Stratonicus mester,emlékszel arra, kb. nyáron lehetett,hogy felmérést végeztél arról,mikor szóba került az,hogy Luke felugrik a rácsra a rancor elöl? Többen is emlékeztünk rá itt a forumon ,hogy igen.Asszem hogy mi is voltunk többségben :-)
ő egyébként Ray Stevenson, több film/sori mellékszerep mellett a Rómából lehet ismerős (Titus Pullo), persze csak annak aki 15 éve is nézett sorikat :)
A Star Wars és az Indiana Jones oldalakon, amelyeknek én is részese vagyok, találkozom ezzel a problémával. A panaszkodás mennyisége megdöbbentő. Az emberek úgy viselkednek, mintha a régi filmek eltűnnének a süllyesztőben, ha új anyag jelenik meg. Ha ez ennyire zavar, akkor nézd meg a régi anyagokat, és ne törődj az újakkal. De manapság mindenki kritikus, és mindenkinek megvan a saját tökéletes véleménye arról, hogy milyen irányba kellene haladniuk ezeknek a sorozatoknak. Hallottam már néhány istenverte történetszálat az "igazi rajongóktól".
Elképzelhető, hogy lesz valamilyen - fogalmazzunk így - időbeli mozgás, de szerintem semmiféle összekutyulás nem fog bekövetkezni. Már csak azért sem, mert akkor Ford aligha vállalja el a főszerepet.
Engem nem Baby Yoda Grogu érdekel (főleg, hogy nincs is érdemi szerepe), hanem pl. Pedro Pascal, meg az, hogy mi lesz, hova fut ki a sztori. Ezért nézem.
kezd már csömöröm lenni a SW-tól. Ashokát bírom, de ebből a trailerből se sok jó látszik ki. öreg George Clooney, egy festett szőke sith-szerűség, Rebelből átemelt béna macska és nyekergő asztro droid. kell ez nekünk: szerintem nem. legalább Ashoka fénykarja nem neon színű végre.
Phoebe a keresztlányát játssza, Shaiaról szerintem elfeledkeznek. A promócióban is a crystal skull az egyetlen film, amiből nem mutatnak képet, vagy nem utalnak rá.
A pletyka szerint PWB a hőstetteit reprodukálná, nem hiszem, hogy mindenben utánozná Indyt. :)
Shaya LeBeaouf karaktere ebben nem is létezik? Most ez a Phoebe ez Indy lányát játssza?
Ha Phoebe visszamegy az időben, és mindent ő visz végbe Indy helyett, akkor ő fogja megcsöszmögni Mariont, Elsát és Willie-t? Ezt a verziót szívesen megnézem.
Az a pletyka, hogy a film végén Indy meghal, az eredeti filmek cselekménye törlődik és helyette Phoebe-Waller Bridge fogja megcsinálni ugyanazokat a dolgokat, hogy helyreállítsa az idővonalat, vagyis átveszi a helyét.
Mivel a film az időutazásról szól, ezért ez nem annyira elképzelhetetlen, mint amilyennek hangzik, de azért remélem, hogy megalapozatlan. Az biztos, hogy PWB-nek központi szerepe lesz a filmben, úgyhogy az sem lenne megdöbbentő, ha őt akarnák az új Indynek...
Egyébként nagyon ígéretesnek tűnik a Rey Palpatine film. A rendezőnőre rákerestem egy kicsit: "Sharmeen Obaid-Chinoy (Urdu: شرمین عبید چنائے; born 12 November 1978) is a Canadian journalist, filmmaker and activist known for her work in films that highlight the inequality for women."
Eddig dokumentumfilmeket rendezett, az első játékfilmes munkája a Ms. Marvelben volt.