Keresés

Részletes keresés

harpokratesz Creative Commons License 2004.05.24 0 0 800
nincs moderálás. megint beszart az index. ma már teljesen gáz.
Előzmény: Lórien Úrnője (798)
Sárkány Creative Commons License 2004.05.24 0 0 799
Volt valami...
Szerintem kimoderálták.
Előzmény: Lórien Úrnője (798)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.05.23 0 0 798
Vajon nektek is olyan, hog kiírja, hogy 779 hozzászólás van, az utolsó (ill. előttem levő) az egy webajánló nevű, de nem mutatja meg az ő két hozzászólását, hanem csak az én 777.-emet?
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.05.22 0 0 796
Oh, mein Gott, elhagysz minket? :((((((

Igen, Dumbli igen, de Harryben nem vagyok biztos. Mondtam én olyat, hogy Harry meg fog halni? Tényleg, mintha rémlene... de akkor még a másik padsorban ültünk, nem?!

Előzmény: KENU (795)
KENU Creative Commons License 2004.05.22 0 0 795
Lórien egyetértek veled, csak annyit mondanék, hogy nem is enyhén undorító!!!!!!!!!
Hogy az előző hozzászólásom tárgya miért Lórienes?? Te hangoztatod mindig, hogy Harry és Dumbli is meg fog halni... Csak ezért. Na, ezt majd még megbeszéljük, most megyek, nem hiszem, hogy jövő péntekig visszatérek, úgyhogy SZIASZTOK!!!!!!!!!!!!
Előzmény: Lórien Úrnője (794)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.05.22 0 0 794
Hű :)) Most olyat fogok mnodani, ami nem igazán illő ide, de a szürke ruhás csaj nagyon szép!!!! Tudom, pasik a topic címe, de ezt muszáj volt szóvátennem, mert nagyon nagyon pozitív figurának látom!!! Na jó éjt mindenkinek, asszem ideje lenne lefeküdi...

Hát igen, Patroklosz khm, enyhén undorító. Mééééér kellett a hosszú haj? Miért?????????!!!!!

Sárkány Creative Commons License 2004.05.21 0 0 793
A húszéves kicsit nyálas nekem. Aki már sokéves. A többi tök csúcs. Hiába.
A lexebbbbb....
na.
Köszi és puszi.
Előzmény: harpokratesz (792)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.21 0 0 792
kimaradt a húsz évesből:

Előzmény: harpokratesz (791)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.21 0 0 791
Sárkány,

elküldtem mailben a képet.

harpokratesz Creative Commons License 2004.05.21 0 0 790
Sárkánynak:

Gigi Leung-gal, aki asszem a felesége:

JEAN RENO-val:

a most zajló CANNES-i Filmfesztiválon, a Lovers bemutatóján (Zhang Ziyi, Andy Lau és Zhang Yimou társaságában):

így néz ki most per pillanat (1-2 napos fotó Cannes-ból):

Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.05.21 0 0 789
Na, akkor kapsz egy másik képet is, ebben már mint Patroklosz, de nem valami szívderítő...

Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.05.21 0 0 788
Tőlem mehetnénk, de én hétvégén vidékre vagyok száműzve sajnos, vasárnap este meg tesókázom, mert már nagyon hiányzik, és nem bírom nélküle!!! (Csoda, hogy ezt a hetet túléltem...) Hmmm, szvsz a baran szem sokkal szebb, TOD, olyan "melegbarna"!:)
Előzmény: Lórien Úrnője (787)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.05.21 0 0 787
Igen, én is ezt gondolom :)))

Na, hát Patroklosz így civilben semmiben se különbözik más földi halandótól, nemhogy "isteni Patroklosz" lenne! Remélem, jobb lesz filmen. De legalább zöld a szeme :)) Khm, hkm... Télleg, nem akarjuk végre megnézni a Tróját? Esetleg VV diktátor előtt... ;))) Imádna minket! :)) Míg ő nyelvvizsgázik, mi OB-t nézünk :))) Illetve a mi szempontunkból ez :(((, de neki ez :))) lenne.

