Keresés

Részletes keresés

kicsirigó Creative Commons License 2002.11.15 0 0 838
Azért ez a Jónás egy igazi költő, láthatjátok mind szümtükkel. Megérdemli, hogy előszót írjon majd a kötetembe...
Szombat este Win. CD elhozásra kerül.
Hali Lali Papi!
Előzmény: nyugatinyúl (835)
andras ez a név jóemá Creative Commons License 2002.11.14 0 0 837
Üdvözlegyetek drága szíveim. Gyertek Vasárnap reggel túrázni a Mátrába! (eddigi résztvevők: andrasezanévjóemá, ádámaherrrrmann, vass(acél)).Megbeszélés szombat win este.

Milyen százalékot fizetsz te kicsirigó ha az eddigi itt szereplő összes műveidet kiszedegetném és kiadnánk. Szombaton vagyok a W-ben cd-det is viszem jóóóóóól gondold meg!

Te Péter von Jónás ha nem teszel eleget a lentebb szereplő ígéreteidnek én komolyan mondom most már kisbetűvel írlak ezután (le)!!!

Keretesszerkezetbetartandó: Öregfehér hozzad a kolbászokat a Mátrába mostmár meg kell sütni őket!!

csillagsz Creative Commons License 2002.11.14 0 0 836
Kata:Irtam nekem e-mailt majd varom ra a valaszod.
Egyebkent udv mindenkinek.
Vica!
nyugatinyúl Creative Commons License 2002.11.14 0 0 835
Itt nyugszik Lévay Zoltán,
elmélkedik saját éltén-holtán:
"Hogy is volt? Kinek mit írtam?
Mennyit ettem? Ittam amíg bírtam?
Idéztem Illyést? Férfit néztem nőnek?
Síromon most rózsabimbók nőnek,
rájuk szállnak lepkék, sokan, számost,
mérgemben gyújtanám rájuk a várost!"
De Süsüt végleg belepi az avar,
elragadta tőlünk a memóriazavar.
cibkat Creative Commons License 2002.11.14 0 0 834
Megvan! ( mármint a fejem). Órát látogattam pont, midőn gyütt az SMS. Figyeltem a gyerekek viselkedését, továbbá a tanár-diák kapcsolatot testnevelés órán. 18 fiú, két lány. Izgi. Az egyik kiskölyök rendszerint olyan zavarban van mikor megjelenek, hogy ma már elkezdtem sajnálni.
A szombati Win nem kérdéses, csak sajna átmenetileg (remélem!!!!) nem tudok vezetni, az alkoholról meg leszoktam.
Ági, húzzá haza, külömben segítek Süsünek a Pécsirányú tűzokádásban!
Elhúztam buszozni-vonatozni-tömegnyomorozni potom 5 órán át! Pá!
F.Ági Creative Commons License 2002.11.14 0 0 833
Mostmár tényleg megyek.
F.Ági Creative Commons License 2002.11.14 0 0 832
Még egy kicsit vagyok.Csak rám ne gyújtsad a várost.. Akkor írjál!
F.Ági Creative Commons License 2002.11.14 0 0 831
Nem tudom megnézni az emailemet,nem tudom miért de majd holnap. Mennem kell sziasztok mindenki.
kicsirigó Creative Commons License 2002.11.14 0 0 830
Ha meg itt vagy, miért nem válaszolsz? Rádgyújom Pécset, tudod jól...
Előzmény: F.Ági (829)
F.Ági Creative Commons License 2002.11.14 0 0 829
Itt vagyok csak belemerültem az íjjam kiválasztásába illetve megtalálásába az interneten. De már tudom,hogy személyesen intézem ezt az ügyet. Jobb ha látom mit veszek ugye?
kicsirigó Creative Commons License 2002.11.14 0 0 828
KATA!!!! Se kép, se hang, se bötű...
kicsirigó Creative Commons License 2002.11.14 0 0 827
Ágika, nem tudtam várni, elküldtem a szóban forgó zenét..
Előzmény: kicsirigó (826)
kicsirigó Creative Commons License 2002.11.14 0 0 826
Oszt' ha elküldöm emilen címedre az egész számot, az nem lesz jó? Az agico77-re. Le tudod játszani?
Egyébként meg mé nem jössz haza? Hiszen ott leszek én. Is.

A memóriámról csak annyit:
Itt nyugszik Lévay Zoli teste-lelke,
Föltámad vón, de azt is elfelejtette.

Nándikám, azé jövő héten öszefuthatnánk, itt Bp-en. A múltkori is hogy bejött. Nekem.

