Most a véletlen becsúszott "e"k-re gondolsz? Hát ez van. (tudom "hát"-tal nem kezdünk modatot)Agyam fergeteges sebességét néha még villám kezemeim sem tudják követni hibátlanul.
Kesapa! Nem kirekeszteni akarunk, hanem azt, hogy ha már beírsz ebbe a topikba, akkor értelemeset írjál. Ha nem tudsz értelemeset írni, akkor ne írj, hanem örűlj annak, hogy annyi időd van, hogy ilyen baromságokat írhatsz olyanról ami zavarja a töpörödött agyadat és kellőképpen lejárathatod magad.
Ja, kirekesztő vagyok. A hozzád hasonló faszokat kirekeszteném innen, mert ez a topic FOCIVAL foglalkozik és nem mocskolódással. Ezzel részemről befejezem a "vitát", az MTK pedig igenis létezik, magasabb volt a nézőszáma, mint 4-5 más egyletnek, ráadásul NÉZZ A TÁBLÁRA!
Nem ismerem pontosan a moderálási szabályokat, de ha lehet kérni a moderátort, akkor kalucsni kolléga hozzászólásaitól kímélje az MTK topicot. Azt hiszem ezt mindannyiunk nevében mondhatom, mi itt focival szeretünk/szeretnénk foglalkozni.
Tegnap Dr. Füzi hatalmas csatában hullott el a kegyetlenkedő játék során, de én annak örülök, hogy újabb 3 évre marad nálunk. A Bélát fikázók kedvéért pedig: a bajnokságot toronymagasan vezető, legtöbb gólt rúgó, legkevesebb gólt kapó, hazai pályán veretlen csapat kapitánya 15 góllal + 8 gólpasszal járult hozzá az eddigi teljesítményhez. Középpályás létére, 33 évesen...
Addig örüljünk amíg ilyeneket írnak nekünk, mert az azt jelenti, hogy nem látnak az irígységtől, olyan jól állunk. Persze a gondolkodásmód némileg elkeserítő, de hát primitív emberek mindig is voltak és lesznek is.
A soproni ultrák az UTE ellen érkeztek, de az a meccs ugyebár elmarad (egy kicsit), és a srácok nem akartak meccs nélkül távozni fővárosunkből, és ha már itt jártak, átjöttek az MTK-Halira és láttak (talán) 1-2 szép gólt!
Hát hogy hány gólt vesztettünk, azt pontosan nem tudom (szezononként 10-12 biztos), de hogy a pesti kocsmárosok mit vesztettek...
Szeretnék egy kicsit örömködni: fiataljaink ismét győztek Hollandiában, megint 4:2-re, ezúttal a Vitesse csapatát nyomták le a fiúk. Egyébként a mai cikk az NS-ben egész értelmes és érdekes dolgokat közöl, hát az MTK-nál tényleg figyelnek a srácokra (http://www.nemzetisport.hu/s35.html). Ez király, csak a srácok maradjanak is a Hungária körúton. Egyébként rossz hír, hogy Nándi bácsi ismét kórházba került, szorítsunk érte, hogy tavasszal kint lehessen a pályán.
mondjuk feltehetően így is, de az tényleg érthetetlen volt, amikor Pölöskei Lküldte Kenőt, mert hogy 1csatáros játék lesz... összeadtátok már, hogy hány góllal lett "könnyebb" az MTK?
tényleg mi lenne? és miért nem próbáljátok meg? esetleg valamivel többet kapnátok? ez hülyeség...
a lényeg, ha vélelmezhető, hogy provokatív okból vannak kint bizonyos zászlók, akkor arra nem kell ugrani... ezen a szinten se ... mert azért vannak kinn...
akkor miért írsz ilyeneket? az ajaxosok izraeli zászlói miben különböznek a fradisták német zászlóitól? a fradi sváb gyökerű, az mtk zsidó. akkor akár mi is szurkolhatnánk izraeli zászlóval, mégis mi lenne belőle!