A hazug világot te meg a barinők nyomatják pár évtizede, ami arról szól, hogy azzal kefélgettek jobbra-balra érdekből, akivel akartok és ez már réges-régen szinte életformává nőtte ki magát, nem, hogy szégyen az, ha átvertek, kihasználtok és kizsákmányoltok férfiakat, hanem dicsőségszámba megy a nők többsége között.
Én személy szerint SEMMIT nem hiszek el már jó ideje a női társadalomnak, mert olyan mocskos jellemtelen ribanc életet élnek - SZERINTEM és vélhetőleg nagyon sok férfi szerint is - ami SEMMI okot nem ad arra, hogy másképpen gondoljunk MÁR rájuk és gondoljuk róluk bármilyen más viselkedést.
A NŐK TEHETNEK ERRŐL, hogy errefelé indultak el a hangok a társadalom részéről.
ELQRTÁTOK.
Szó szerint.
Becsaptok, hazudtok, átvertek, megcsaltok, kihasználtok mindenkit az érdekeitek szerint.
A Szex és New York-os ribanc életmód és hozzáállás visszaütött, az inga visszalengett.
"Egyébként én nem tudok örülni annak, hogy egy ember elveszítette a munkáját és a magánélete is romokban hever olyasmiért, amit lehetséges hogy el sem követett."
Senki nem örül, Verebest idéztem.(Esetleg aki tagadja...) Ha nem követte el, akkor meg simán cáfolja...
Bőven van vezető tudós, csak a fizikai minőséget szűrni kell. A gazdasági vezetőkkel az a baj, hogy nagy a szerencse faktor, meg a politikai :-) lobbizás.
Művész nem jó, túlérzékeny idegrendszer, soxor eleve valamilyen :-) eltérés okozza.
Vajon meddig fog pörögni a fehérgalléros prostituáltak megmozdulása?
Mennyien csimpaszkodnak fel a médiavonatra, hogy ki ne maradjanak a rivaldafényből, hogy legyen egy kis celeb-élet ezáltal, vagy hátha leesik pár morzsa - gondolok itt USA-ra,a millió dolláros "kártérítési" perekre - utólagos pluszpénz fizetése a fehérgalléros prostituáltnak - nekik is?
Ezeken a semmiségeken rúgóznak, de amikor a négerek megficki-fikiznek naponta vadidegeneket, az nem téma. Azt a szemforgató, féloldalas feminimalizmusát!
Persze, csak abba gondolj bele, hogy ha ez válik normává, akkor fiatalabb, esetleg családos, kisgyerekes emberek is kerülhetnek hasonló helyzetbe. Nem is beszélve, hogy azért 74 évesen is szeretne az ember magánéletet és azt nehéz úgy fenntartani hogy az ismerősök, barátok, családtagok azt gondolják hogy egy erőszakoló...
"17 éves voltam, amikor először bemehettem egy próbára. (...)
Néhány próba múlva már hosszabban időzött mellettem, és néha megsimogatta a combomat. Amúgy barátilag. Úgy általában mindig nagyon barátságos és kicsit atyáskodó volt, így hirtelen nem is tudtam, mit kezdjek ezzel. Vajon csak félreértem? Vagy ez valamit jelent? Nem esett jól, úgyhogy visszaköltöztem a páholyba. Újra invitált a földszintre, de azt mondtam, nekem itt jobb. Ennyiben is maradtunk. Nem szóltam róla senkinek, tulajdonképpen eszembe sem jutott, hogy bárkinek is elmeséljem, nem történt semmi.
A Vígbe továbbra is jártam, amikor találkoztunk, mindig átkarolta a vállam, megkérdezte, hogy vagyok. Aztán, talán ugyanabban az évadban, vagy egy évvel később egy premieren a Pestiben leült mellém a lépcsőre. Mindig úgy nézett premiert, hogy közben mászkált, bejött, belenézett, kiment, visszajött. Ebben semmi érdekes nincs, nagyon sok rendező csinálja így. Szóval nem sokkal kezdés után leült mellém, tök sötét volt, ment az előadás. Megfogta a kezem, és rátette a saját combjára. Megint nem tudtam, hogy mit csináljak, nézegettem jobbra-balra, látja-e valaki. Senki. Zavarban voltam, de nem volt jobb ötletem, és levettem a kezem. Kis idő múlva újra próbálkozott, de ekkor a saját kezét csúsztatta be a lábaim közé. Teljesen kétségbeestem, ilyen még nem történt velem. Viszont azt éreztem, hogy ha ellenállok, nem tehet semmit, egy előadás közepén ülünk. Tehát kivettem a kezét, és még valami olyasmit is suttoghattam, hogy kérem, ne, vagy nem szeretném, vagy valami ilyesmit. Mosolygott, megpaskolta a lábamat és kiment. Többé nem nyúlt hozzám.” "
Nnna. Mik is a különbségek az ő esete és az "egyszer kedvesen nézett rám, én ettől nem mertem nemet mondani arra, hogy beülök a kocsijába, és hopp, előkapta a kukacát" között? Alighanem a többi sztoriból kimaradt ez-az és hozzáköltöttek ezt-azt. Mert a combsimogatás, bár kellemetlen, nem olyan sokkoló, mint a bömbiben előkapott f@sz.
Nekünk is csapás, mert jó rendező volt... Egyébként én nem tudok örülni annak, hogy egy ember elveszítette a munkáját és a magánélete is romokban hever olyasmiért, amit lehetséges hogy el sem követett.
"- Senki nem fogja vállalni, hogy vele dolgozzon. Kellemetlen. Tartok tőle, pedig egy mester.
- Megértem azt a hosszan tartó szorongást, ami Sárosdi Lillát mozgatta. Én azt mondtam, hogy abban a pillanatban, hogy ha nevek elhangoznak, magánüggyé válik a dolog. Nekem, mint színházi embernek át kell élnem mind kettőjük drámáját… de az egész jelenség nem tűnik el, mert bizonyíthatatlan - mondta Verebes.
A színházi rendező nem tagadta a TV2 reggeli műsorában, hogy a mai napig képtelen hinni a nők által felhozott vádaknak, annak ellenére sem, hogy egyre többen állnak ki Sárosdi Lilla mellett."
Nagy csapás ! 74 évesen már nem tud milliókat keresni...Elqrta...:))