World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
68-ason kapja meg? Az tök jó! Nagyon kiváncsi vagyok már hogy milyen, úgyhogy majd számolj be róla, és persz várom a képeket is! :P Öcsém is mondta hogy fekete, de tényleg? Az jobb mint a barna! :D Bár a tauren duidot is csak hátulról láttam, szal olyan nagyon nem tom hogy milyen is. :) Jah, és még 1 kérdés. A repülő forma milyen gyors? Azt lehet már tudni, vagy majd csak tapasztalat alapjá? :)
ZA nálunk hétvégi, nodkp-s, megy ha megszervezi valaki alapon működik. Elérhető közelségben van, hogy végére is jutunk a contentnek, inkább arra koncentrálunk most.
"ZA-t egy az egyben ki bírom hagyni az életemből :-)"
Fene azt a HC fajtádat:-))) A magamfajta casualoknak az itt eső cuccok álom kategóriába tartoznak:-) (Sőt nem csak nekem, jópár cucc a 2.4-es lootokat is figyelembe véve is dobogós egyes slotokra shadowpapoknál).
Ez egy jó kérdés, bár végül is t6-hoz sem mutat rosszul. Az is igaz, hoyg amikor az ember Gurtoggot öl először, még bőven t5 (vagy akár az se) van rajta. Nekem most pont klappol, meg fog is még egy darabig, a t6 nem nyűgözött le annyira, hoyg azonnal kapálózzak érte.
Ha valami, akkor a macimount az ami egyáltalán nem tud lázba hozni (lehet dobálni a köveket). Kétségtelenül egy nem kis teljesítmény mutatója, le a kalappal, annak aki megcsinálta, én a magam részéről ZA-t egy az egyben ki bírom hagyni az életemből :-)
Én a scoutokat utálom ott, kb semmi mást. Annyira buziság hogy képes az emberek háta mögött popolni egyszerre 2 is... Amúgy bár ilyen lenne minden raid: kicsi terep, kevés, de néhol nehéz trash és ötletes bossok.
Mondjuk, ha a DPS-re nem kell figyelni, az megkönnyíti az életet. Talán. Ritka gusztustalan része ez az instának tényleg. A maradék rész nekem tetszik, mondjuk.
Nem sebzel, max dotolod (abban a fázisban a meele veri le) és futsz az életedért. Szó szerint. Undor, amikor egy bájos sorozattal behajít valamelyik sarokba. Kötözöl, eszel, bubizod magad és imádkozol :-)
Utálom ZulAmant, nekem nagyon nemgyerebe insta, és tényleg az egyik mélypontja Zul'Jin madaras fázisa.
Hamár Zul Aman szóba jött... Nálunk ez abszolút nem focus insta. A klán egy része (az "A" csapat nagyjábol lefarmolta, a maradék embernek a raidprogress és a pihenőnapok miatt nem nagyon van lehetősége lejutni. Eddig én is csak az első 3 bosst láttam. De tegnap elött volt szerencsém a 4. és 5.-et is leverni (elég lol volt) és Zul'Jin re is rámozdultunk (a 10 emberből 8 akkor látta elöször, 10% on sajna ottmaradt), ahol folyton elhullottam. Hogy a francba lehet itt a ?. fázisban a forgószeleket nagy hatásfokkal kikerülni? Durván anyáztam magamban, wasd skill híjján(?) csak a szenvedés jutott. Van valami trükk?
Jóvanna :-) Azt hiszem utoljára még a mágussal Chromaggus karmát akartam ennyire. Néha nagyon eltalálják a skint, a csirkeláb is ott volt a topon, de ez a bot ez nálam mindent vitt :-)
Nekem jobban bejött ott, ha a nagákra küldtem rá a petet, általában túléli és végig tud tölteni.