Wacsy, bocs, ha már írtad, vagy kérdeztem, de te milyen városban laksz? És a többiek?

Előzmény: Rohamkéses Ofélia (786)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.05.21 0 0 786

Ha sikerült betteni a képet akkor ő Garrett Hedlund, azaz Patroklosz... Csak hogy meglegyen Lórien lelki egyensúlya, amiért olyan szépen leírta a részletet... Szvsz ezzel kezdődött a telepátia köztünk...:)

Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.05.21 0 0 785
Ejj! Hékám, azér ilyet ne feltételezzetek rólam! Dani se a kedvencem! Mér Lórienes? :(( És különben se Danival töltöm ifjúi anyaságom első napjait, hanem az én imádott Dobcsimmal!
Előzmény: Rohamkéses Ofélia (782)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.21 0 0 784
még egy adag, amíg megkeresem azt a bizonyost (már sejtem hol lehet).

húsz évesen:

később:

itt pedig Gigi Leung-gal, aki asszem a felesége:

Fructy Creative Commons License 2004.05.21 0 0 783
Sok új hír Keanuról nézzetek fel a honlapomra!!
gportal.hu/potral/fructy/
No nem csak Keanu van a honlapon!! Sok más is!! Nézzetek fel!
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.05.21 0 0 782
Persze hogy nincs Neki!!! Mi vagyunk a bestek!!! "Nincs fantáziája, hát férfi!" (by T.) Igen, én is úgy vélem, hogy ezt kettesben találhatták ki... Viszont Neked kéne figyelned rájuk, tudom hogy nagyon leköt Dobcsi, de akkor is...:)
Előzmény: KENU (781)
KENU Creative Commons License 2004.05.21 0 0 781
Daniel aggódik Harryért
2004/05/21
A Potter filmek címszerepét játszó ifjú színész aggódik az általa játszott karaker sorsáért, úgy véli a főhős meg fog halni a sorozat végén. De ez csak feltételezés, az viszont nem, hogy 62 új kép található a film galériájában, a várakozás napjait enyhítendő.

J.K Rowling nemrég fejezte be a hetedik és egyben utolsó könyvet, aminek a végén (Daniel szerint) a varázslótanonc távozik az élők sorából. Bár az írónő semmilyen információt nem adott a hosszúra nyúlt történet kimenetelről, de "ha a Voldemort és Harry pálcája közti kapcsolatra gondolok, akkor biztos hogy ebből még baj lesz" nyilatkozta az önjelölt jós.

"Nem akarok semmit elkiabálni, de nagyon olyan érzésem van, hogy valami rossz fog történni Harry-vel. Voldemort elpusztításának az az egyetlen módja, ha ő is meghal, mintegy semlegesítve egymást. De az is lehet, hogy kviddics játékos lesz belőle, az happy end lenne:)" - véli az egyik legaszakavatottabbPotter szakértő, Mr. Radcliffe.

Azt sajnos mi sem tudjuk, hogy hogy fog alakulni a sebhelyes omlokú mágus sorsa, de azt igen, hogy a harmadik epizód galériája jelentős bővítésen esett át, immár 62 jó minőségű képből lehet következtetni milyen is lesz a június 10-én mozikba kerülő film.

Bocsesz, de ezt egyszerűen nem bírtam ki, muszáj volt betennem! Jenő, nem gondolod, hogy Dani aggódalmai egészen Lórienes felfogásra vallanak??? Nem lehet, hogy ezek egyszer összebeszéltek, amikor kettesben voltak??? Egyébként meg kell álapítanom, hogy Daninak sajna nincs akkora fantáziája, mint nekünk!:)))

harpokratesz Creative Commons License 2004.05.21 0 0 780
ha mégse találnám azt taglózós képet, elküldöm neked email-ben.

harpokratesz Creative Commons License 2004.05.21 0 0 779
na, mégsem olyan nagy az üröm:))
nem találom amit ígértem, de még nem adom fel!

addig ez:

Előzmény: Sárkány (778)
Sárkány Creative Commons License 2004.05.21 0 0 778
:-)))))))))))))))))))) szuper.
Várom...
Előzmény: harpokratesz (777)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.21 0 0 777
nagyon boldog vagyok, mert azt hittem erről az oldalról nem lehet képet leszedni, de mégis sikerült egy kis trükkel. fantasztikus mennyiségű és minőségű fotók a lexebbről.

