Keresés

Részletes keresés

deriva Creative Commons License 2006.10.18 0 0 593
Inkabb ereznem biztonsagban magam egy Milan-Inter meccsen mint egy Ujpest-Fradin... :))
Előzmény: milan-inter (589)
deriva Creative Commons License 2006.10.18 0 0 592

Ez relativ...persze sokszor hallani, hogy megvertèk, megeroszakoltàk, kiraboltàk...de otthon nem tortenik ilyesmi? Semmivel sem rosszabb itt a kozbiztonsag mint otthon, sot...ujabban egy csurhebanda a magyar...sajnos...es ezt a kulfoldi tv-k mondjak...:((

De azert  nem kell nagyon izgulnod szerintem. Aki balhet keres az ugyis talal, aki meg nem, azzal nincs gond. :)

Előzmény: Dro0pY (588)
bubu45 Creative Commons License 2006.10.18 0 0 591
Lehet, hogy vonattal egyszerűbb, de kocsival viszont mind a két tavat meg lehet nézni egy nap alatt.
Előzmény: Dro0pY (576)
bubu45 Creative Commons License 2006.10.18 0 0 590
Köszi a választ, még gondolkozom az autó bérlésen
Előzmény: Mrs Fred Weasley (578)
milan-inter Creative Commons License 2006.10.18 0 0 589
Tisztelt Milánóban élő ismeretlenek!
Október végén egy barátommal megyünk a Milan-Inter rangadóra. Arra lennék kiváncsi, hogy kell-e tartani utcai összecsapásoktól, verekedésektől, atrocitásoktól vagy az már a múlt, s békés meccs elé nézünk? A meccs szombat este lesz, majd vasárnap délelött még Milánóban leszünk. Szeretnénk egy jó, igazi olaszos pizzát, vagy spagettit is enni, erre szeretnénk tanácsot, hogy hová menjünk. Előre is köszönöm: Józsi
Dro0pY Creative Commons License 2006.10.18 0 0 588
Azt akartam kérdezni a kint levőktől, hogy a közbiztonság mennyire gázos? Sok helyen ugyanis lehet olvasni hajmeresztő sztorikat. Persze ez minden nagyvárosra igaz, Romában pl tőlünk 10 méterre raboltak ki egy házaspárt :O

Amugy alapból óvatos tipus vagyok, sok nagyvárosban jártam már, éjszaka is (usaban feka gettóban és arab városban olyan részen ahol csak én voltam fehér), és még sosem volt gond. Van vmi extra amiről jó tudni, ha odamegyünk?
Dro0pY Creative Commons License 2006.10.18 0 0 587
Mi is az őszi szünetben megyünk, de kettesben bnőmmel. Gyerekkel szerintem inkább a tavas-hegyes részt céloznám meg, Milánótól 40 perc vonattal, és a tavak hajóval bejárhatók. A környék kisvárosai is szépek. Minket az éjszakai élet és a shopping is érdekel, ezért is megyünk ide, gyerekkel sztem 1 nap elég lesz a városra, utána a környékre mennék.
Előzmény: saramate (585)
deriva Creative Commons License 2006.10.18 0 0 586

Sajnos Milano nem epp gyerekbarat varos, semmi kulonos nincs ami erdekelhetne oket...Lunapark meg ilyesmik, de az otthon is van...itt esetleg talalhatsz nehany programot http://www.turismo.comune.milano.it/pls/milano/!turismo?lang=1&pid=102

A Domba ha felmetek, az biztos tetszik majd neki meg a Sforza kastely parkjaban van egy kicsi akvarium, de tenyleg nagyon minimalis a halkinalat, viszont legalabb ingyenes. Ja es San siro ha szereti a focit :))

Mast tenyleg nem tudok...

Előzmény: saramate (585)
saramate Creative Commons License 2006.10.18 0 0 585

SOS! Mindjárt itt a szünet és nem tudom mit is mutassunk meg a lányunknak Milánóból? Senki sincs gyermekkel? Előre is kösz, ha bármi nyomot tudtok adni, amin elindulhatok gyerekprogramot keresni.

raisinparis Creative Commons License 2006.10.17 0 0 584

Remélem, igazad lesz. Kész tények elé állítom, "anyu, megyünk Milánóba", kész.

