nohát, én Béla képeit láttam (elnézést a képhibáért) aszittem valami 20 éves kissrác :)
itt viszont nyugdíjasnak tűnik, de azt írja 44 éves. Olyan Uhrin Benedekes a stílusa, nem? :))
Csak nehogy valakik ellopják az Alba Volánbusz jéghokiütőit is a jégkorong-labdarúgó meccsen, mert akkor abból országos botrány kavarogna. Lehet, hogy szemtanuként Bélát is beidéznék, mert ő már sok olyan tárgyat látott, ami később eltűnt!
Most olvasom az Index hírei között, hogy Doszpot Péter fontolgatja, hogy lemond a képviselői mandátumáról. Csak nem ti csábítottátok el a forrónyomos csoportba?
Kedves Béla, lehet hogy Debrecenben egy hólapáttolvaj maffia garázdálkodik. Képzelje el Nálunk is (Vezér utcai lakótelep)ellopták a hólapátot! Fogjunk össze! Keressük a tetteseket!
Nagyon elszomorító ez a mai törtenet, tényleg. Pedig micsoda pompásan indult ez az új 2003-ik évszázad!
Látja, Béla, kellett Önnek akkora hírnevet csapni tegnap annak a hólapátnak!
RTL Klub 21.10 Szakács felügyelő magyar film.
Szakács felügyelő..........Szakács Béla
Szimat...........................Citrom
Esztike titkárnő.......Dalnokiné Esztike
Hólapáttolvaj......................Endre
Utcalány I. ....................Csilluka
Utcalány II. ............Jutka kolleganő
De egy szemét dolog ellopni egy lakóközösség hólapátját!
Ráadásul gondolom Gyula bácsi a rendeltetésének megfelelően használta ezt az eszközt, így az elkövető(k)nek nem maradt ott a nyoma a tetthelyen.
Kedves Béla. Remélem nyomozásba kezd, és Derrick felügyelő módjában kideríted, ki is illetve kik az elkövetők. Esetleg Dalnokinéval a Hólapát kommandót alakítsátok meg. Már elnézést a képhibáért!
Szobi elnevezésű szörpje biztos van otthon! Már elnézést a képhibáért, de én vágyom a lakás legbelülső berendezésére is vizualitásilag. Talán Endre barátja újra engedi fényképezni. Vajon Citrom tényleg ennyire békés, vagy Béla nem meri leírni az igazságot. Csomó kérdés leng ebben a szikrázóan havas Debrecenben.
Lehet, hogy Bélának csak a kínai elnevezésű boltban vásárolt tornacipő elnevezésű lábbelije van, abban meg kifejezetten életveszélyes lenne futkározni.
Most látom, hogy a 2003-ik évszázad volt már beidézve, elnézést.
Esküszöm, hogy az Internet Explorerről elnevezett böngészőm kontrolleffje nem találta meg ezen az oldalon.
SzV