Én is teljes egészében láttam a tüzijátékot az erkélyről...na jó, a Lánchidas attrakciót nem..
A kínai kaját is imádom!
A Visegrádiban is van egy,de ott még nem ettem.
Meg a körút után is van egy pár kis büfé rendszerű.
És hát a Westendben,na meg a Plazaban.
mi a nagyokat lattuk az erkelyrol meg sztereoban ment a tv-ben is.. :o)))))))
barbye. valo igaz nekem sem kedvencem csak azert mereszeltem mert holgyek kedvence szokott lenni a kriek. viszont akkor javaslom a kasteel bier-t vagy van egy masik ami erosen bor jellegu sor...
A Vizafogon, a Nepfurdo ucca sarkan is one edj kinai etkezde. Bufe jelleg, de van kave 30 embernek ulohely. Nekem eddig nincs - tapasz talatom es mas is dicseri.
Ki latta otthonrol a tuzijatekot tegnap? A haz elol a magasabbra roppenoket tisztan lehetett latni. Sot miutan felmentem a lakasba, lehalkitottam a tevet es kintrol jott a hang.
A Hosok tere szerintem mar messze van.. Csak nem az ami a Dozsa Gorgyon van a buszparkolo mellett? Abban mar jartam egy alkalommal.. Hmmm a Krisztina krt-i jobban tetszik. Nagyon jo hogy a szamlahoz hoznak cukormazzal boritott diobelet es rizspalinkat... Egyszer kaptunk kacsafiut es kacsalanyt figurakent es kulcstarton...
Es persze ha ott jarok akkor mindig megkosoltom a csipos savanyu levesuket.. NAgyon szeretem..
A soroket kostold meg szerintem neked is izleni fog.. Van olyan aki egyaltalan nem kedvelete a soroket de azert egy jo kiscseresznye vagy meggyizu sor jol tud esni... Plane alacsony az alkoholtartalma es Belgiumban ezeket a soroket meg az autosnak is szabad meginnia egy uveggel.
Nekem ami eddig kulonosen izlett az a Kasteel Bier volt mert ez reszben alkoholtartalma miatt is nagyon finom edes nedu... Nagyon finomak es egy eleten at kell oket inni ahhoz hogy mindet megkostold...
a kornyeken nem tudok ajanlani, de ha arra jartok, akkor a nagy fal kinai etterem nagyon szuper hely, a hosok tere utan van, nem tudom pontosan mi az utca neve.
Ha mar beszabadulok egy ilyenbe akkor inkabb sorozok mert viszont a belga sort mindennel jobban imadom.. Es sajna ilyenkor mar nem sok marad arra hogy egyek is.. :o( De azert potolom majd eme hianyossagomat...
Mi azelott a II. keruletben laktunk es ott tudtunk egy jo kis kinai ettermet a Krisztina krt-on. Tud valaki ezen a kornyeken egy nagyon jot? De olyat amire a fejet is tenne akar. Bufek nem erdekelnek. Nem jo a hiruk...
az en kedvencem is lenne csak nagyon draga szerintem.. persze a tobbihez viszonyitva nem pedig onmagahoz.. Remelem lesz ido amikor nekem sem lesz draga odamenni enni.
Ha mar itt tartunk a mi kedvencunk vagy a Kanaan a Csanadyban a Hegedus Gyula es a Pannonia kozott vagy ha hetkoznap van delutan otig akkor majdnem vele szemben az Adam kisvendeglo. Nagyon hangulatos es kedvesek a pincerek es nem is olyan draga...
ezeket az arakat a dunara nezo lakosokra ertettem, azokra foleg, amelyekhez van tetoterasz..de nem en talaltam ki, hanem ingatlankozvetito irodaban mondtak.
Csak azt nem értem, hogy honnan szeditek ezeket az árakat... Átlagárak? mert nem hiszem, hogy egy húszéves panelnak ugyanolyan ára van, mint egy ötvenéves téglának, vagy egy újabb építésű nemtudommilyennek. Meg sok függ az egyéb adottságoktól is: gáz- vagy központi fűtés, ilyen kábel, olyan kábel bevezetve... nem?
Mi tök véletlenül kerültünk ide a kerületbe a párommal, de úgy megszerettük, hogy ha költözünk, szeretnénk a környéken maradni. :-))