A szállással viszont tényleg várok, egy  normálisnak tűnőt már találtam, amikor visszaolvastam a topicot, sokan irtak róla jókat (Hotel Scala Nord, 153 euró /3éj/2fő)

Előzmény: deriva (583)
deriva Creative Commons License 2006.10.16 0 0 583

Egy kis kiruccanas mindig jol jon, biztos nem fogja ellenezni az utazast. :)

Mar csak az en szuleimbol kiindulva...oket nehez kirangatni...de ha nekem sikerult, tuti neked is menni fog. :)

Előzmény: raisinparis (582)
raisinparis Creative Commons License 2006.10.16 0 0 582

Még nem foglaltam az Utolsóvacsit.

Egyelőre várok a szállásfoglalással is, karácsonyig. Nem tudom, egyáltalán anyukám fog-e örülni neki...nem tudom.

Előzmény: deriva (581)
deriva Creative Commons License 2006.10.16 0 0 581
Sikerult mar foglalni jegyet? Ha nem, inkabb hived fel, dragabb, de biztosab, ugyanugy bankartyaval kell fizetni. Mi nyaron felhivtuk es netes 4 honap helyett 3 het mulva is volt mar hely, mivel pont akkor mondtak vissza. :)
Előzmény: raisinparis (577)
raisinparis Creative Commons License 2006.10.16 0 0 580

Köszi a választ.

Igazából, nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a topicot, tele van nagyon kedves és segítőkész emberkékkel (pálmácska, fredné, veronika...)

Múlt héten még azt sem tudtam, merre van Milánó....aztán a párizsos topicban alaki beirta, h akció van a skyeuropnál, és mire feleszméltem, már megvettem a 2jegyet oda vissza 6600ftért, 2főnek, összesen (külön oda, külön vissza - így olcsóbb volt...majdnem 20e fttal).

A jeggyel anyukámat fogom meglepni, jövő márciusban, a szülinapján indulunk, és karácsonykor adom át. Édesapám meghalt ezen a nyáron, és most megpróbálom ezzel széppé tenni a tavaszt, a szülinapját. (nemtom jó ötlet-e, anyu még sosem repült)

hát majd meglátjuk

korutazo Creative Commons License 2006.10.16 0 0 579

hello,

én is sokáig küzdöttem vele, én is azt tapasztaltam nem lehet 2010-re se foglalni, de nem jöttem rá a logikájára, szinte naponta néztem és egyszer csak lehetett foglalni, de akkor is csak reggeli vagy esti időpontok voltak.

Ez kb. három hónapja volt, a most okt. 21.-re sikerült foglalni.

Előzmény: raisinparis (577)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2006.10.12 0 0 578
Lago d'Iseo-hoz nem kell kocsi, oda vonattal is el tudsz menni, sőt egyszerűbb is. Meg asszem, talán még rövidebb is az út vonattal.
Előzmény: bubu45 (575)
raisinparis Creative Commons License 2006.10.12 0 0 577

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, nem tudok napot választani az Utolsó vacsoránál, semerre sem mozdul, akármelyik napot választom (próbáltam 2009 októberét is, de az sem müködött.)

Köszi!

Dro0pY Creative Commons License 2006.10.12 0 0 576
Csak duma? Nem tom, én a venere.com-on foglaltam, éjszakánként 70 EUR/kétágyas szoba áron, a belvárosban...

Mit gondoltok, a comoi tóhoz feltétlenül kell autó? Mi vonattal akarunk kimenni, a tavon pedig hajózni.
Előzmény: bubu45 (575)
bubu45 Creative Commons License 2006.10.12 0 0 575

Hello Milánó imádók !

Én a jövő hónap közepén megyek Milánóba. A szállás már meg van: külvárosban (San Donato),de onnan jó a közlekedés (3-as metro).A belvárosi szállodáknál csak "duma" az 50 euro körüli összeg, ha egyáltalán visszaigazolják az e-mailt.2 napra én is szeretnék kocsit bérelni mert a como-i és az iseo tóhoz is szeretnék elmenni. Örömmel venném, ha valaki ezekhez a programmokhoz tudna tippet adni. Az utolsó vacsora bejelentkezése folyamatban van. Minden hasznos információt örömmel fogadok. 

