Nem hiszem, hogy bárki képes lenne tőlünk elvenni a bajnoski címet. Jövőre irány a Bajnokok Ligája!!!
Hajrá MTK!
Misimackó!
Nem magyar bajnok? Akkor milyen? Meséld már el légyszives. És miért kell MIÉP zászló? Sehol a világon így nem keverik bele a politikát a fociba.
Én speciel semmilyen zászlót nem raknék ki, mert úgy gondolom "Fuck the politics!"
Azt hiszem a hozzászólásoddal önmagadat minősítetted.
Ilyet még nem láttam magyar meccsen, hogy egy párt ilyen direkten nyílvánuljon meg. Három zászló tutira volt. Undorító az biztos.
Bár, van egy közmondás : megtalálta szög a zsákját. Egy szinten van a két társaság.
Ui: Gratulálok, hogy van egy csapat, amelyik nincs negatívban az összesítésben a Fradival szemben.
Sőt gólkülönbségben már jobbak vagytok a zöld 102 éveseknél (milyen kis sihederek). Egy kicsit irígykedem is rátok. Sőt, ha Ferenczy egy kicsit jobban koncentrál, akkor megalázó is lehetett volna. Bár meg kell, hogy dícsérjem a Pistátokat, mert nagyon kultúráltan kezelte le a sok bunkó bedobálását. Két méterről elég pontosan céloztak, távolról viszont már nem ment annyira jól. A Zombori nem is tudott elugrani a hógolyóktól. Vagy direkt volt?
Gratulálhatunk a csapat egész szezonbeli teljesítményéhez, kíváncsi lettem volna, hogy a két teljes csapat (itt Jezdi, Győri, Komlósi ott Pinte, Horváth, Hrutka) milyen meccset játszott volna, nekem ez kifejezetten tetszett. Egyébként ha bajnokok leszünk, magyar bajnokok leszünk, ez lesz a hivatalos "álláspont" is, és ezt az érzést semmilyen prtimív állat nem veheti el tőlünk. Ahogyan ezt a fantasztikus őszt sem, az MTK igazán szép és eredményes focit játszik. A sportszerű ellennek pedig köszönjük a gratulációkat, a fiúk nevében is. Szép volt fiúk, folytassátok a BL-ben !
Nem szívesen írok ilyet, de mivel ez a realitás, azt kell mondjam, hogy ennyivel mindenféleképpen jobb manapság az MTK, mint kdvenc zöld-fehér csapatom. Gratulálok a tegnapi győzelemhez!
Remélem lesznek még ennél izgalmasabb bajnokságok is a magyar foci történetében!
MTK: Legtöbb pont, legtöbb győzelem, legkevesebb vereség, legtöbb rugott gól, legkevesebb kapott gól (ergó legjobb gólkülönbség), 4. hely a Fair-play táblán (tegnapi állás szerint), 11-ből 11 megnyert hazai meccs. Tudjátok mit? Legyetek tényleg irigyek!
Hajrá MTK!
Miért kéne is pontot levonni? És mennyit? 20-at? Mert annyi a különbség az MTK és a Fradi között. Ez pont hét meccsnyi pontlevonás. És mindehhez mi köze a Bélának? Nem a külsejéért kell szeretni a focistát, hanem azért, ha tud játszani. Nem ismerem a Fradi-játékosokat, lehet, hogy baromi jóképűek, de hogy a nagy részük egyáltalán nem tud focizni, azt ma láttuk. Egyébként meg baromi kultúráltságra vall, hogy nem gratulálsz, hogy jobbak voltunk, hanem hülyeségeket beszélsz.
Hajrá MTK!
szerintem végezz pár egyszerűbb matematikai műveletet és számold ki hány pont is a különbség a fagyi és az mtk között! mert a második is 11 ponttal szakadt le......
szóval?
Szerintem ezt itt nem kell! Én semmilyen politikai párt zászlóját nem lobogtatnám focimeccsen! Meg máshol se! És főleg nem a MIÉP-ét! Csak mert ez focimeccs és nem pártfelvonulás, hógolyócsata, stb.
Hajrá MTK!
Na ez tetszett! A MIÉP zászló ténykeg jól néz ott ki, jellemzi, hogy a Fradi szurkolókat mennyire érdekli a foci. Már csak az kell, hogy a Hali egyenlítsen. De így is minimum 11 ponttal fordulunk. Szép volt fiúk! Még itt a végén egyet bevághattak volna :-) Azt meg remélem, hogy nem most láttam utoljára az MTK-t ebben a felállásban.