Miért, kiket hozott át? Végül is mindegy, ha áthozta azt nem értem, ha a Cicát most elviszi azt sem értem. De elvégre csak 4 generáció óta MTK-s a családom, mi közöm ahhoz, hogy mi történik a klubban ?!
Az előző hozzászólásodat nem vettem egyáltalán kioktatásnak. A labdarúgás szent ügy, minden adat fontos.
"azert akkor nem szoltatok, amikor VG atvitte az ifivalogatottjainkat hozzatok": én személy szerint azért nem, mert akkor a Fradi még nem volt VG tulajdonában (ez nem csapatérdek, ez etikai kérdés). Nem látom a hátteret, nem tudom, melyik csapattal mit akar; ahogy ezt többször is kifejtettem: nem örülök a közös tuladonlásnak.
Tököli kötve hiszem, hogy hozzátok tart, 2-3 millió márka az ára, és magyar klubok részére nem ELADÓ!!!! Az meg hogy a Tököli nagyképű lenne, nem igaz, ha ismernétek nem mondanátok ilyet. Ő a legjobb csatár, Ferenczi csak vízhordó lehet mellette. Ne háborogjatok, mert tőletek is elvisznek egy pár játékost. Ti is ugyanezt csináltátok, felvásároljátok olcsón az összes fiatalt, majd utána kölcsönadjátok a gyengébb klubokhoz, de ellenetek nem játszhatnak még véletlenül se. Akasztják a hóhért? Na és!
Ferenczy marad (a franc essen bele) szerintem Cvitkovics nem nagyon megy a Fradiba mert ha Madar is elmegy akkor ki lesz a jobbszélső ráadásul a Fradit már hiába is erősítenék íly módon hiszen már mindegy úgyhogy nem nagyon hiszem hogy elviszik mindkét jobbszélsőnket legfeljebb az egyiket és remélem hogy az Cvitkovics lessz!
Ja amúgy valaki belső információkra hivatkozva azt modta hogy Juhár már aláírt Szzili 80%-ban hozánk jön valamint hozánk tart méd BÖŐR Bajzát és Tököli is
Sziasztok
Ez az egész már nagyon undorító, lehet hogy az MTK-t lefokozzák a fradi nevelőegyesületévé, mert a zöldekből lehet a több pénzt kivenni
VG ennyire nem lehet p@r@szt
Meg a fERENCZI ezzel a Levszkivel....az agyam megáll
pár helyen már teljes tényként kezelik Ferenczi Pista eligazolását, páran pedig azt mondják, hogy meghiusulni látszik. hát nem tudom, de állítólag 150 milliót kapna a klub érte! szvsz abból már lehet értelmesen igazolgatni. (pl. egy jó, gólerős középcsatárt...)
Sziliről annyit, hogy én jó játékosnak tartom (jobbnak mint a Zavát...) és szvsz ha kap lehetőséget és végre profi körülményeket (MTK) akkor nagyon jól is 'elsülhet' ez az igazolás. szoval remélem, hogy Szili nállunk folytatja! Igazság szerint már a nyáron vártam, hogy felmerül a neve nállunk, de akkor még nem...
hát ez ........ <-- kulturáltan. nehogy a Cico abba az undorító zöld mackóba öltözzön... Cicó, mondd azt, hogy nem!!! Basszus nagyon ideges leszek, ha a fiataljainkat átviszik a fagyiba... mi lesz akkor? mi leszünk a fagyika "kinevelő" egyesülete??? nem arról van szó, hogy akkor most jövőre mi indulnánk a BL felé meg ilyesmi, nos hátakkormegtalán maradniuk kellen a játékosoknak... a fagyi már ugyse lehet bajnok... ráadásul a Csabi is menne a zöldekhez??? háát ez már vég... igaz, hogy a Cvitkó nagyobb veszteség, de még a mi ksi "beadás képtelen" Csabink is... szomorodom egyre jobban... a legrosszabb pedig az, hogy pont a fradi... lenne legalább mittomé a Vidi vagy a Sopron vagy tudomisén, de pont azt a szar fradit erősítjük??? undorító!!!!
huh igy átolvasva elég szaggatott és zaklatott lett ez az írásom, de amugy is szar napom volt, meg ezek a hírek... teljesen letargiába estem...
ugyis mi leszünk a bajnokok! Tabella, stb.
ja és CSATÁR!!! igazoljunk már egy CSATÁRT!!! (esetleg egy olyat, aki cselezni is tud. nem nagyon csak valamennyire... Ha Tököli nem lenne egy akkora nagyképű izé, mi is? ja focista. akkor ő lenne a tökéletes csatárunk, egyenlőre azonban nem nagyon szeretem.)
