Keresés

Részletes keresés

Bölcs Árnyék Creative Commons License 2023.06.28 0 0 90

https://hvg.hu/tudomany/20230627_wingpt_mesterseges_intelligencia_chatgpt_kliens_openai_windows_31_sajat_fejlesztes

, a régi Windowshoz írtak kliens-programokat, hogy a ChatGPT a régin is futtatható legyen ! - vannak egyáltalán annyira régi Windowsok is használatban ?

Bölcs Árnyék Creative Commons License 2023.06.28 0 0 89

https://pcforum.hu/hirek/26147/google-gemini-mesterseges-intelligencia-nyelvi-modell-chatgpt-bard

, a Googla a régi MI-je helyet új MI fejlesztésébe kezdett .

Fidel Nasztro Creative Commons License 2023.06.26 0 1 88

"Mélységesen lesz@rom ezt a bolond hájpot, amivel a ChatGPT-t körülrajongják a szellemileg kihívásokkal küzdők.

Ha komolyan érdekel valami, akkor egy SZAKÉRTŐ EMBERT kérdezek meg. Minden egyéb esetben pedig a saját intelligenciám elegendő ahhoz,"

Hát akkor ne jártasd itt a pofád, hanem kussolj be és húzz el innen, ostoba kretén.

Előzmény: Elminster Aumar (73)
Fidel Nasztro Creative Commons License 2023.06.26 0 1 87

Te ehhez birka vagy.

Előzmény: Elminster Aumar (74)
Bölcs Árnyék Creative Commons License 2023.06.25 0 0 86
Bölcs Árnyék Creative Commons License 2023.06.25 0 0 85
Előzmény: Bölcs Árnyék (84)
Bölcs Árnyék Creative Commons License 2023.06.25 0 0 84
Előzmény: Bölcs Árnyék (83)
Bölcs Árnyék Creative Commons License 2023.06.21 0 0 83
Bölcs Árnyék Creative Commons License 2023.06.20 0 0 82

A ChatGPT-AI motor a különféle MI alternatívák egyike .  Neki nem célja ilyesmi, ő csak egy jó ingyenes nyelvi elemző !

Előzmény: Törölt nick (81)
Törölt nick Creative Commons License 2023.06.20 -1 0 81

Esetleg minden eddigi statisztikánál pontosabban képes előrejelezni a választások eredményét?

Előzmény: Bölcs Árnyék (80)
Bölcs Árnyék Creative Commons License 2023.06.19 0 0 80

https://www.napi.hu/tech/chatgpt-mesterseges-intelligencia-chatbot-openai.771826.html

, valami politikai cirkusz kezd kibontakozni a ChatGPT-AI motor körül ...

Bölcs Árnyék Creative Commons License 2023.06.17 0 0 79

Az eddigi tapasztalatom alapján, úgy kell beszélni a ChatGPT motorhoz, mint ha a ChatGPT motor egy "picit részeg" lenne, és akkor legalább te "képben" leszel ♥

Bölcs Árnyék Creative Commons License 2023.06.15 0 0 78

Nem úgy, hanem a műveimet felteszem a web-portálomra, és az aktuális weboldalt belinkelem nektek ! Evvel nem terhelem a fórum adatbázisát, és a moderátorok nem törölhetik a web-portálomon lévő dolgaimat !

Előzmény: Mungo (77)
Mungo Creative Commons License 2023.06.15 0 2 77

Telibe találtad: nem nyomaszt semmi ilyesmi ...

Kétségem sem volt afelől, hogy egy nárcisztikus kretén eféle aggályokkal nem rendelkezik. 

A lényeg a rombolás és az öntömjénezés. Sajnálatos, hogy erre a szindrómára nincs moderációs passzus.

A takonygyurmákolás közben támadt magvas gondolataidat bizonyára ezután is itt ezen a fórumon fogod hinteni mint majom a lisztet.

Erkölcsi gátlások nélkül teszed. Hát, jó szórakozást hozzá.

Előzmény: Bölcs Árnyék (75)
gyongyom bokretam Creative Commons License 2023.06.15 -1 0 76

Te azt nyomatod amit a fórumon próbálsz eladni. Én ismerem ezt a dolgot . Semmi értelme nincs.

Előzmény: Bölcs Árnyék (75)
Bölcs Árnyék Creative Commons License 2023.06.15 0 0 75

Gondolom nem nyomaszt semmiféle lelkiismeret, meg egyéb ilyen "veterános" marhaság.

Telibe találtad: nem nyomaszt semmi ilyesmi ...

, azon vagyok, hogy minél többet kihozzak a CahtGPT MI-ből ♥ 

Előzmény: Mungo (70)
Elminster Aumar Creative Commons License 2023.06.15 -1 2 74

"Szerintem ha unatkozol inkább vegyél egy kutyát egy robottal nem érdemes beszélgetni."

Pontosítsunk!

Amikor a robot ÉRTI is azt, amiről szövegel, akkor majd érdemes lesz vele beszélgetni.

De jelenleg a cset-MI-k csupáncsak annyit tudnak, hogy qrvanagy szöveges adatbázisból dolgozva jól meg tudják tippelni, hogy a megkezdett mondat valószínűleg hogyan folytatódik, vagy a megkezdett bekezdéshez milyen új mondatok írandók hozzá. Hogy miről is szól a leírt szöveg, azt egyáltalán nem ÉRTIK. Csak nyomják a süket vakert. Például ezért képesek oldalhosszan értekezni égbekiáltó eszement ostobaságokról is, olyanokról, amiket még egy értelmi fogyatékos ember is azonnal lát, hogy az értelmetlen ostobaság.

