Majd Szeilerkénk válaszol!Hisz mocsok VSZ megvett minket!És Szeiler neki nyal,hisz kap érte pénzt!Ezért mondják sokan azt,hogy Zöld sasokból kék libák!Nem tudom miért kellett bemocskolni a Fradi hírnevét egy mtk-s tulajdonossal!De mindegy pénzér bármi eladható!
HAJRÁ FTC&BAYERN!!!
Te meg ki a fasz vagy? Nem tévedtél el? Ezt nem kéne!
A teória-állítgatás tényleg felesleges, mi nem láthatunk bele abba, mi megy itt. A strómanságról meg csak annyit, hogy megvan már, amikor a Várszegi lemondott, eggy számomra ismeretlen nevű faszit, egy gyerekkori jóbarátját megtette elnökké maga helyett.
Persze, sokfajta teóriát fel lehet állítani, de - szerintem - felesleges. Közülünk senki sem lát bele, mi is folyik a kluboknál, azt pedig végképp nem tudhtajuk, mik VG tervei. Azt is sokszor hallottuk, hogy az MTK az egyetlen klub, ahol átlátható minden, nos, én elég kevés dolgot látok át. Vitán felül áll, az is fontos, hogy 11 ponttal megyünk és az összes statisztikai mutatónk király, de azért a jövőről is jó lenne tájékozódni. Sajnos azonban azt sem tudom, hogy a közeljövőben (holnap) pl. kit adunk el, és kit veszünk.
spec. az nekem is eszembe jutott, hogy majd igy jol megfinanszirozza az MTKt az elvileg Fradira szant penzbol.
teszem azt atadja egy stromannak az MTKt, aki majd ugy erzi, hogy egy par jatekost el kell adnia a gazd.stabilitas kedveert. hogyhogy nem a Fradi jelentkezik, aztan a tobbszorosen tulertekelt jatekosokat atpasszolja nekunk.
Szerintem is kár foglalkozni azzal hogy ki hova tart hiszen minden csak akkor derül ki véglegesen amikor elgezdődik a felkészülés addig még az is lehet hogy Böőr hozzánk igazol))))))))))
Szerintem amíg el nem indul a bajnokság és pályára nem lépnek új csapatukban az igazolt játékosok, addig nem lehetünk biztosak semmiben (a ciprusi edzőtábor keretei lehetnek irányadóak).
Mondanám, hogy Nagy Norbit tartsd meg, de már lekéstem...
Baumgartnerért nem kár. Jöhetne Szili, meg persze Tököli, de azt hiszem, Rossonak nem kell emiatt álmatlanul forgolódnia. Ferenczinek örülök, de azért: csatár, csatár, csatár. Az mindenképp kell, vagy több lehetőség Juhász Rolandnak. Gyuri egyfolytában védőkről beszél, a hírek szerint Juhár meg Böjte jöhet, én leginkább Győri Jani és Goran visszatérését várom leginkább. Egyébként nekem tetszik a Fradiból Balog is, gyors, fegyelmezett, szigorú és még csak nem is ügyetlen. Egyébként a Mike által említett nyilatkozat-technikát már én is megfigyeltem. Nem árt kiemelni a Cicával kapcsolatos hírből, hogy "egyenlőre" nem megy a Fradiba.
Na most akkor mi is van? Marad Ferenczi, Cicó? Miért van az az érzésem, hogy szórakoznak velünk? Meg az, hogy ott fenn néhányan pontosan tudják, mi fog itt történni január végéig, csak megvárnak egy jó pillanatot a bejelentéssel? Ha egyáltalán bejelentik...
Hajrá MTK!
Fülöp meg azt hogy ez az egész egy kacsa pntosan ezt mondta "Cvitkovicsot 2003!!! ig köti szerződés hozzánk mi pedig elégedettek vagyunk a teljesítményével, így miért akarnánk eladni???
Azt, hogy ki készüljön a BL-re, az Mtk és a Fradi közül, azt majd eldönti a VG. Még ne vegyétek készpénznek, hogy az idei tisztább bajnokság lesz, mint a tavalyi volt. Azért VG-t is érheti kellemetlen meglepetés, mert vannak még trónkövetelők, nemcsak ez a két csapat van az nb1-ben.
Sajnos tudom, hol lennénk nélküle. Ugyanakkor elfogadhatatlannak tartom, hogy az ősi rivális csapat tulajdonosa is ő, amelynek szurkolóival, de a csapattalsem tudok MTK -sként azonosulni, és etikátlannak tartom, illetve a két csapat szurkolóinak arculcsapásaként, hogy átjárást enged a két klub között. Az a véleményem, hogy ezen, mi MTK szurkolók csak veszíthetünk! Nem tudom, menjek-e még MTK meccsre, van-e még értelme? Nem ártana állásfoglalást kérni az MTK baráti körtől, velük csak kommunikál VG.
Üdv
Kékség
Nem szívesen mondok ilyet, de a Várszegi húzzon a francba! MIÉRT KELL A CVITKOVICSOT A FRADINAK ADNI??? Egy fiata tehetség, aki 16 évesen már pályára lépett az első osztályban. Miért tűlünk erősíti a fradit? Az ok, hogy fel akarja őket hozni, mivel az ővé a csapat, de miért tőlünk, Hiszen mi a BL-ben akarunk indulni, nem?
MIért, miért , miért?
én sem tudok róla, hogy áthozott volna bkit is. ha így lenne, akkor végképp nem értem a dolgokat. most melyik csapatot erősíti a másik kárára? minket? akkor minek viszi el cicát? őket? akkor minek hoz át állítólag ifiket? lehet, hogy csak az mtk utánpótlásban akarja kinevelni őket a fagyinak? szar lenne.......