Legújabb szellőztetések: Szili, Juhár (továbbra is), Böőr, Bajzát, Tököli (!!!) jön, Vlaszák, Bükszegi, Schindler mennek a Vasasba, utóbbi véglegessen. Nagyon megbízhatatlan forrás, NB1.hu-ra írta valaki MTK-s ismerősre hivatkozva. Tökölire azt állítja, mindenképp jön, kiv. ha külföldi szerződést kap.
Hát nem tudom mennyire lehet hinni ennek, félek, hogy egyáltalán nem, de ha ehhez hozzávesszük, hogy jön még Böjte, Baumgartner, akkor azért nem akármilyen csapatunk lesz, még akkor is, ha elmegy Ferenczi és Cicó. Az utóbbit nagyon sajnálnám, egyik kedvencem. Ha így lesz, akkor nagyon valószínű, hogy a 4 fiatal tényleg átmegy, annak nem örülnék, sőt, akkor inkább ne jöjjön senki. Mindenesetre meglátjuk, az egész csak feltételezés. Ha igaz, akkor nem hogy a legerősebb csapat, de a legerősebb kispad is a mienk lesz.
A stílusról meg annyit, hogy nézzétek meg 01.12.17-i esti vitámat a Fradi topicban, meg a következményeit. Valszeg én voltam a hülye, hogy bementem.
Előfordulhat, mondom, nem lexikonból néztem. De közönségkedvenc volt, és nem akartam, hogy a "nemrég" MTK drukkerek ne tudjanak legalább valami minimálisat róla. Egyébként kezdenek a Drukkerkocsma hozzászólásai is lesüllyedni az NB1.hu szintjére. Legfeljebb majd ide sem írok.
Hát akkor egy pár szót Turtóczky Sanyáról, aki a nyolcvanas években a csapat egyik meghatározó játékosa volt. Nem lexikonból írom, így adatok nem, csak személyes élmények fűznek hozzá. Már egészen fiatalon is kopasz volt, könnyű volt felismerni, ráadásul csupaszív játékos volt, a Koritár, a Borsó Jani mellett ő és később a Varga Pista voltak a csapat "vízhordói". Nem emlékszem rá, hogy más csapatban játszott volna az MTK után. Számomra örök élmény marad, hogy a téli kispályás tornákon mindenki a legújabb Nike, Adidas, etc. cipőkben virított, míg Sanya az 500 forintos kínai dorkóban rugdosta az irgalmatlan nagy gólokat. Hát, ennyi.
"Hungary round-up: MTK march on
Wednesday 5 December 2001
Béla Illés made it 15 strikes in 20 games with two goals on Wednesday as MTK Hungária FC marched on at the top of the Hungarian first division.
Advantage preserved
MTK beat Ferencvárosi TC 3-1 to preserve their eleven-point advantage over second-placed Zalaegerszegi TE. Illes struck after 39 and 45 minutes to put the leaders two goals ahead at the break. István Ferenczi also scored in the 76th minute to render Péter Lipcsei’s 64th-minute penalty academic."
tudodhány becsületes, normális fradistát ismerek? rengeteget? közülük több elhányta magát amikor benézett a fradi topicba. ezekkel akik ott tanyáznak nem érdemes beszélni, még a sajátjaik közül is leugatják azt aki nem kilincsezik. az olyanok meg mint tiny mike pedig csendben asszisztálnak.....
még mindig beszélgetni akarsz?
Ha ez az egyetlen módja, hogy eljussak ezeknek az embereknek a véleményéhez, akkor inkább beszélgetek velük. A zsidózást én meg már olyan régen nem hallom meg!
én is így kezdetem. hozzá vagyok szokva a normális emberek közti normális párbeszédhez. a huszonötödik zsidózás és metéltezés után rájötttem, hogy nincs miről beszélni. szvsz ne erőlködj! nem hinném, hogy okunk lenne ezt eltűrni.
Engem továbbra is érdekel az ő véleményük. Provokálni viszont felesleges (utalás korábbi hozzászólásaidra.) Én úgy gondolom, hogy a más csapatszimpátia ellenére még szóba állhatunk egymással.