úgyhogy most ezek következnek.

Előzmény: Sárkány (775)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.21 0 0 776
ez a legnagyobb baj, azt hiszik minden ilyen filmben csak kungfu, karate, meg verekedés van. ezzel azonosítják az ázsiai filmeket, pedig csodálatos, zseniális filmalkotások születnek ott minden filmműfajban, sokkal jobbak, mint hollywood-i társaik. a színészeket is jobban szeretem, egész mások.
Előzmény: Sárkány (775)
Sárkány Creative Commons License 2004.05.21 0 0 775
Igen igen. Na meg az ázsiai filmekről mindenkinek Bruce Lee, meg Dzseki Csen jut az eszükbe és kész.
Előzmény: harpokratesz (774)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.21 0 0 774
van egy letaglozó photo a lexebbről (bár, melyik nem az), ha megtalálom beteszem, csak jelenjen is meg.

jó neked, hogy már túl vagy rajta...
hát igen, szerintem sokkal több embert megérintene az ázsiai filmművészet, ha jóval többet lehetne látni itthon, mint amennyit:(((
szerencsére Kitano utóbbi filmjei eljutnak hozzánk, csak a korábbiak nem. én imádom őt és a filmjeit, nagyon nagy egyéniség, még ázsiai viszonylatban is.

Előzmény: Sárkány (771)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.21 0 0 773
pedig Joo Jin Mo már 30 éves lesz nemsoká. szerintem a fotók korábbiak lehetnek, azért olyan fiatalka, de ettől még szépfiú.
Előzmény: Lórien Úrnője (769)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.21 0 0 772
Pitt-et viccből tettem be, mert olyan szörnyű látvány (találhattak volna jobbat helyette). sejtettem, hogy tiltakozás lesz:)))

tudom, hogy Leon neked is tetszik, a sok sárgából legalább egy, ez is valami:))
sajnos ezeken a képeken már nem annyira fiatal (most 37 éves), de még mindig jól néz ki, cool. a mosolya mindig nagyon bájos. én inkább a fiatalkori filmjeit láttam, hát azokban, húúúú... nyugodtan állíthatom, hogy a legférfiasabb ázsiai színész, minden szempontból.

a képeltűnésekkel kapcsolatban majd megkérdezek egy szakértőt, mert izgat...

Előzmény: wacsy (767)
Sárkány Creative Commons License 2004.05.21 0 0 771
Azért szúrd be a lexebbet...
Na tegnap megnéztem a Zatoichit. Rábeszéltem koléganőt hogy jöjjön, fél napom ráment, nagyon nem akaródzott neki a "japán művészfilm". Összenes 4-en voltunk a teremben. Mi ketten, meg két magányos rajongó. A koléganő alig akart kijönni, meg kellett várni amíg a zene is megáll, meg tök sötét lett. Aszonta akármikor eljön velem moziba... :-)))
Előzmény: harpokratesz (757)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.05.20 0 0 770
Ahh, ha már annyira benne vagytok a képlinkelésben, nem akar nekem vki berakni egy képet Patrokloszról? Achilleus engem se tud fölizgatni, viszont Patroklosz annál inkább!

Hol vagy, Jenő? Egyedül nem anyira élvezetes! :((

Háromszor föltört kiszögellésére a falnak Patroklosz, és háromszor lökte le Phoibosz Apollón nem múló kézzel (ragyogó) pajzsára lecsapva, s, hogy negyedízbe rohant neki, mint valamely dühös Isten, hozzá szárnyas szavakkal szólt: Hátrább, isteni Patroklosz, nem sorsod amúgysem, hogy hős trójaiak várát eleméssze lándzsát, még Achilleuszé sem pedig ő sokkalta jelesebb hős! - szólt, mire Patroklosz jó messzire hátrahúzódott, messzelövő Phoibosznak, hogy kikerülje haragját.
:)))) Azér ez jólesett! :)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!