Hát nem csipkedtem magam eléggé, mer' csak most olvastam ezt a hozzászólást :-(. Október 28-ig egyébként is pokol van, utána visszatérek a rendes kerékvágásba. Az új ToT gázos lett? A Gardeniant pedig én is nagyon szeretem...
na egy kis jobb kedvre derítő:
www.netdrive.com
itt lépj oda, hogy visit member, és lépj be a moonstruck nevű memberhez, ahol csodás képeket találsz az új Wicked Game videóból, és a Cometről!:-)
Vivecám, csak semmi depizés! És ne ásdd magad olyan mélyre, különben hogy talállak meg Ljubljanába menet???:-)
Ez a kép jó. De valami nyú Z nincs?:-)))
Bár az új együttes képeken nagyon aranyos ott a háttérben...mint mindig!
Én inkább Gatheringet hallgatok, míg nincs új....
DRÁGA LIBI!!!!!!! SZEDD ÖSSZE MAGAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napot mindenkinek! Láttyátok, csak izélgetni kell a Libit és azonnal itt terem!
A Brainstorm megvan, de köszi. Most a Gardenian van nálam, a Rhapsody maxi és az új T.O.T. De már csak 1-2 napig, szal ha bármelyik kell, Libikém, akkor csipkodd magad!
Virág, semmi hír...
Mi az a Comet felvétel? Én olyat még életemben nem láttam!!!!!!! (annyiszor...)
Rögtön rohannék a teflonyhoz, ha bármi adódna, tudod!
Hát...félve merem csak bevallani, hogy a CD-vel továbbra sem rendelkezem. Viszont Viveca-nak ajánlom az Orphanage-et (és van egy másolt Brainstrom kazettám, ami szerintem óriási zene).
Libikém... ez azt jelenti, hogy MEGVAN a cd? Meg gondolom hiányzik a maxi is...
Képzeld, hogy jártam.... felvettem azt a Gathering koncertet, amiről beszéltem, csak nem a videón néztem, így nem vettem észre, hogy kb. 15 perc utána a hang elszállt valamerre az űrben, és helyette rettenetes búgás érkezett a földre....:-(((((((((((((((
Láttuk azt a Cometet, és szeressük azt a kis mosolygós pléjbekk felvételt!
Azért szedd össze magad, ne engedd magad kirúgni! Vagy tudod mit? Haa milliomos leszel, megbosszulhatod!:-)
Na azért nem kell ennyire ( :-) ) aggódni értem, élek még. Milliomos mondjuk nem leszek, mert épp' a kirúgás határán állok. Minden amerikai, gumigerincű és barnanyelvű nyalógép bekaphatja!
Amúgy azért írok, mert van a VIVA-n egy Comet nevű műsor, és abban láttam ma a HIM-et úgy fél tíz környékén. Úgy láttam, plébekk a koncert, Ville feltűnően jókedvű és mosolygós volt, élvezte a sikert. Inkább nem ígérek semmit (azt könnyű betartani :-)), de már hiányzik a Hypocrisy kazettám és Virágnak is lógok egy Gathering CD-vel, úgyhogy...
Monnyuk a képi megoldások nekem is teccenek. Amikor az Entert mindenféle női testekre vetítik!
Chris Lambi, jesz, jó arc! Azt hallottam, hogy a Pitt gyerek és RR itt forgat, de az időpontot nem tudtam... Amúgy Lambertke most remekel a Highlander 4-ben, szerintem borzalmas lesz. Ahogy elnéztem az ajánlót, próbálnak valami Mátrix-szerűt belevinni a harci jelenetekbe... Ez még nem is baj, de pont a nagy szerelmem a főgonosz!
Köszi a pikcsört!
A pasik meg ne hiányozzanak! Egyébként fogalmam sincs - Pancser kivételével -, ki merre lóg. A Libertine biztos éjjel-nappal dolgozik, ez a mániája. Biztos milliomos akar lenni! Evil eltűnt a föld színéről, totál. A Láma pedig nehéz sorsa alatt nyögdécsel. Hiába, csak mi maradtunk!
No megyek levélnézőbe, hátha akad valami...
hát láttam a GWTSt... szerintem nagyon jó! igaz se Z., se semmi extra, de tök jól néz ki a klipp... volt ennek értelme? egy klipp jól néz ki?:-)))
szóval állat. szerintem.
na este.