Előzmény: gyongyom bokretam (72)
Elminster Aumar Creative Commons License 2023.06.15 -1 2 73

"Ti veteránok mit szoktak kérdezni a ChatGPT motortól ?"

Bár nem vagyok veterán, de én elmondom: qrvára semmit.

Mélységesen lesz@rom ezt a bolond hájpot, amivel a ChatGPT-t körülrajongják a szellemileg kihívásokkal küzdők.

Ha komolyan érdekel valami, akkor egy SZAKÉRTŐ EMBERT kérdezek meg. Minden egyéb esetben pedig a saját intelligenciám elegendő ahhoz, hogy parasztvakító fecsegőrobotok nélkül is megtaláljam a releváns ismereteket a neten.

Előzmény: Bölcs Árnyék (69)
gyongyom bokretam Creative Commons License 2023.06.15 -1 0 72

Szerintem ha unatkozol inkább vegyél egy kutyát egy robottal nem érdemes beszélgetni.

gyongyom bokretam Creative Commons License 2023.06.15 -1 0 71

Senkit nem érdekel.

Mungo Creative Commons License 2023.06.15 0 2 70

Ugye szellemes vagyok ?

Ugye nem akarod tudni a választ. Lehet, hogy azért szemeteled tele a tudományfórumot mert tényleg ennyire csekély értelmű vagy?

Gondolom nem nyomaszt semmiféle lelkiismeret, meg egyéb ilyen "veterános" marhaság. Símán az asztalra szarsz és még büszkén hivalkodsz is vele. Gratulálok...

Előzmény: Bölcs Árnyék (67)
Bölcs Árnyék Creative Commons License 2023.06.15 0 0 69

Ti veteránok mit szoktak kérdezni a ChatGPT motortól ?

Előzmény: XtraP (68)
XtraP Creative Commons License 2023.06.15 -1 0 68

Ez ugyan nem az AI szintje (ő tudná magától is ...), de elmondanám, hogy

a) a pólyás gyermeket nem a bemenő, hanem a kimenő adatforgalom kapcsán szokás tisztába tenni
b) a pólyás gyermekkel nem lehet beszélgetést folytatni, és sci-fit várni tőle oktondiság.

Előzmény: Bölcs Árnyék (66)
Bölcs Árnyék Creative Commons License 2023.06.15 0 0 67

Ugye szellemes vagyok ?

https://www.youtube.com/watch?v=LdnNu_j7HAo  is fekete-fehér eredetibb

https://www.youtube.com/watch?v=v17v3zXYiaI  is színes újkeletűbb

BERGENDY - Szellemvasút (1974)

Előzmény: Bölcs Árnyék (66)
Bölcs Árnyék Creative Commons License 2023.06.15 0 0 66

Az állami pénzből fizetett akadémikusok az úgy gondolják, hogy a mesterséges intelligencia fokozatosan fog majd kifejlődni ! Először csak annyi esze lesz mint a szúnyognak, aztán annyi mint egy egérnek, és így tovább . Jelenleg valahol az MI a pólyás gyerekek szintjén lehet ő szerintük .

No most mivel a ChatGPT egy AI , ezért az ő szintjei is valahol a pólyás gyerek szintjén lehet ! És mit is csinálnak a pólyás gyerekekkel: tisztába teszik őket ♥

E logika szerint. már mint e akadémikusi logika szerint mi következik ebből ? => Amikor a ChatGPT motorral kommunikálunk, akkor előtte le kell tisztázni a a bemenő mondandónkat neki ! 

Bölcs Árnyék Creative Commons License 2023.06.14 0 0 65

még egy veterán ...

Előzmény: pk1 (64)
pk1 Creative Commons License 2023.06.14 -2 0 64

Te vagy a csetrobot? Bocs, de a hibák erre utalnak.  :o)

Előzmény: Bölcs Árnyék (63)
Bölcs Árnyék Creative Commons License 2023.06.13 0 0 63

https://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=164620882&t=9247350

Egyes híres magyar tudósok javasolták, hogy a ChatGPT használatára tanítsák be az állatkerti csimpánzokat is !

Jutalomfalatkáért eddig is tudtak gombokat nyomogatni . 

Bölcs Árnyék Creative Commons License 2023.06.13 0 0 62

egy másik ide illő zene :

https://www.youtube.com/watch?v=WxEpuaIS40Q    6.30 

Locomotiv GT - Embertelen dal (An Inhuman Song)

látszik, hogy plébek, de nem baj 

Előzmény: Bölcs Árnyék (47)
Bölcs Árnyék Creative Commons License 2023.06.12 0 0 61

User

A YouTube internetes videó megosztó portálról kérdezhetlek ?

ChatGPT

Igen, természetesen kérdezheted a YouTube-ról. A YouTube egy internetes videómegosztó platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára videók feltöltését, megosztását és megtekintését. A YouTube-on számos különböző típusú videót találhatsz, beleértve zenei videókat, filmtrailereket, oktatóanyagokat, vlogokat és sok más tartalmat. Ha bármilyen kérdésed van a YouTube-ról, készséggel válaszolok rá.

User

Pontosítok: e portál videóiról kérdezhetlek ?

ChatGPT

Természetesen, kérdezhetsz a YouTube portálon található videókkal kapcsolatban. A YouTube egy nagyon népszerű videómegosztó platform, ahol milliók, ha nem milliárdok közvetítenek és néznek meg videókat. A YouTube-on megtalálható videók sokféle témában vannak, például zene, filmek, sport, tudomány, technológia, humor, oktatás és még sok más. Ha van kérdésed a YouTube-on található videókkal, tartalmakkal, funkciókkal vagy bármivel kapcsolatban, szívesen válaszolok rá.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!