Előzmény: B767-2 (573)
saramate Creative Commons License 2006.10.12 0 0 574

Szervusztok!

Az őszi szünetben 8 éves lányunkkal együtt megyünk Milánóba. Úgy olvasom itt sok tapasztalt Milánó-látogató van. Tudtok esetleg kimondottan gyerekkel élvezhető programot ajánlani? Pl. állatkert vagy természettudományi múzeum vagy kalandpark. Még olyan oldalt sem találtam, ahol ennek utánanézhetnék.  Minden megoldás érdekel :-).

Előre is köszönöm.

B767-2 Creative Commons License 2006.10.08 0 0 573
A szállás mint időközben kiderült, nem az lesz..autóbérlés a Hertz nél, 109 euró 3napra Opel Meriva 1.7 CDTI.
Előzmény: Dro0pY (564)
pálmácska Creative Commons License 2006.10.07 0 0 572

Sziasztok! a Hotel Losannaban volt áprilisban 340 Euro 2 fő, 5 éjszaka. tényleg csak dícsérni tudom. Remélem jól emlékszem az árra, de viszonylag alacsony volt a többihez képest.

Ildikó, eddig nem merült fel bennem, hogy csuran-cseppen neked valami a szállodából, de most már gyanakszom! Talán Mariaval üzletelsz.

Előzmény: AndaMilano (571)
AndaMilano Creative Commons License 2006.10.06 0 0 571

Sziasztok!

Köszönöm szépen az infókat a szállásról! :)

korutazo Creative Commons License 2006.10.06 0 0 570

hello,

Mi már többször vettük igénybe a lentebb hivatkozott helyről az autóbérlést.

a Legelső bérléskor végignéztük a nagyobb autó kölcsönzőket, de a Holidayautos jött ki a legjobban.

Nagy előnye, hogy Olaszországban teljekörű biztosítással, önrész nélkül adják az autót és csak kb. 200-300€ zárolnak a kártyán ellentétben a nagyobb cégek akár 1000€-val szemben.

http://www.tensi.hu/auto.php?type=15

itt van online lehetőség, de jobb írni egy emil-t és ott foglalni, mert már a második alkalommal adnak törzsvásárlói engedményt.

x

Előzmény: Dro0pY (564)
deriva Creative Commons License 2006.10.05 0 0 569
A Hotel Soperga is tok jo, a Centrale mellett van,csak 2 perc seta es ott is 45-50 korul van. Nekem az osszes latogatom ott szall meg. :)))
Előzmény: AndaMilano (565)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2006.10.05 0 0 568
Őszintén?
Már nem tudom, én tavaly előtt karácsonykor voltam ott, akkor asszem, 200 eurót fizettem az 5éjszakára, de amennyire tudom, most is kb 45-50 euró körül van egy éjszaka.
amúgy hotellosanna.com
:))

Ps: amazing, még mindig Maria a recepciós! :DDD
Előzmény: B.Gyuri (567)
B.Gyuri Creative Commons License 2006.10.05 0 0 567

Mennyibe kerül ott egy éjszaka?

Én a Hotel Greco-ban szoktam aludni 45-55 euro között.

Én megvagyok vele elégedve.

Ez az ár olcsónak mondható, vagy vannak ennél olcsóbbak?

Előzmény: Mrs Fred Weasley (566)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2006.10.05 0 0 566
Hotel Losanna

-és a hotel nem fizet nekem a reklámért! :DDD*
Előzmény: AndaMilano (565)
AndaMilano Creative Commons License 2006.10.05 0 0 565

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Október közepén utaznék Milánóba 5 napra. Nem tudnátok nekem valami olcsó szállás ajánlani? Köszönöm! Anda

Dro0pY Creative Commons License 2006.10.05 0 0 564
Autóbérlést hol és mennyiért tudtok (én is gondolkozom rajta)?
Előzmény: B767-2 (562)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!