Nem tudom lehet-e ilyen 'saját' topicot nyitni itt az indexen, majd kiderül.
Azt a pár topikot amit valamennyire követek a személyes profilom "bejárt topikok" menüjén keresztül, sokszor veszélyeztetem offtopikolással, és ennek szeretnék végetvetni e topikkal. (Ahhoz persze nagyon kevés vagyok, hogy saját blogot nyissak.)
Éljen a születésnapos! Áradjon felé a szeretet midnen irányból! :o)
PS: És rakjon minél több szép képet ide a topikba, hogy az olyan hajszás emberek, mint én is vagyok meg tudjanak állni egy-egy pillanatra lenyügözödés céljából... :o)
Klimtet ismered? Ő is szecesszió, és erotikus, csak másképp
Tetszik a szecesszióban, ahogy a NŐt, mint olyat ábrázolják. Klimt pl. aranymozaikok között. Olyan kecsesen elegáns, erotikus...annyira vágykeltő. Ilyenkor az ember büszke arra, hogy nő lehet.
"Szeretem", de nem biztos, hogy a tényeknek felel meg.
A "fordítottját" után pontot szerettem volna rakni és a következő mondatot nagy betűvel szerettem volna kezdeni. :o) Ezek nélkül valóban elég zagyva lett -> "Az ellenséget megölni nem kell félnetek..."-típusú problématika :o)))
A Firefox szokott magábadőlni. "Megijedni nem kell félni".... :o)
Különben az elmúlt kb. 20 évben borzasztóan sokat változtam gondolkodásban. És nemcsak: 20 éve olyan szerkót, mint amiben láttál fel sem mertem volna venni. :)
Én valóban azért szeretném megnézni, mert már nem emlékszem rá egyáltalán. Pontosabban léteznek még foszlányok, és érzelmek... ezeket szeretném újraértékelni a mai tudatommal. Bármi véleményt csak ezek után tudok alkotni.
Azt hittem védeni akarod az Emmanuelt, azért írtam. Egyébként attól még hogy "kritika" attól még csomó pozitiv dolog is lehet a háttérben. A hivatásos zenekritikusnak nem az a dolga, hogy napi szakmányban lehúzzon. Ennyi mentségem talán van... ;)
(előrebocsátom, hogy kicsit gonoszkodni fogok veled, de ne vedd komolyan. Biztosan fáradt voltál, mikor reagáltál)
>>>Én kritikának értelmezem Takács Ferenc sorait. Te is?
Én nem. Ugyanis csak az elején és a végén volt kiírva, hogy kritika...ahhoz, hogy én is kritikának értelmezzem, legalább mégegyszer jelezni kellett volna... ;))))