Keresés

Részletes keresés

Mighty Mike Creative Commons License 2001.12.15 0 0 2030
MTK-FTC: talán egy-két játékos
NB1.hu

Budapest, december 14., 22.10

Nem elképzelhetetlen, hogy néhány emtékás a zöld-fehéreknél folytassa pályafutását.

A dologról az egyik legilletékesebb személytől, Bognár Györgytől értesültünk – véletlenül. Az MTK szakvezetője személyesen vett részt a teremlabdarúgó bajnokság tegnapi sorsolásán, és kiderült, hogy a torna szervező bizottsága még a hostesse-eket is a futball „szakértői” közül választotta ki. Amikor ugyanis Bognár megérkezett a sorsolásra, az egyik hölgy azonnal megkérdezte tőle: megy-e kék-fehér játékos az Üllői útra.
Bognár válasza:
- Még nem tudom, pontosan, talán egy-kettő...
Ez is lehet támpont…

QQRYQ Creative Commons License 2001.12.14 0 0 2029
Azért van egy kis "apróság": Jezdi aláírt +2 évre (2003. nyaráig)!

Kit fogunk venni? eddig semmi hír nem volt a Juháron kívül és ez szvsz igen kevés... vagy lemaradtam Raul leigazolásáról? :)

HAJRÁ MTK!!!

QQRYQ

Előzmény: SAGA (2028)
SAGA Creative Commons License 2001.12.14 0 0 2028
Semmi híradás az MTK-ról. Ennek kell örülni! Amúgy csak azért írtam, hogy visszakerüljünk a "főtáblára".
RG Creative Commons License 2001.12.13 0 0 2027
Egyetértünk. A Fradinak a borzasztó "hátulütője", hogy rengeteg különböző érdekcsoport akarja a magáénak tudni. Lehet ez szurkolói, pénzügyi, politikai, hatalmi csoport, a mindenképp a játék rovására megy. Én csak azt nem értem, hogy mondjuk egy angol "kiscsapatnak" is van meccsenként 30000 nézője, mégsincsenek ilyen villongások. VG-t akkor sem fogom megérteni, ha milliárdokat fog nyerni a Fradin, egyenlőre erről pedig még messze nincs szó. Régóta tart ez a válság náluk, és nem akarom elvenni a tavalyi bajnoki cím dicsőségét, de annál gyengébb bajnokságot én nem láttam még. A mai MTK a tavalyi bajnokságot 20 ponttal nyerné, ezzel azt is mondom, hogy idén jobb lett a bajnokság. Nem csak nekünk, van egy jó Zete, egy masszív Dunaferr, Vidi és hát a Fradi mindig. Én komolyan szeretném, ha egy színvonalas, más tulajdonosi kézben lévő FTC lenne az ellenfél - lám, még 11 pont előnnyel is elégedetlenekedik az ember.
Előzmény: ath (2026)
ath Creative Commons License 2001.12.13 0 0 2026
nem erről van szó. arról, hogy akármi is a megoldás, akármit is tesz náluk a vezetés, egy csoport tuti elkezd sírni....

ezért nem fogja vg elérni azt, amit elért nálunk. a fradinál átlátható, egy kézben összpontosuló és minden magát a fradinak tekintő szurkolónak megfelelő politikát kialakítani lehetetlen.

Előzmény: RG (2025)
RG Creative Commons License 2001.12.13 0 0 2025
Lassan, lassan, mi most meglehetősen rózsaszínben látjuk a világot. Persze, minden okunk megvan rá: jó a csapat, MTK kötődésű, tökös edző, egyedülálló utánpótlás, biztos anyagi háttér. Az természetes, hogy akinek szarul megy mindenben kifogást keres. Egy biztos: nem az a probléma a Fradinál, hogy VG jewish.
atlanta Creative Commons License 2001.12.13 0 0 2024
Megfogtad a dolgok lényegét:))))
Előzmény: ath (2023)
ath Creative Commons License 2001.12.13 0 0 2023
nem mi nyavajgunk éjjel-nappal, hogy mindenki ki akar cseszni velünk, hanem ti. nem mi gondoljuk úgy, hogy kizárólag mi vagyunk a magyar futbal. nem mi rinyálunk, hogy magyar fradit, de azért a zsidónk hozzon ezt-meg azt, németet, angolt, brazilt.....

rossz volt csank, rossz garami, rossz pölő, rossz vg, rossz az állami, politikai befolyás, rossz a gazdasági alapokra épülő struktúra, kell az utánpótlás nevelés de hozzon sztárokat is mert eredménynek is kellenek, de azonnal......

soroljam még?