Bloody
Kaptam egy emilt egy Los Angelesi sráctól, aki valahol olvasta, hogy foglalkoztam filmezéssel, és mivel ő is, gondolta ír... nemrég járt Bpen, Brad Pittel és Robert Redforddal forgatott itt valami filmet...... Christophernek hívják.... ehhem... nem lehetne esetleg Christopher Lambert????:-)))))
jajjjjj......
félő, jóra valami rossz jő....
off, és ez még rímelt is!:-(
szóval nem tudom mi lesz, ha nem lesz kocsi, mehetünk by train, vagy isten tudja!!!
Mi az, hogy mit, Virág? A csajszi bennfentes és azt mondta, intézi nekünk AZT A BIZONYOST, NA!! Mondtam, jó lesz press is, photo is, ami akad, ő pedig tüstént szól, amint sikerült letárgyalnia a kintiekkel!
Ha a "holnapon" hétfőt értettél, akkor oké! Hétfőn dél körül csörgök!
Légy résen, miként én is!
Kellemes kirándulást, zárul miki mókatára. Remélem, a levél előbb-utóbb befut hozzád...
hívj holnap, ha tudsz úgy dél körül, oké?
délután be kell ugranom könyvtárba...
MTV Germanys lesz, meg Vivás, meg RTLes...
17., 20., 21., 28., 30.
szép kis számsor, ugye?
holnap ki fogunk rándulni, úgyhogy mi sem leszünk itthon, de hétfőn MINDENKÉPP hívj!!!
én még lábatlankodom egy darabig, mert Robi egy főnök-bulin van!:-)))
Ja, engem is szomorít, elvégre hol fogunk így dicsekedni a legújabb sztorijainkkal?!?!?!
Asszem, holnapra is írtak valamit... vagy nem is, csak hétfőre, az MTV-re, ugye? Hű, szólj, ha olyasmi lesz, ami rám vár, nehogy elfelejtsem!!!
Holnap nem tudok netezni, de ha hétfőn valamikor fellelhető leszel, akkor hívlak!
Nézd, nekem van jogsim, de egy métert se merek vezetni, pláne nem más kocsiját!
Elküldtem a levelet. Szerintem - ha az ég is úgy akarja - minden okés lesz és nem kell zizegni az idegtől. A segítőnk igazán kedves!
Figyuzz, Virág, bezárt a himclub! De úgy emlékszem, az egyes Viván is lesz velük műsor, az Interaktív, szóval nagyon figyelj, én is gúvadtan bámulok emtévét, vivakettőt... jövő hétre írták őket a topofthepops-ba is...
VIVECA!!!!!
NEM ÉRTEK SEMMIT!!!!!!! ÍRJ TÖBBET!!!!!!!!!!
Amúgy egy mailt én is megeresztettem tegnap éjjel a rendezőknek....
LÉCCCCCCIIIIIIIII NE OLYAN SZŰKSZAVÚAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(higgadtság)
ilyen bejegyzés a vendégkönyvemben:
Your comment : Maube the first spanish here?well no last because i´m gointo to our forum to tell about this great page,i enjoyed a lot
na, ez homályosabb volt, mint az én múltkori beírásom!:-))
alig várom, hogy megkapjam, mert behaléok a kíváncsiságtól, amúgyis minden bajom van..:-((
Meg írt a Kata, hogy lehet, hogy mégsem jó a kocsi, mert egyedül vezetni... mondhatom, hogy te is vezetsz? ugye van jogsid, jól emléxem?
igyexem meggyőzni!!!!
Azt én is tudom, hogyan lehet jegyet rendelni, ez az egyik, ami miatt kerestelek. DE RÁNK EZ NEM LESZ ÉRVÉNYES, OK?!?!? A kontaktokat elküldöm emilben, és légyszi, továbbítsd azt annak a lánynak, aki által... szóval tudod, minden fontosat leírok a gotashimára, oké?
:-((((((((((((((((((((((
ilyen kedvem van, vagy nincs...........
a Hullámtörés rendezőjének, Lars Von Triernek megnéztem egy későbbi filmjét a Titanic fesztiválon, máshol nálunk még nem lehet látni (pedig 97es!!!)... egyszerűen imádom ezt a pasit, bármilyen kényes témához nyúl, mindig kiborít.....
Kíváncsi vagyok az új filmjére, tudod, amiben Björk a fősz.