nem, ez teljesen az övék, a tavalyi helyezésükért kapták lett volna idén még1 választási lehetőségük, a Phillyé, de azt a Carter cserében odaadták a Rapsnak.
sztem nincs az az isten, hogy Korolev top15-ben legyen, ennyire nem hájpolhatják fel sehogy Webster se lesz top15-ös sztem, se May
sztem Andrew Bynum fog meglepcsit okozni, hogy milyen magasan fogják draftolni, 17 éves 7-0 magas és 280 lbs... tiszta baby shaq. Most hogy le lehet küldeni NDBL-be a frissen draftolt és másodéveseket sztem valaki hamar le fog rá csapni, mivel még elég jól formálható korban van még.
Reménykedni lehet, de az 1-2 már biztos, csak a sorrend kérdéses.
Én abban bízom, hogy a Graham-Wright-Granger hármasból egy megmarad 1/14-nél. Nekem mindegy. Ha meg nem, akkor Jack-et választanám.
Korolevről hallottál egy hete? Nem. Most meg már 10-12-n van. McCants is nyomul felfelé.
Az egész éves szívás után ez a te estéd Nagyvad. De sztem készülj fel Deron Williams-re, vagy jobb esetben Chris Paulra. Én mindkettőnek baromira örülnék. De még Feltonnak is.
Bosco: engem sokkal jobban érdekelt a draft, mint a döntő. Igazából nem különösebben izgatott fel, hogy ki nyer a két nemszeretem csapat közül. Ezért hónapok óta nézem a drafthíreket és nagyjából ismerem a playákat.
Amúgy ha mások is így vannak ezzel, akkor még a mai napon csinálhatnánk Draft-totót. A Zsizsi Bácsi Vándorserleg lehetne a díj. :) Aki eltalál egyet, hogy hányadigon draftolják az kap egy pontot, elég egyszerű.
azért az a NCAA mvp nem mindenkinek jár, bár abban tényleg igazad van hogy a Wolvesnak sokkal inkább alacsony posztra kellenek emberek. Meglátjuk hogy ma mi lesz...
Draftoljunk arra a meccsenkénti 5 percre??? Ne idegesítsél már! Egy és két fél jó játékosunk van a csapatban talán inkább 2-es, 3-as vagy irányító kéne nem pedig még egy PF. Amúgy meg May-nél sokkal jobb PF-ek vannak, mert ő lassú és nem atletikus. Előbb választanám pl. Ike Diogu-t, Channing Frye-t, de lehet, hogy még Charlie Villanueva-t is.
Ruki kifejezésével én ezt javasolnám a 2. sorba: "Hogy meglegyen a napi adag"
Az első sorban meg annyi kiegészítés, hogy szerintem már van olyan magyar szó, hogy topik. Vagy nem? Már csak azért is, mert úgy tudom, ezt angolul thread-nek hívják.