Előzmény: Mighty Mike (2022)
Mighty Mike Creative Commons License 2001.12.13 0 0 2022
ez vicces volt. haha.

van nekunk Nagy Norbink, Kristonunk es Fulopunk(nem sokaig), ugyaqaz a szint.

Előzmény: ath (2021)
ath Creative Commons License 2001.12.13 0 0 2021
de azért majd lesz hiszti ha egy át nem vitt játékos varrja be a mesterhármasát nektek tavasszal?
én javaslom a mónos, bükszegi, balaskó triót a fradiba. nálunk nem rontanák a levegőt, a mai fradinak pedig még ők is erősítést jelentenének. ha pinte sztár lehet, akkor abszolút el tudom képzelni mennyire örülnének egy mónosnak az üllőin. :)
Előzmény: Mighty Mike (2020)
Mighty Mike Creative Commons License 2001.12.13 0 0 2020
ezt mondom en is. atka.
Előzmény: ath (2019)
ath Creative Commons License 2001.12.13 0 0 2019
gondolom, ha a cvitkovics és kanta félék menének át a fradiba, akkor már nem fájna annyira vg, ugye? az persze gondolom nem lenne undorító játékos elszívás.
kár, hogy indulnak mások is a bajnokságban, minden mennyivel egyszerűbb volna ha csak ti játszanátok! nem kellene ennyit problémázni!

szerintem az egyetlen járható út ha egyáltalán nincs sem játékos, sem szakember csere a két csapat között. ez így nem jó.

Előzmény: Mighty Mike (2016)
Mighty Mike Creative Commons License 2001.12.13 0 0 2018
persze, en nem tudok semmit, de jobbfutora szuksegunk van!:)

Nepszabosag:

"Az esetleges igazolásokkal kapcsolatban – egy kérdésre válaszolva – azt sem zárta ki, hogy az MTK-tól szerződtet játékost az FTC."

Előzmény: RG (2017)
RG Creative Commons License 2001.12.13 0 0 2017
Persze, persze, én is csak azt írtam le, kikre NEM tartanék én igényt. A Cica az egyik személye kedvencem, eléggé rosszul érintene. Gondolom, Te is csak a vágyaidat írtad. Meg persze Látal, Berger, Rosicky, .....
Előzmény: Mighty Mike (2016)
Mighty Mike Creative Commons License 2001.12.13 0 0 2016
hat szerintem nem ilyen emberek jonnek. az en egyik tippem pl. Cvitkovics.

Bukszegi meg soha tobbet nem johet vissza a Fradiba. amit o csinalt a Fradival az gusztustalan volt.

Garami Csehorszagban, Romaniaban es Szlovakiaban jart. persze azt mondta, hogy o akkor meg az MTKnak nezett jatekost. ugy latszik ot is elkaptas a VG betegseg.

Előzmény: RG (2014)
HT Miskolc Creative Commons License 2001.12.13 0 0 2015
Csehország...

... a szlovák dömping nem nagyon jött be....

Előzmény: RG (2014)
RG Creative Commons License 2001.12.13 0 0 2014
Legyen mondjuk Szilveszter, Szekér, Balaskó és Szamosi. De visszamehet tőlem szegény Büki is (tehetséges, de soha nem jön ki neki a lépés). Nagyon morc leszek, ha bármelyik fiatalunkat odaadja. Most adott egy érdekes szitu: az MTK ugye valszeg BL induló lesz, a Fradit VG fel akarja hozni UEFA kupás helyre. De a nagy lére esélyes csapatot csak nem gyengíti meg?! Garami külföldön járt, játékost nézni. Ki tudja merre?
Előzmény: Mighty Mike (2013)
Mighty Mike Creative Commons License 2001.12.13 0 0 2013
arra.

Garami:

- Hoz magával játékost is a Hungária körúti csapattól?
- Egyelőre még nem került szóba.

Banki Dodo beszamoloja a sajtotajekoztatorol:

Egészen pontosan az sem zárható ki, hogy az MTK-tól érkezzen néhány labdarúgó, ám nevekről egyelőre nem esett szó.

eddig tagadtak, ez alapos valtozas ahhoz kepest. es mar fradistaktol is halottam, hogy negy focista jon.

