Bajnokok nem születnek Azzá kovácsolódnak. Az olvasztott acélból fegyelemmel, elkötelezettséggel, szívóssággal, erőfeszítéssel, összpontosítással és állhatatossággal. Csúcsra járatva a bátorság, az akarat, a profizmus, a hagyomány, a kiválóság, a büszkeség és a szív által. Bajnokok nem születnek, azzá válnak!
Szép gondolat, GOO SOLDIERS!
Forgácséknak gratulálok, és jó egészséget kívánok!
Willis McGahee a Pittsburgh Steelers elleni főcsoportdöntő negyedik negyedében, egy elkapást követően ötközött Ryan Clark safety-vel, ami után percekig mozdulatlanul feküdt. Az ütközéskor sisak a sisakkal találkozott, és a running back feje hátrabicsaklott. Clark-nál már a helyszínen látszott, hogy nem sérült meg komolyabban, McGahee azonban sokáig mozdulatlanul feküdt, majd hordágyon szállították el.
"Elájultam. Csak akkor tértem magamhoz, amikor levették a sisakomat. Akkor beszéltem, majd a következő dolog amire emlékszem, hogy a kórházba vittek" - mondta McGahee. A játékos elmondta továbbá, hogy agyrázkódása volt, és a nyaka nagyon fáj, azonban a következő szezonra teljesen fel fog épülni. Hétfő estig nem nézte meg a felvételeket, ám jól emlékezett az esetre.
"Amikor a földön voltam, úgy gondoltam nincs semmi gond, mozogni is tudtam. Aztán mikor odajöttek, és azt mondták ne mozogjak, akkor kicsit aggódni kezdtem. A kórházban megröntgeneztek, és kiderült, hogy semmi komoly bajom nincs" - mondta. Elővigyázatosságból benntartották éjszakai megfigyelésre, de hétfő reggel már hazaengedték
Hehh... A kickoff.hu oldalán fent van az Aréna sorsolása és közvetlenül utána az időbeosztás. Elolvasta azt valaki? Csak mert feltűnt, hogy 10órási kezdettel Soilders játszik a Soldiers helyett. Mielőtt valaki azt hinné elírás, néhány sorral lejjebb ugyanígy szerepel. Úgy, mint a múltévi kiíráson, ami az öltözőnkre volt kitéve ugyanezen a tornán. Van valaki, akinek nem fér a fejébe a nevünk "odafent"? :-) :-)
Igazából itt ahogy irod a szöveget ott lent a menünél van hogy új képe, tallózás majd kikeresed a képet és feltölt gombra kattintasz majd amikor feltette megjelenik ott ilyen kis ablakban és ott lesz olyan gomb hogy beszúrás és oda fogja beszurni a képet ahova a kurzort teszed. Ennyi naggyából :)