A loot ügy meg érdekes. Karazhanból a papom extraszarul tudott lootolni, TK/SSC nem dobott rosszul. Viszont ez a staff másodikra kiesett, és volt oly drága az előttem álló priest kollega, hoyg lepasszolta. (Igaz azért állt előttem, mert én vittem a fejest Teronból, ami tulajdonképpen neki kellett volna, csak ő épp nem ért raidre időben és nem volt szívem törni hagyni, pedig a Kael fejeshez képest annyival nem jobb.) Szóval bonyolult, de én most befogom a szám lootügyben jó sokáig, ez a stzaff volt az álmom :-)
"Egy hosszabb fighton bárki el bírja burnolni a manáját, az nem cucc, "
Ergh. Tegnap Vashj-n a Strider leb*szta a kutyámat ahogy ráküldtem, mit mondjak, alaposan megborítja a spell rotationt... Semmi manán figyelni nem olyan vicces. Rejtély, hogy tudtam a 4. helyre mégis odaérni.
BTW. Iszonyat balszerencsés vagyok a lootokat illetően.:-(
Lett nekem tegnap ilyenem Staff of Immaculate Recovery, azóta vágytam rá, mióta először láttam. (És tudom, hoyg az Archié jobb, de skinmááájer vagyok :-)) UD priestemen brutálul néz ki na :-)
Egy hosszabb fighton bárki el bírja burnolni a manáját, az nem cucc, de hát pont arról szól a dolog, hogy tanuld meg kezelni a manapoolod :-)) Ebből a szempontból Kaz'rogal a legaranyosabb, ha nem tudod megoldani, hogy a mark ellenére legyen manád meghalsz, és ami a fájóbb, hogy ha elbambulsz szétrobbantod körülötted is a népeket. Szóval van hova gyakorolni az ideális manaspórolást :-) Mókás volt, amikor a hetvenes priestem ment vissza Felwoodba demonic runet farmolni. Kicsit hülyén néztek csóri questelni vágyó kicsik :-)
en a dual wildre kenek mana regent, kapok bowot, esetleg shammylyt de igy is kepes vagyok egy hosszabb fightban elburnolni a manam, ha nem figyelek nagyon oda a potizasra. Moron szokott elofordulni h Zka visit: Scorpid, scorpid, en meg varok a manaregen tickre h legyen eleg manam elloni:D
Én a magam részéről ezt az élvezetet meghagyom másoknak, világ életemben utáltam a statisztikákat. :-) A levont végkövetkeztetés általánosságban hasznosat is adhat egy-egy fighthoz, de szeretem helyben megoldani a problémákat. Az pl hogy a hunter nem használál manapotit ne utána derüljön ki, hanem helyben. Mondjuk nálunk a hunterek is manaregenes fegyókenésért szoktak sorbaállni, szóval ilyen gondunk speciel nincs. Persze van sok más, de ha helyben nem derül ki, amikor tökölünk egy bosson, akkor az erősen lassítja az előmenetelt.
Jaja, azóta aki akar vele molyolni az csinálja, engem speciel hidegen hagy, annyiban, hogy ott helyben kell a gondot megoldani, a helyben problémamegoldásra megfelel egy sw/recount is. A guild theorycrafterei meg csak mazsolázzanak nyugodtan napokkal később is :-)
na meg aztan nalunk az a szokas, hogy tobben logolok es raid vegen elkuldjuk az ezert felelos embernek a logokat. a feltolto kliens tud logokat mergelni, igy aztan 3-4 logobol mar viszonylag pontos adatokat lehet kapni.
jah, farmra tettuk grullt, igy nekem is meglett a champion of the nuub feliratom:) [elso killen logisztikai okokbol nem tudtam ott lenni].
Szerdan jon az ssc tisztatas, ugyhogy csutortokon megyunk Vasledire:)
Ezzel csak az a gond, hoyg bizonyos rangen kívül nem vesz fel adatot a combat log, tehát ide se kerül be. Még egyszer Azgalornál lenn healeltem a Doomguard tankokat, aztán a végén a wws közölte, hoyg 0 healt toltam a fighton. Szóval tágas terepen csak szódával fogyassza mindenki az adatait :-)