Előzmény: RG (2012)
RG Creative Commons License 2001.12.13 0 0 2012
Miben vagy biztos és mire célozgattak? Játékosáramlás? Konkrétumok?
Előzmény: Mighty Mike (2011)
Mighty Mike Creative Commons License 2001.12.13 0 0 2011
en biztos vagyok benne. eddig tagadtak mindket oldalon, most mge mar celozgatnak ra.
Előzmény: RG (2010)
RG Creative Commons License 2001.12.13 0 0 2010
Egy dologban tuti vagyok: Várszegi nem ellensége a saját pénzének, biztos vagyok benne, hogy Garami, Keller és Pölő csak a stabilizálási időszakban marad a Fradiban, utána más jön majd. Nem azért fektetett be ennyi pénzt és kockáztatta a "hírnevét", hogy bukjon. Új játékosok már télen is mennek majd, remélem, nem tőlünk.
HT Miskolc Creative Commons License 2001.12.13 0 0 2009
igen...

talán bele kellene látni VG fejébe (bár lehet, h jobb ha nem)...

Előzmény: Mighty Mike (2008)
Mighty Mike Creative Commons License 2001.12.13 0 0 2008
de mindkettoben van igazsag....
Előzmény: HT Miskolc (2007)
HT Miskolc Creative Commons License 2001.12.13 0 0 2007
ez teccik a legjobban:

"az MTK elfekvőjének használjon minket, vagy ahogy ők látják ne mentse át az értékeiket hozzánk"

azér ez a nézetkülönbség nem piti... :-))

Mighty Mike Creative Commons License 2001.12.13 0 0 2006
Kifli,

igen ezt tudom, megirta az ujsag. de ettol fuggetlenul a tulajdonos meg o. na mindegy. Banki cikke szerint jonnek at jatekosok is, csak a nevek nem doltek el(remelem nem igy lesz0.beirom amit a Fradi-topikba irtam:

"gondolkoztam az ejszaka,

a jelenlegi helyzet nem tetszik nekunk se, se az MTKsoknak, igaz mas-mas okbol, de nem. szerintem ha tenni akarunk valamit a jelenlegi helyzet ellen, akkor azt kozosen kene tenni. mindenki tudja, milyen ellentetek vannak a ket tabor kozt, ezert nagyon hatasos lehetne.

a tulajdonos valtast egyelore nem tudjuk elerni igy se,de annyit talan igen, hogy kulon-kulon kezelje a ket klubot es ne az MTK elfekvojenek hasznaljon minket, vagy ahogy ok latjak ne mentse at az ertekeiket hozzank.
"

Előzmény: Kifli007 (2004)
RG Creative Commons License 2001.12.13 0 0 2005
Utánpótlás. A Feyenoord sem bírt a magyar fiatalokkal
Jeles járna a fiataloknak

Radnai Balázs jelenti Rotterdamból

Íme, a Hollandiában több mint egy hétig túrázó MTK Hungária ifjúsági A-csapatának mérlege: három mérkőzésből három győzelem, mégpedig tizenkét rúgott góllal.

A fiatalok idei futballbizonyítványába csillagos ötös kerülhet, hiszen az ifik a magyar bajnokságban is remekelnek.

És bár rendhagyó, mégis érdemes néhány mondatban rövidke tudósításban beszámolni arról a mérkőzésről, amelyen az MTK utánpótlás-futballistái ismét remekeltek.

A kék-fehér fiatalok a kedd esti, túrazáró mérkőzésükön a korábbiaknál szorosabb mérkőzésen, 4-3-ra győzték le a Feyenoord csapatát. A Salkovics Gábor és Székely Zsolt edzette gárda a hét végén láthatta futballozni az utolsó ellenfelet, de arra ezúttal sem készülhettek, hogy a rotterdamiak - a PSV Eindhoven és a Vitesse Arnhem vereségéből tanulva - a juniorcsapatból is megerősítik keretüket.

A magyar gárda a sűrű ködben rendezett mérkőzésen Sasa Boskovic - Horváth Gábor, Rodenbücher István, Lakatos Attila, Regedei Csaba - Urbán Gábor, Toldi Lajos, Kanta József, Rézmányi György - Disztl Dávid, Bori Gábor összeállításban kezdett, de eleinte a vendéglátóknál volt többet a labda, mert ők jobban alkalmazkodtak a körülményekhez. Ahogy a köd kezdett felszakadozni, úgy került fölénybe az MTK, és a magyar fiatalok végre elkezdhették játszani a tőlük megszokott, pontos passzokra épülő, dinamikus támadófutballjukat. Negyedóra játék után már az egész pályát be lehetett látni - ekkor született meg a kékek vezető gólja is, mégpedig Disztl Dávid látványos csatárteljesítményének köszönhetően. A szünet előtt Kanta József élményszámba menő alakítás végén kétgólosra növelte az előnyt, így a Várszegi Gábor, Fülöp Ferenc, Popovics Sándor, Henk ten Cate, Babos Gábor és Kakas László alkotta MTK-s szakmai közönség elégedetten vonulhatott be a Feyenoord ifistáinak éttermébe egy forró teára.

