Én vettem egy mérete alapján nagynak mondható, családról elnevezett családi rejtvénykönyvet, anyukámnak, akit majd a szeretett ünnep alkalmából meg fogok tekinteni.
Szakács úr megint szép sorokkal örvendeztett meg. Ha tudnám a címét küldenék neki egy óriási keresztrejtvényt. Skandinávos tipusút. Állítólag Skandináviáról nevezték el.
HOPPÁ
Ezt repect nélkül árúsítják és jobb mint a Negró. Pontosabban nagyobb hatásfokkal gyógyít. Ez nemcsak köhögésre jó hanem hurutoldó is és izomlazító
Ez tényleg olyan Endrés. Bár én egy mérges gombát is rágraviroztatnék. Iszonyú vad halálfejekkel. Esztikének egy olyat zippót ajánlanék amelyiken katicabogár van.
"Vegyük a következő párbeszédet. A biztonsági őr fülön csípi Bélát, mert nem ismeri meg. Arra jön Grétike, a titkárnő. "Ismer engem, Grétike?" - kérdezi Béla. "Ismerem, Béla." "Mit szokott csinálni, amikor reggelente bejövök?" "Üdvözlöm, Béla."
(Nádasdy Ádám: Modern Talkin - Magyar Narancs, 2002. dec. 19)
Nagyon bizakodok, hogy Béla nem valami bóvli, kínai hamisítvány öngyújtót vett Dalnokiné Esztikének, hanem valami originális és maradandó Zippot. (Találtam egy halálfejet ábrázoló darabot is, gondoltam, hogy valami olyasmit kellene Endrének venni, de nem akarom befolyásolni Bélát.)
...Például 120 forintért igen csínos gyertyát lehet kapni...
Nem hiszitek el, de én sejtem, hogy melyik gyertyáról van szó. Tudniillik szerdán én is jártam a gróf Battyhyány elnevezésű személyről megkeresztelt utcán (ami valóban nem sétálóutca néven robban be a köztudatba) és láttam ezeket a dilis gyertyákat. Veszek én is vagy 6 -ot.
Ne már, hogy nem látod. Vagy azért van, mert a CNN fizetős helyéről linkeltem be? Más sem látja?
Na mindegy, letöltöm magamhoz. A nagy képhez kattints a kicsin.