Helyes-e (ez egy teljesen nyitott kérdés! Lehet rá igennel és nemmel is válaszolni!), hogy a városnak 68 milliós nagyságrendű tartozása volt január folyamán a Junior gyermekétkeztetési cég felé, s ezzel veszélybe sodorja gyermekeink napi meleg élelmét?
És arról már nincs is véleményed, kedves, hogy "csak" 68 milkóval tartoznak a Juniornak? hogy a gyerekeknek lesz-e ebédje, vagy sem (noha a szülők befizették az összeget), az nem számít, csak a számok?
Ma két hete volt egy PB ülés, ott egyértelmű, jegyzőkönyvben rögzített szám hangzott el a hivatal részéről. A Juniornak akkor 68.000.000 HUF al tartoztunk!!!
Van egy rossz hírem mára ez a szám, már nagyobb. Nem tudom milyen bizonyíték kell neked, ha a jegyzőkönyvre való hivatkozás kevés, felteszem a netre ha akarod. Nem hiszem, hogy ez lenne a megoldás, ez az ügy inkább fel lett kapva, sajnos van ennél rosszabb is.
Kedveseim! Most magatokra hagylak benneteket, de visszajövök és rámutatok minden csúsztatásra, minden valótlan, alaptalan, nem bizonyított állításotokra. Tehát lasabban a megtévesztéssel. Több tényt, több bizonyítékot. Pontos helyzetleírást.
Részemről itt fejeződött be a Veled való társalgás. Ilyen mérvű mellébeszélést fiatalkoromban KISZ szemináriumon hallottam, abból meg már kinőttem. További sikeres népnevelést.
Mondjuk az az élelem pl. a Kőrösiben igencsak alulmúlja a korábban helyben főzött ételek minőségét, de hiába, a HACCP fontosabb, mint az ehető étel. Igaz, amíg helyben készült az étel, nehéz lett volna központilag kezelni az árát.
Átfogalmazom : Helyes-e, hogy a városnak 100 milliós nagyságrendű tartozása van a Junior gyermekétkeztetési cég felé, s ezzel veszélybe sodorja gyermekeink napi meleg élelmét?
Ha majd... ! De addig vavlótlanságokat állítotok tényként, ahelyett, hogy szépen leírnátok, ez a mi véleményünk, és cseppet sem biztos, hogy megalapozott.
Én itt még nem nyitottam topicot. Így nem értelek! Nyittok ti eleget magatok dicsőítésére. Elég az nekem.