A második félidőben, amely már szorosabb eredményt hozott, lehetőséget kapott előbb Lipcsei Roland, Miklósvári János és Ferenczi Gábor, majd Nick Servedio, Kemon Thomas és Papp Gergely is. Küzdött a szépítésért a rotterdami alakulat, és egy szögletvariáció után be is vették a Kanadából igazolt Sasa Boskovic kapuját. Ezt követően felváltva estek a gólok: előbb Kanta 23 méterről szabadrúgásból lőtte a labdát a felső sarokba, majd egy védelmi rövidzárlatból szépítettek a hazaiak. Negyedórával a vége előtt Bori Gábor a holland kapustól szemfülesen elvett labdát lőtte két csel után a hálóba, ám mert a kékek a biztos vezetés birtokában is támadtak, a meccs vége felé a Feyenoord egy gyors kontrából gólt szerzett, és így alakult ki a 4-3-as végeredmény.

És akkor következzék e túra összefoglalása: az MTK-s fiatalok hollandiai útja a három ellenfél legyőzésén túl azért volt fontos, hogy a klubvezetők felmérhessék, mennyit ér a csapatba fektetett rengeteg pénz és energia nemzetközi szinten, hiszen a magyar mezőnyben nincs ellenfelük Kantáéknak. Az ifjak most tehát azt (is) bizonyították, hogy Magyarországon is lehet olyan labdarúgókat képezni, akik felveszik a versenyt a világ élvonalával.

És hogy akkor miért jár a holland futball fényévekkel a magyar előtt?

Nos, sajnos, mindehhez azt is hozzá kell tenni, hogy az MTK húsz labdarúgóján kívül a korosztály többi tagjának vajmi kevés esélye lett volna a holland ifjúsági csapatok ellen. Mindenesetre az utánpótlásra oly kényes magyar klub képviselői most bebizonyították, hogy merre lenne érdemes vezetni a magyar labdarúgást...

Kifli007 Creative Commons License 2001.12.12 0 0 2004
Gyerekek, megkezdődött! (Garami, Pölő) Ez a vég kezdete?
Mighty Mike!
Várszegi már hónapok óta nem az MTK elnöke, csak ezt csendben intézték. A dolog valójában csak névleges, hogy ne legyen gond, azzal hogy a Fradi elnöke is. Az MTK-t odaadta egy gyerekkori barátjának, akinek a nevét nem hallottam még, nagy sportember lehet, meg se tudtam jegyezni. De a mese szerint valójában még mindig ő irányít.

Fenntartásaim ellenére is, még mindig

Hajrá MTK!

RG Creative Commons License 2001.12.12 0 0 2003
Ezt nem is akarom elhinni. Egyrészt komolyan sajnálom a normális fradistákat, ezekkel szerintem dögunalom alakul majd ki játék terén, másrészt az MTK szakmai igazgatója lett a Fradi edzője ??!! Pölöskei és Keller érdektelen, igazából a vezetőedzőnek van komoly jelentősége. Mike: az alzheimerről beszélgettünk, hát lehet, hogy egyik nap majd a mester elfelejti, milyen klub alkalmazásában áll. Ez a nála szellemileg sokkal frissebbekkel is előfordulhat, ebben az esetben.

Ez vagy azt jelenti, hogy elviszik az MTK játékosokat innen, vagy azt, hogy VG bízik az MTK-val bajnokságot nyert mesterben. De hát ő már nem a régi...

Mighty Mike Creative Commons License 2001.12.12 0 0 2002
aaaaaaaaaaah. nem hiszem el, tartstaok csak meg oket! allitolag azt is bejelentik, hogy dec.31-gyel kiszall az MTKbol VG, ezt Sporttars kollega irta be hozzank.
Előzmény: Le_grand_bleu (1999)
cdc01 Creative Commons License 2001.12.12 0 0 2001
Aszem elkezdődött ami várható volt méghogy az MTK független klub akkor a szakmai igazgatónk hogy kerül a fradihoz???????????????
csak nehogy a játékoskeretet is megbuzerálják!!!!!!!!!
Előzmény: cdc01 (2000)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!