0 612
ajvé
Előzmény: mao ce gueara (-)
Nibiru Creative Commons License 2001.04.17 0 0 611
Egy másik topicban már leírtam, de ide illik, úgyhogy beollózom:
Én úgy látom a kérdést, hogy ha Torgyántól nem sikerül megszabadítani végre a Kisgazdapártot, akkor nem lesz más választása Orbánéknak, mint hogy koalícióra lép a MIÉP-pel.
Persze most még azt mondják, hogy ez nem történhet meg, de én eddig mindig úgy láttam, hogy a politikában a legkisebb veszteség irányába szokás dönteni. Azt ugyebár mindenki tudja, hogy az MSZP-vel nem kompatibilis a FIDESZ, tehát ez kiesett.
Ha a legcsekélyebb módon közeldne az SZDSZ-hez akkor több szavazatot veszítene ezáltal, mint amennyit nyerne a bulin, úgyhogy nincs sok értelme egy olyan párttal kacérkodni, aki lehet hogy be sem jut a parlamentbe (reményeim szerint)
Így ha a FIDESZ nem ér el önállóan 51%-ot akkor bele fog kényszerülni a koalícióba a MIÉP-pel.
Akkor meg végre ország világ megláthatja, hogy csupa eltökélt, és tisztességes ember van ott, akit nem a "húsosfazék" érdekel, hanem a hazája.
Tudjuk ugyebár hogy mint "szélsőség"-nek kikiáltott párt, nem vonzza a karrier-politikusokat, (akikből bőven akad a baloldalon)ezért maradhatott meg olyannak, mint amilyen.
Az MDF-ben is nagyon sok tisztességes ember politizál, de őket leírta az idő, egy két kivétellel, akik nem tudom miben reménykednek...
Ha viszont a maguk idejében tényleg végrehajtották volna a rendszerváltoztatást a médiákban és a gazdaságban, és kemény kézzel felléptek volna az ország kirablása és a törvénysértések ellen, akkor talán most nem lenne miről beszélgetnünk.
Nem lenne, mert akkor nem jöttek volna vissza a komcsik, és azóta megszűnt volna az SZDSZ, mert a médiában nem ülhetnének ott a bebetonozott embereik, géppel lélegeztetve a pártot.
Az más kérdés, hogy ebben az esetben a FIDESZ is valószínűleg felmorzsolódott volna az MDF és az MSZP között.
Ja, és akkor nazarene egy másfajta világban szocializálódik, és talán tisztességes emberré vált volna.
Nibiru Creative Commons License 2001.04.17 0 0 610
Szia RB!

Mi van, itt is a nazi fárasztja a nagyérdeműt? :(
Nem tudtam, hogy szoktál lenni otthonról is...
Na akkor én megyek, ha ezt még elolvasod, gyere az irc-re a szokásos helyen!

Előzmény: red_bull (609)
red_bull Creative Commons License 2001.04.17 0 0 609
Nem én mondtam, te akartál menni, hát menjél!
Előzmény: nazarene (605)
nazarene Creative Commons License 2001.04.17 0 0 608
nofene,
mar megint egyetertunk? ez lassan ijeszto...
Előzmény: nemmindegy (606)
nemmindegy Creative Commons License 2001.04.17 0 0 607
csaj=csak
Előzmény: nemmindegy (606)
nemmindegy Creative Commons License 2001.04.17 0 0 606
Amennyiben a Fidesz "nyeri" a választásokat (ő kapja a legtöbb szavazatot), akkor jogosan tart igényt arra, hogy ő adja a miniszterelnököt. Ez sem nem vágyálom, sem nem rémálom, csak tény. És a mostani állás szerint, egyelőre úgy néz ki, a Fidesz van első helyen. De, ahogy Kéri is mondta a Hétben, addig még NAGYON SOK idő van hátra. Úgyhogy csaj óvatosan :)))
Előzmény: texaner (604)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!