Keresés

Részletes keresés

Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.05.25 0 0 813
Na, hogy meglegyen Kenu lelki nyugalma, beteszem Neki ezt a képet, már ha sikerül...:)

harpokratesz Creative Commons License 2004.05.25 0 0 812
és ahogy énekel:

Előzmény: harpokratesz (811)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.25 0 0 811
még néhányat:

Előzmény: harpokratesz (810)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.25 0 0 810
wacsy, neked küldöm:

harpokratesz Creative Commons License 2004.05.25 0 0 809
de most a Káosz-ból, vagy a Kód neve: Merkúr-ból?
kínai vagy amcsi? miből derül ki, hogy homokos?
add meg a nevét, majd rákeresek!

tegnap megnéztem moziban a HERO-t, KÖTELEZŐ szélesvásznon, celluloidról nézni, dolby sourrand-dal, különben a hatás messze alulmarad. az a házivetítéses amit láttam, bűntett volt ellene. a képi megjelenítés leírhatatlan gyönyörűség a szemnek, olyan látvány-és színorgia, ami nagyon ritka. a zene is csodálatos hozzá, a kiváló színészek úgyszintén. mondjuk néha untam, kissé sok volt a harci jelenet, a röpködés, de a látvány mindent kárpótol. más mint a Tigris és sárkány, lassúbb a tempója, ez nem annyira nyugati piacra készült, kínaibb hangvételű. asszem vissza kell vonnom a korábbi negatív kritikáim egy részét vele kapcsolatban, némi ráhangolódással maximális élvezetet nyújt.

Előzmény: Sárkány (806)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.05.24 0 0 808
Igen, a másik padsorban ültünk, a tuti helyen, a sarokban:), de Te eme "Lórienes" elméletedet nagyon hangoztattad, és érveltél is nekünk, mi pedig nyafiztunk, hogy ne már...:)

Kenu, nehogy elhagyj minket! Még Aladár sem ír nekem! Írtál Alpárnak?:)

Előzmény: Lórien Úrnője (796)
Sárkány Creative Commons License 2004.05.24 0 0 807
afrancba...
Előzmény: Sárkány (806)
Sárkány Creative Commons License 2004.05.24 0 0 806

Megvan apasas de alig találtam képet. Aszem homokos...:_(((
Előzmény: harpokratesz (805)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.24 0 0 805
ugye milyen klassz oldal? - Olboy trailert kerestem, úgy akadtam rá, be szerettem volna linkelni, de már levették. Lovers is jó filmnek tűnik, nem tudom látjuk-e majd valaha.

én viszont szombaton és vasárnap egész nap a francia tévén lógtam, a Cannes-i díjkiosztó miatt. a fene essen beléjük, hogy nem képesek közvetíteni egy az egyben a gálát. mondjuk volt sok interjú, filmbejátszás, stb., de magát a díjkiosztót nem mutatták, csak Michael Moore-t, amikor átvette az Arany Pálmát.
sok ázsiai film volt versenyben, Tarantino is besegített, úgyhogy a végeredmény: ázsiai filmek vitték el a díjak nagy részét. a legjobb film a koreai Oldboy lett, a legjobb színész egy 14 éves japán fiú, a legjobb színésznő Maggie Cheung (végre! -már az In the mood for love-ért is járt volna neki 2000-ben, Tony mellett).
Oldboy hatalmas film, remélem megveszi valamelyik hazai filmforgalmazó.

a Jelszó:Káoszban ki a rendőr? - hát volt ott több is. számomra ismeretlen színészek, úgyhogy nem tudom beazonosítani, talán a filmbeli neve alapján lehetne az IMBD alapján (küldöm a linket), de nem tudom pontosan kire gondolsz, volt ott több jóképű is. egyetlen ismert színészt fedeztem fel a főszereplőkön kívűl: Ken Lo-t, de ő nem rendőrt játszott, hanem az ellenségüket.

Jelszó:Káosz stáblista

Előzmény: Sárkány (803)
kukanyul Creative Commons License 2004.05.24 0 0 804
http://www.tvfilm.hu/tvfilm/index.php?f=leiras&fid=4798
Előzmény: Sárkány (803)
Sárkány Creative Commons License 2004.05.24 0 0 803
Húú a francba. Mennyi jó film!!! Köszi köszi!!
Bezzeg ilyeneket ki sem adnak nálunk. Még videón se.... :-(((((((((((((
Kezdem gyűjteni a lóvét.... :-)))))))))
Egy kis segítség kéne. Nem tudom ki a pasas aki a kód neve nemjuteszembe hogy miben a rendőr volt.
Rákerestem a filmre, de nem tudtam kihámozni....
Előzmény: harpokratesz (802)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.24 0 0 802
küldök egy Lovers trailer-t ezen a lapon:

Lovers

Előzmény: Sárkány (799)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.24 0 0 801
az a szürke ruhás csaj, ma Ázsia legnagyobb, legünnepeltebb hölgy kedvence a 23 évével. lassan már minden keleti filmben ő az egyik főszereplő, főleg, ha kung-fuzni kell. amolyan ázsiai szexszimbólum is. nemcsak gyönyörű, de nagyon tehetséges is. a neve: Zhang Ziyi.
Előzmény: Lórien Úrnője (794)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.24 0 0 800
nincs moderálás. megint beszart az index. ma már teljesen gáz.
Előzmény: Lórien Úrnője (798)
Sárkány Creative Commons License 2004.05.24 0 0 799
Volt valami...
Szerintem kimoderálták.
Előzmény: Lórien Úrnője (798)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.05.23 0 0 798
Vajon nektek is olyan, hog kiírja, hogy 779 hozzászólás van, az utolsó (ill. előttem levő) az egy webajánló nevű, de nem mutatja meg az ő két hozzászólását, hanem csak az én 777.-emet?
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.05.22 0 0 796
Oh, mein Gott, elhagysz minket? :((((((

Igen, Dumbli igen, de Harryben nem vagyok biztos. Mondtam én olyat, hogy Harry meg fog halni? Tényleg, mintha rémlene... de akkor még a másik padsorban ültünk, nem?!

Előzmény: KENU (795)
KENU Creative Commons License 2004.05.22 0 0 795
Lórien egyetértek veled, csak annyit mondanék, hogy nem is enyhén undorító!!!!!!!!!
Hogy az előző hozzászólásom tárgya miért Lórienes?? Te hangoztatod mindig, hogy Harry és Dumbli is meg fog halni... Csak ezért. Na, ezt majd még megbeszéljük, most megyek, nem hiszem, hogy jövő péntekig visszatérek, úgyhogy SZIASZTOK!!!!!!!!!!!!
Előzmény: Lórien Úrnője (794)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.05.22 0 0 794
Hű :)) Most olyat fogok mnodani, ami nem igazán illő ide, de a szürke ruhás csaj nagyon szép!!!! Tudom, pasik a topic címe, de ezt muszáj volt szóvátennem, mert nagyon nagyon pozitív figurának látom!!! Na jó éjt mindenkinek, asszem ideje lenne lefeküdi...

Hát igen, Patroklosz khm, enyhén undorító. Mééééér kellett a hosszú haj? Miért?????????!!!!!

Sárkány Creative Commons License 2004.05.21 0 0 793
A húszéves kicsit nyálas nekem. Aki már sokéves. A többi tök csúcs. Hiába.
A lexebbbbb....
na.
Köszi és puszi.
Előzmény: harpokratesz (792)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.21 0 0 792
kimaradt a húsz évesből:

Előzmény: harpokratesz (791)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.21 0 0 791
Sárkány,

elküldtem mailben a képet.

harpokratesz Creative Commons License 2004.05.21 0 0 790
Sárkánynak:

Gigi Leung-gal, aki asszem a felesége:

JEAN RENO-val:

a most zajló CANNES-i Filmfesztiválon, a Lovers bemutatóján (Zhang Ziyi, Andy Lau és Zhang Yimou társaságában):

így néz ki most per pillanat (1-2 napos fotó Cannes-ból):

Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.05.21 0 0 789
Na, akkor kapsz egy másik képet is, ebben már mint Patroklosz, de nem valami szívderítő...

Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.05.21 0 0 788
Tőlem mehetnénk, de én hétvégén vidékre vagyok száműzve sajnos, vasárnap este meg tesókázom, mert már nagyon hiányzik, és nem bírom nélküle!!! (Csoda, hogy ezt a hetet túléltem...) Hmmm, szvsz a baran szem sokkal szebb, TOD, olyan "melegbarna"!:)
Előzmény: Lórien Úrnője (787)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.05.21 0 0 787
Igen, én is ezt gondolom :)))

Na, hát Patroklosz így civilben semmiben se különbözik más földi halandótól, nemhogy "isteni Patroklosz" lenne! Remélem, jobb lesz filmen. De legalább zöld a szeme :)) Khm, hkm... Télleg, nem akarjuk végre megnézni a Tróját? Esetleg VV diktátor előtt... ;))) Imádna minket! :)) Míg ő nyelvvizsgázik, mi OB-t nézünk :))) Illetve a mi szempontunkból ez :(((, de neki ez :))) lenne.

Wacsy, bocs, ha már írtad, vagy kérdeztem, de te milyen városban laksz? És a többiek?

Előzmény: Rohamkéses Ofélia (786)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.05.21 0 0 786

Ha sikerült betteni a képet akkor ő Garrett Hedlund, azaz Patroklosz... Csak hogy meglegyen Lórien lelki egyensúlya, amiért olyan szépen leírta a részletet... Szvsz ezzel kezdődött a telepátia köztünk...:)

Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.05.21 0 0 785
Ejj! Hékám, azér ilyet ne feltételezzetek rólam! Dani se a kedvencem! Mér Lórienes? :(( És különben se Danival töltöm ifjúi anyaságom első napjait, hanem az én imádott Dobcsimmal!
Előzmény: Rohamkéses Ofélia (782)
harpokratesz Creative Commons License 2004.05.21 0 0 784
még egy adag, amíg megkeresem azt a bizonyost (már sejtem hol lehet).

húsz évesen:

később:

itt pedig Gigi Leung-gal, aki asszem a felesége:

Fructy Creative Commons License 2004.05.21 0 0 783
Sok új hír Keanuról nézzetek fel a honlapomra!!
gportal.hu/potral/fructy/
No nem csak Keanu van a honlapon!! Sok más is!! Nézzetek fel!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!