Itt ragadom meg az alkalmat és köszönöm az elektronikus leveleket és köszöntöm békességgel azokat is, akik belekukkantanak a Naplómba. Legyen nagyon szép Karácsonyi ünnepük, szeretben.
Kedves Szakács úr! Mióta megtudtam, hogy szilvesztert egy BUÉK elnevezésű ember találta fel, elégedett ember vagyok. Hála Önnek, és természetesen nyugodt, petárdapukasztástól mentes ünnepeket. Kérem adja át jókivánságaimat Citromkának is.
Szakács Béla legjobb mondatai III.
Amikor Béla Ilonka néni nemes jóslatairól elmélkedik.
Ebéd után elkéredzkedtem a munkahelyemről, mert hatalmas hátfájással küszködöm...
A kutyafáját, hétvégére számos programlehetőség kacsintott rám, most meg dögvészen vagyok. Ezt a dögvész (vagy kutyarovás) kifejezést Ilonka néném mondogatta szegény, természetesem miondig akkor, ha a betegség szóbakerült. Na lefekszem, mert alig birok ülni.
Lehet, hogy a rádió-televizió műsorokról elnevezett rádió-tv műsor újság előzetesnek nevezett valamelyik cikkében találkozott ezzel a kifejezéssel, hogy szovjetunio!
Már elnézést a képhibáért, de akkor most egy órakkkkor megalakult a Szovjetunió? Béla biztos, hogy mostani napilapot vásárolt? Nem lehet, hogy rásóztak egy 1982-es Népszabadságot?
Szakács Béla legjobb gondolatai II.
Az augusztus 20-áról elnevezett ünnepség kapcsán írta.
Micsoda nap! Mennyi-mennyi ember tette tiszteletét Debrecenbe. Micsoda pezsgő szórakoztató műsorok. És még nincs vége. Éppen csak egy órára jöttem haza, aztán indulok vissza a forgatagba.
Annyi kellemetlenségem azért volt, hogy útközben hazafelé, csiklandozta a hátamat néhény eltévedt hajszál. Azóta már lezuhanyoztam és atlétát cseréltem. Egy kicsit ég a gyomrom, ettem ugyanis két lengyel karamellát és nagyon édes volt.
Én vettem egy mérete alapján nagynak mondható, családról elnevezett családi rejtvénykönyvet, anyukámnak, akit majd a szeretett ünnep alkalmából meg fogok tekinteni.
Szakács úr megint szép sorokkal örvendeztett meg. Ha tudnám a címét küldenék neki egy óriási keresztrejtvényt. Skandinávos tipusút. Állítólag Skandináviáról nevezték el.