Előzmény: F.Ági (825)
F.Ági Creative Commons License 2002.11.14 0 0 825
Zoltánka segítek:emilrulez... ,de a rólam írottat is elküldheted.Miért van? A szombat még kérdéses.
Ziggy Stardust Creative Commons License 2002.11.14 0 0 824
Zolikám! Ismét hozzuk a régi formánkat: én múlt héten voltam, viszont most észak-dunántúli hárdkór túrára megyek má' ma. Ilyen a sors (hál'istennek!).
Előzmény: kicsirigó (823)
kicsirigó Creative Commons License 2002.11.14 0 0 823
Cicabogár! Ha azt a dalszöveget várod, amit rólad írtam akkor tudom mit keresel. De, ha nem... Mitígértem má megint? Mikor?
Idő rendben van teljesen, jövő héten állítólag 23 fok lesz. Olyankor szoktam megborzongni, mikor a TV-ben megpróbálnak meggyőzni arról, hogy nincs globális felmelegedés. Aha. Anyád.
Szombati Winbe ki lesz érintett?
Előzmény: F.Ági (820)
F.Ági Creative Commons License 2002.11.14 0 0 822
Hello Apu! :-)
Ziggy Stardust Creative Commons License 2002.11.14 0 0 821
Hagyjuk a hülyeséget, bébi, inkább gyere és csókolj!
Előzmény: F.Ági (820)
F.Ági Creative Commons License 2002.11.14 0 0 820
A 12 óra 20 perc az már délutánnak számít ugye? Én itt tudok lenni kb 3-ig addig ha van valaki jelezzen! Mindenhol +40 fok van mint Pécsen???
Zoltánka! Tegnap csak nem megint ámokfutottál és én esetleg megint megúsztam egy nyúllal?? Várom a megigért dalszöveget!:most nekiállhatsz gondolkodni melyiket is!:-)
kicsirigó Creative Commons License 2002.11.14 0 0 819
Barátaim! Kissé belassultunk, nem? Ma délután egy kis csevely?
nyugatinyúl Creative Commons License 2002.11.13 0 0 818
Zolikam, tenyleg sokaig gondolkodtam rajta, hogyan legyen szalonkepes, es megse hagyjam ki a poent:)))
cibkat Creative Commons License 2002.11.13 0 0 817
Nem is tudom melyikőtök a szórakoztatóbb: aki csinálta, vagy aki ideírta. Remek páros vagytok!
kicsirigó Creative Commons License 2002.11.12 0 0 816
Jól van Péter, ezúttal végre tudtál cenzúrázni. De tényleg...
Előzmény: nyugatinyúl (812)
F.Ági Creative Commons License 2002.11.12 0 0 815
Kata a Tünde ügyön már túl vagyok egy ideje, de én nem ültem le hanem ugráltam! A buliba azért most sokkal biztosabban tudtad magad megtámasztani jobb kézen nem??:-)
Zoltánunk ámokfutása igazán izgalmas lehetett minden résztvevő számára. Péter foggadjunk mint nőként még nem kaptál ilyen szép bókot soha!!
cibkat Creative Commons License 2002.11.12 0 0 814
Áldozat vagyok, ha szombat reggel kaptam egy kérdőjelet? Bár nekem rémlik, hogy a bálból hazaérvén, telefonbekapcs után jött egy SMS tőled, amire szerintem válaszoltam (mert szoktam). No de mit???? És mire? Hú de kár, hogy nem volt nálam egész éjszaka a telefon! Mekkorákat cseveghettünk volna!

Ági! Bál remek volt. Eddig a legjobb, amiben voltam. Beszéltél Tündével? Csak ülő testhelyzetből hívd fel és úgy is erőst kapaszkodj!

Andráske! Te vagy a legjobb ízlésű barátom, társaságok kedvence. Ezennel igéretet teszek, hogy nem szórakozok többet a vasbeton órádon nagy nyilvánosság előtt! Így mán jó?!?

nyugatinyúl Creative Commons License 2002.11.12 0 0 813
Zoli ugy orditotta az Illyes sorokat, mint Pepin bácsi a Sörgyari capriccioban!!!
nyugatinyúl Creative Commons License 2002.11.12 0 0 812
bocs, andras, megvoltak a cimek, egyszerüen nem talalom, de meg dolgozom a dolgon...
Nekem mondta Zoli a legjobbat pentek ejszaka: Peter, te vagy az a nö az eletemben, akit a legjobban szeretek, mert csak egy evben egyszer latlak. Ezt meg valahogy ertettem, de aztan meg azt üzente Zoltanunk a felesegemnek, hogy az ö "szerszama" vastagabb, mint az enyem. (Persze ha nö vagyyok, akkor logikus.) De ezen a ponton azert kisebb konfliktusba kerültünk, ami azert nem került feloldasra, mert Zoli hirtelen temat valtott, es kb 15-ször elüvöltött nekem ket Illyes Gyula verssort (hogy került a kontextusba, örök titok marad), es hogy milyennek talalom. Ebböl a kommunikacios zsakutcabol aztan már nem is sikerült kikeverednünk, valahol ket Illyes sor között kenytelen voltam megszakitani a csevelyt, kezdett fajni a fülem, es nem lattam a remenyt a lathataron, hogy még ma azonos ertelmezesi sikra kerülhetünk...
kicsirigó Creative Commons License 2002.11.12 0 0 811
Kedves Ágnes! Megúsztad egy Nyúllal? Szerencsés ember...
Volt akit hajnalban azzal csörgettem fel, hogy mekkora poén ha a "ki fizeti a a révészt?" helyett az kérdezzük, hogy "ki fizeti a régészt?". Úgyhogy tényleg jól jártál...
CD ügyben, pedig Andráske kezében vagyok. Ha hétvégén hazamegyek, Winbe átvehetem nagy szégyenkezések közepette. Ugye András, lehozod?
Előzmény: F.Ági (810)
F.Ági Creative Commons License 2002.11.12 0 0 810
Zoltánka!Én mint áldozat jelentkezem. De nekem egy nyúl után elfelejtettél válaszolni. Megint Zakhanyos voltal?? Megvan már a cd?
Kata milyen volt a gólyabál gipsszel és piros hajjal?? :-)
kicsirigó Creative Commons License 2002.11.12 0 0 809
Vagy küldtem-e sms-t? Folyamatosan jeletkeznek be cimorák, hogy egy általam ámokfutott éjszakán telefonokkal és érthetetlem sms-ekkel bombáztam őket. Én meg nézek, mint a moziban... Szóval, vannak-e még áldozatok?
Előzmény: kicsirigó (808)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!